- 7 Mart 2018
- 58
- 21
- 88
- 37
benim erkek arkadaşımda bana" çok karasın keske beyaz olsaydın" derdi. Aylarca sorunun kendimde olduğunu düşünüp beyazlamak için denemediğim yol kalmadı. Antalya da yaşamama ragmen bütün bir yaz ayağımı denize sokmadım. Dışarı çıkmak zorunda kaldığım zamanlar güneş kremini yüzüme boca ederdim. Beyazlatıcı kremlere güzellik merkezlerine döktüğüm paradan hiç bahsetmiyorum bile. Sonra beni kötü hissettiren bi adamla birlikte olmanın çok da mantıklı olmadığını farkettim. Fakat saf aşık olduğum için ayrılamadım. Nitekim o beni terketti. Allah'ın şanslı kulu olduğumu düşünüyorum eğer evlenseydim bir ömür beni begenmeyen bir adamın karısı olarak geçirecektim. İçimde ki sevgim bitmedi hala zamanla geçecektir.
Siz de bu insanı sevmiyorsanız bence gururunu kıracak biseyler aramadan bu ilişkide mutlu olmadığınızı belirterek ayrılın. Karşımızda ki bize ne yapmış olursa olsun biz kendi yaptıklarımızdan sorumlu olduğumuzu düşünmekteyim.
Seviyorsanız da yine ayrılın çünkü sevgi beslendikçe var olan bi duygudur. Onu görmedikçe iletişim kurmadıkça sevginiz azalarak bitecektir.
Siz de bu insanı sevmiyorsanız bence gururunu kıracak biseyler aramadan bu ilişkide mutlu olmadığınızı belirterek ayrılın. Karşımızda ki bize ne yapmış olursa olsun biz kendi yaptıklarımızdan sorumlu olduğumuzu düşünmekteyim.
Seviyorsanız da yine ayrılın çünkü sevgi beslendikçe var olan bi duygudur. Onu görmedikçe iletişim kurmadıkça sevginiz azalarak bitecektir.