Hayatımın en karanlık günlerini yaşıyorum sanırım çok çaresizim ve pişmanım kimseye anlatamıyorum yargılanmaktan korkuyorum çareyi buraya yazmakta buldum. 22 yaşındayım 5 yıl önce hayatıma biri girdi çok sevdim çok aşık oldum her ne isterse yaptım maddi manevi destek hayatıma getirdiği kısıtlamalar şort elbise etek giymeyeceksin dedi giymedim 1 2 kız arkadaşım dışında kimseyle hiçbir erkekle görüşmeme izin vermezdi ondan izin alarak dışarı çıkardım hep evde otur derdi onun için üniversite hayalimi hiçe saydım ailemin yanında istemediğim bölümü okudum bunları yaparken beni kısıtlarken bana aşık sanıyordum seviniyordum önemsendiğimi hissediyordum çünkü hayatımda hiç sevilmedim ilk kez onun beni sevdiğini hissettim ve hiç sözünden çıkmadım yaklaşık 4 ay önce ona bir ciddiyet olsun artık Bi söz takalım en azından dedim ben kendimi hazır hissetmiyorum evlenmek için dedi yıkıldım terk ettim onu o gece daha sonra tekrar barıştık sonra o benden ayrıldı ben böyle ciddi şeylere gelemiyorum dedi evlilik nişan dün öğrendim ki hayatına yeni biri girmiş kendimi çok kullanılmış aptal hissediyorum onun yüzünden yaşayamadığım günlere üzülüyorum ve yaptığım hatalar saçmalıklara. Bu acıyla nasıl yaşarım ki bu pişmanlıklarla