Sevgilim beni guzel bulmuyor

Burcuues

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
2
2
86
27
Ilk bulusmamizdan sonra aslinda bana karsi tavirlari normaldi hatta hoslandigini sanmistim, 3-4 gun falan gecti, bana diyor ki saclarini boyatsan, burun ameliyyati yapsan cok guzel olursun, hic vazgecemezmis falan. Sanki simdi cirkinmisim gibi. Gerizekali. Sizce terketmelimiyim? Ben simdiye kadar hic boyle hissetmemisdim gercekten, tamam asla cok guzel oldugumu da iddia etmedim ama oyle soyleyince de kendimi gercektden kotu hissettim. Gerizekali bir de soyleyip sonra uyudu dun gece. Terketmeyi dusunuyorum zaten, ama ne soyleyipte terk edeyim ki, o da benim gibi kotu hissetsin?

hiç birşey söylemeden uzaklaş, çünkü bu lafları söyleyen daha çok konuşup seni daha çok incitir.

"Keşke dişlerin biraz daha düzgün ve beyaz olsaydı senden hiç vazgecemezdim.

Ama şu an öyle olmadıkları için senden vazgeçiyorum cnm" de ve her yerden engelle :KK53:

Ilk bulusmamizdan sonra aslinda bana karsi tavirlari normaldi hatta hoslandigini sanmistim, 3-4 gun falan gecti, bana diyor ki saclarini boyatsan, burun ameliyyati yapsan cok guzel olursun, hic vazgecemezmis falan. Sanki simdi cirkinmisim gibi. Gerizekali. Sizce terketmelimiyim? Ben simdiye kadar hic boyle hissetmemisdim gercekten, tamam asla cok guzel oldugumu da iddia etmedim ama oyle soyleyince de kendimi gercektden kotu hissettim. Gerizekali bir de soyleyip sonra uyudu dun gece. Terketmeyi dusunuyorum zaten, ama ne soyleyipte terk edeyim ki, o da benim gibi kotu hissetsin?

Kafasına silah dayayıp mı birlikte olmuşsun? Hasta mı ne ayol, terk et gitsin.

Simdiden böyle diyorsa yarin seni baskasi icin birakir.

Gitsin amleliyatli boyali saclisini bulsun!

Siz bir erkek icin sakin kendinizi degistirmeyi düsünmeyin! Sizi seven oldugunuz gibi sevsin ;)

Sende ona bi kaç hakaret et sonra tipim değilsin de bırak :KK53:

Seni birine benzetmeye çalışıyor herhalde. Ondan asla hayır gelmez bence. Hoşlanan adam senden bu halinle hoşlansın. Hadi huyunu beğenmez falan neyse de burnunu saçını beğenmiyorsa kendi bilir der yol verirdim

ağzın kokuyo acaba midende mi sorun var dişlerinde mi? de geri çekil birkaç adım.

ağız kokusu özgüven kırar.

hak etmiş. çiğne gel.

şimdi size nasıl bir şey söylesem bilemedim.seni olduğu gibi kabul etmeyen bir insanla birlikte olursanız ilerde sizi beğenmeyip başkalarına bakabilir ama sizden gerçekten hoşlandıysa bir örnek veriyim ben eşimle evlenmeden önce ilk tanıştığımızda onu pek beğenmemiştim ama vazgeçmemiştim de çünkü aşık olmuştum ve dünyadaki her şeyden daha güzel geliyordu bana.ama ona dişlerini yaptıralım demişimdir yani seviyorsa ilk başta kokusu büyüler insanı başkasına bakmak imkansızlaşır hala da öyle.ama samimi bulduğu için de söylemiş olabilir.
sevdikten sonra kusurlarının da sana ait olduğunu bilmeli ve kusurlarını eşsiz bir güzellik olarak görmeli seven insan.yani iki örnek verdim gerisi kalbine kalmış.ayrıca canını yakacak pek bir şey düşünemiyorum onu terketmenden başka.

Böyle bir seyi bir kiza söylemek cok kirici. Bu halini begenmeyen bir insan zaten ilerlemeden birakmasi gerekir. Yüzsüz bir sekilde bunu yapsan daha iyi olursun demek hic yakisik degil. Kendi icinden ne geciyorsa onu yap. Belli ki bunu icerlemissin.

Back
X