• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Beni Kandırdı

Gul98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
26
20
3
27
Hayatımın en karanlık günlerini yaşıyorum sanırım çok çaresizim ve pişmanım kimseye anlatamıyorum yargılanmaktan korkuyorum çareyi buraya yazmakta buldum. 22 yaşındayım 5 yıl önce hayatıma biri girdi çok sevdim çok aşık oldum her ne isterse yaptım maddi manevi destek hayatıma getirdiği kısıtlamalar şort elbise etek giymeyeceksin dedi giymedim 1 2 kız arkadaşım dışında kimseyle hiçbir erkekle görüşmeme izin vermezdi ondan izin alarak dışarı çıkardım hep evde otur derdi onun için üniversite hayalimi hiçe saydım ailemin yanında istemediğim bölümü okudum bunları yaparken beni kısıtlarken bana aşık sanıyordum seviniyordum önemsendiğimi hissediyordum çünkü hayatımda hiç sevilmedim ilk kez onun beni sevdiğini hissettim ve hiç sözünden çıkmadım yaklaşık 4 ay önce ona bir ciddiyet olsun artık Bi söz takalım en azından dedim ben kendimi hazır hissetmiyorum evlenmek için dedi yıkıldım terk ettim onu o gece daha sonra tekrar barıştık sonra o benden ayrıldı ben böyle ciddi şeylere gelemiyorum dedi evlilik nişan dün öğrendim ki hayatına yeni biri girmiş kendimi çok kullanılmış aptal hissediyorum onun yüzünden yaşayamadığım günlere üzülüyorum ve yaptığım hatalar saçmalıklara. Bu acıyla nasıl yaşarım ki bu pişmanlıklarla

Hayatımın en karanlık günlerini yaşıyorum sanırım çok çaresizim ve pişmanım kimseye anlatamıyorum yargılanmaktan korkuyorum çareyi buraya yazmakta buldum. 22 yaşındayım 5 yıl önce hayatıma biri girdi çok sevdim çok aşık oldum her ne isterse yaptım maddi manevi destek hayatıma getirdiği kısıtlamalar şort elbise etek giymeyeceksin dedi giymedim 1 2 kız arkadaşım dışında kimseyle hiçbir erkekle görüşmeme izin vermezdi ondan izin alarak dışarı çıkardım hep evde otur derdi onun için üniversite hayalimi hiçe saydım ailemin yanında istemediğim bölümü okudum bunları yaparken beni kısıtlarken bana aşık sanıyordum seviniyordum önemsendiğimi hissediyordum çünkü hayatımda hiç sevilmedim ilk kez onun beni sevdiğini hissettim ve hiç sözünden çıkmadım yaklaşık 4 ay önce ona bir ciddiyet olsun artık Bi söz takalım en azından dedim ben kendimi hazır hissetmiyorum evlenmek için dedi yıkıldım terk ettim onu o gece daha sonra tekrar barıştık sonra o benden ayrıldı ben böyle ciddi şeylere gelemiyorum dedi evlilik nişan dün öğrendim ki hayatına yeni biri girmiş kendimi çok kullanılmış aptal hissediyorum onun yüzünden yaşayamadığım günlere üzülüyorum ve yaptığım hatalar saçmalıklara. Bu acıyla nasıl yaşarım ki bu pişmanlıklarla
Çok üzgünüm ama bu dağ ayısıyla evlenmeyi düşünüyo muydun?

seninle aynı seyleri yaşadım 8.5 sene olarak düşün hayatimin içine etti hava kararınca evden çıkmama izin vermezdi arkadaşlarım gezer eğlenirdi ben evde pineklerdim unüniversite hayatım iğrenç gecti hep evdeydim ne oldu aldatildim benleyken parmagim ince yüzük takamam diyen pislik onla ilk atında yüzük taktı bence sevinmelisin ben öyle yaptım böyle bir pislikten kurtuldum dedim severken hayatın zindan gibi değilmiş gibi geliyor ama hayatin mahvoluyor. O yüzden keyfine bak yaşayamadığın her seyi yaşa inan daha iyisi karşına çıkıyor ve aradaki o kocaman farkı anliyorsun

Daha 22 yaşındasın.

