- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi namutenahi_
-
Arabesk gibi gelmiş olabilirim ama seviyordum ve olay olalı bir hafta oldu ayağa kalkıp yoluma elbet devam edeceğim ayrıca tecrübeli biri de değilim o an aklıma gelmedi onu demek ilkti çünkü inş bi daha da olmaz
sizin yüzünüzden günaha nasıl giriyormuş ben o kısmını anlayamadım
ahiret hayatı mı mahvolmuş
yatma teklif ( bu da nasıl bir tabirse artık) ederken ahiret hayatı pek umurunda değilmiş ergen bozmasının ama..
çok komik oğlanmış bu. mesaja bak bak gül ne intiharı ayol..
Soğanlarda adı ve salak bir insan olduğu için ayrıldım de seni rezil etmeye kalkarsada sanki elinde görüntüsü var:) böyle şeylerden korkma rahmetli ninelerimizin bir sözü var havlayan kuçu kuçu isirmaz:)Öyle yapmaya başladım
Sex yapsaydı, izin verseydin cennetlikmiş demek çocuğum
Soğanlarda adı ve salak bir insan olduğu için ayrıldım de seni rezil etmeye kalkarsada sanki elinde görüntüsü var:) böyle şeylerden korkma rahmetli ninelerimizin bir sözü var havlayan kuçu kuçu isirmaz:)
Yasadigin kotu bir sey ama dram yapmay birakmalisin. Dunyanin sonu degil yasadigin sey. Ders alip yoluna bak ve bu insandan kurtuldugun icin sukret. Daha cok gencsin, bunu tecrube bil. Istemedigin hicbir sey yapma ve hicbir ortama girme.Merhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile düşündüm ama sonra kendi kendime telkinler vererek üstünü örttüm o düşüncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir çocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise böyle bir şeyin uygun olamayacağını söyledim böyle kapandı konu. Sonra bir gün film izlemek üzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni öptü vs fazla yakınlık kurdu ilişki gerçekleşmese de birtakım münasebetleri bulunduk ve üstümü açmaya çalıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden güzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İçeriği şu şekildeydi: İşte senin yüzünden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yüz yüze konuşmaya çalışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yüzüme bakma karşıma çıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam öyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi öldürmeyi düşünmüştüm işte. Beni hiç sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona güvendim çok çok büyük ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kötü kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar çok seviyordum ki. Ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı böyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım içimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz çok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(
İcim gerçekten rahatlamaya başladı değmediğini görüyorum sevmesem gram sızlamadı içim ama iyi ki de kurtuldum diyorum suan
Yaa beni bu durumdayken güldürdünüz :)) öyle öyle cennetlikti kendisi
yani hayatti cokkk güzelli ve çok gencsin bunun tadını cikarGüzel söylemis, sağolun desteğiniz için kendime geliyorum yahu:)
kafayı yemiş şuursuz ben olsam birak intihari düsünmeyi k.cımla gülerdim şu mesajdan sonraSanki onu ben zorlamisim gibi cinsel bir takım münasebetlere evet şaka gibi birde bunu yazmıştı
Tamam bir an evvel kendimi toparliycam çok haklısın teşekkür ediyorumYasadigin kotu bir sey ama dram yapmay birakmalisin. Dunyanin sonu degil yasadigin sey. Ders alip yoluna bak ve bu insandan kurtuldugun icin sukret. Daha cok gencsin, bunu tecrube bil. Istemedigin hicbir sey yapma ve hicbir ortama girme.
Bücürük degil küçük oglansevme bu oğlanı çok çapsızmış.
birde kursta soran olursa niye ayrıldınız diye benim standartlarımda olmadığını anladım çok kalitesizmiş de. sakın onun dediğini deme. iyice saf sanmış seni birde direktif veriyor bücürük.
ne intiharı ya
saçmalama allaşkına bi ergen yüzünden.
ne kullanması. çıkar kafandan bu düşünceleri.
insanlarla yakınlaşırken uzun süre arkadaş kalmaya uzun süre tanımaya çevreden soruşturmaya dikkat et. çevrede nasıl bilinen biri sinirli mi kızlara karşı tavrı nasılmış eski sevgililrinden neden ayrılmış bunlar önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?