Bir ders olsun,kimse için kendinden bu denli taviz verme, dışarı çıkarken izin almalar, istediği kişilerle görüşmeler, otur desin otur kalk desin kalk. Sevmek, sevgili olmak böyle birşey değil zaten.

Böyle bir saçmalıktan kurtulduğun ayrıca şükretmelisin.

yasadiklarin ve deneyimlerin senin alnina yapismiyor güzel kardesim. sana ders olarak kaliyor sadece.

gayet devam edebilirsin hayatina. pisman olunacak birsey yok. bitti gitti. dersini aldin ve hayatini güzellestir aldigin derslerle bundan sonra.

22 yasinda daha yeni basliyorsun hayata..

Dua et kurtulmuşsunnya evlenip hayatını zindan etseydi sadaka ver bence geri dönerse de asla affetme şöyle bı bak onun için nelerden vazgeçmiştim degermi değmez yaşamış.biri olarak tecrübe sahibiyim o yüzden aklını başına al kardeşim okulunu oku karşına emin ol daha iyileri çıkar ki eğer çıkarsa sakın böyle olmasın kendini kullandirtma gezeceksin hayatın tabiki de ne o öyle anamız babamız karışmıyor bizim kiyafetimize daha sevgili iken bunları yapan evliykene epncefeden dışarı baktırmaz kendisi kızlarla gününü gün ederdi

Iyi tarafından düşünseniz.

Henüz 22 yaşındasınız ve hayatınıza almamanız gereken insan tipini, yapmamanız gereken fedakarlıkları şimdiden biliyorsunuz. Ya iş resmiyete döküldükten sonra görseydiniz gerçek yüzünü.

Geçmişte yaşadıklarınızdan pişman olmayın. Yaşamanız, tecrübe edip size neler kattığını ya da eksilttiğini görmeniz gerekiyordu ve öğrendiniz.
Hayatta bazı dersler acı verir ama aynı zaman da daha büyük acılar çekmenize engeldir aslında.

Ne kadar şanslı olduğunu düşün. Daha 22 yaşındasın toy yaşlar bu zamanlar ama sen,bir çok tecrübe edindin daha yolun başında. İyi değerlendir bu süreci. Bir tek sen değilsin bu tür şeyleri başına gelen. Bir sonraki ilişkinde nelerden taviz vermemen gerektiğini görmüş oldun

seni degistirmeye calisan hicbir erkekle de görüsme.
bunu beyinsizlik belirtisi olarak gör.

mini etek giymeyen birini mi istiyor mesela? ozaman niye gitmiyor mini etek giymeyen biriyle görüsmüyor diye düsünsene..
niye hayati kendine zorlastiriyor gelip mini etek giyen birini buluyor ve sonra ona birseyler diretmeye degistirmeye calisiyor ?? beyinsiz demek ki :KK53:

kisacasi beyinsiz bir erkekten kurtulmussun.
ayaklari yere basan seni oldugun gibi kabul eden biriyle ileride mutlu olursun. sevin bence...

Zararın neresinden dönersen kardır. Bu sana ders olsun. Daha yolun başındasın. Bi de rica ediyorum sene olmuş 2020, bırakın şu sevgilim beni kısıtlıyor, kıskanıyor çok seviyor ondan! (tüm genç kızlarımıza söylüyorum bunu) beyin hücreleri gelişmemiş erkeklerin sizin üzerinizden egolarını tatmin edip senelerinizi harcamalarına müsaade etmeyin. Sevgi böyle bir şey değil.

Daha 22 yaşındasın.

Bir ders olsun,kimse için kendinden bu denli taviz verme, dışarı çıkarken izin almalar, istediği kişilerle görüşmeler, otur desin otur kalk desin kalk. Sevmek, sevgili olmak böyle birşey değil zaten.

Böyle bir saçmalıktan kurtulduğun ayrıca şükretmelisin.
O kadar üzgünüm ki kaybettiğim yılları kim vericek bana? 5 yıl mağarada gibi yaşadım 17 den 22 ye kadar şunu giyme şuraya çıkma kimseyle konuşma her ne derse yaptım onun için istemediğim bölümü bile tercih ettim ya sırf aynı şehirde olayım onunla hep beraber olayım diye

Back
X