Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Arabesk gibi gelmiş olabilirim ama seviyordum ve olay olalı bir hafta oldu ayağa kalkıp yoluma elbet devam edeceğim ayrıca tecrübeli biri de değilim o an aklıma gelmedi onu demek ilkti çünkü inş bi daha da olmaz

Evet ders almış ol, bir daha birisi aynı hayvanlığı yaparsa bu lafı diyerek üste çıkabilirsin aklında olsun.

ahiret hayatı mı mahvolmuş
yatma teklif ( bu da nasıl bir tabirse artık) ederken ahiret hayatı pek umurunda değilmiş ergen bozmasının ama..
çok komik oğlanmış bu. mesaja bak bak gül ne intiharı ayol..

İcim gerçekten rahatlamaya başladı değmediğini görüyorum sevmesem gram sızlamadı içim ama iyi ki de kurtuldum diyorum suan

Güzel söylemis, sağolun desteğiniz için kendime geliyorum yahu:)

Yasadigin kotu bir sey ama dram yapmay birakmalisin. Dunyanin sonu degil yasadigin sey. Ders alip yoluna bak ve bu insandan kurtuldugun icin sukret. Daha cok gencsin, bunu tecrube bil. Istemedigin hicbir sey yapma ve hicbir ortama girme.

İcim gerçekten rahatlamaya başladı değmediğini görüyorum sevmesem gram sızlamadı içim ama iyi ki de kurtuldum diyorum suan

sevme bu oğlanı çok çapsızmış.
birde kursta soran olursa niye ayrıldınız diye benim standartlarımda olmadığını anladım çok kalitesizmiş de. sakın onun dediğini deme. iyice saf sanmış seni birde direktif veriyor bücürük.

Yaa beni bu durumdayken güldürdünüz :)) öyle öyle cennetlikti kendisi

Kurulduğuna sevin. Herkes öyle ya da böyle yüzeysel bi şeyler yaşıyor. İntihar olabilecek en son şey bile değil. Karşındaki de daha olgunlaşamamış bi çocuk diyeceğim artık. Hayat daha iyilere her zaman gebedir. Merak etme. Unutacaksın

Sanki onu ben zorlamisim gibi cinsel bir takım münasebetlere evet şaka gibi birde bunu yazmıştı
kafayı yemiş şuursuz ben olsam birak intihari düsünmeyi k.cımla gülerdim şu mesajdan sonra
daha çok gençsin neler neler göreceksin erkeklerin bir çoğu cinsel dürtüleri icin herseyi yaparlar
sana bir örnek anlatayim
bir erkek arkadasim vardi ayrilmak istedim önce tehditler havada uçtu
bir kez evimizin önüne beni birakmisti ve evde cekilmis normal bir kac resmim vardi elinde beni once ailemle konusmakla tehdit etti resimde gorunen koltuklarin rengi var ya hah iste onlari soyleyip onu eve attigimi iddia edecekmis adrese kadar verecekmis bu tutmadi daha bir suru sacmalama en son mesajinda bana babanin mezarina gittim be nimle sohbet etti uzulme evlat dedi chamallows senin hakkin kaçır onu dedi bana dedi
25 senelik babam bana bile evlat demedi bunami guleyim oluyle konustugunami guleyim bilemedim
kisacasi erkeklerde sex icin her yol mubah kendine cok dikkat et kimsenin evine film izlemeye gitme film izlemezsin
ders calismaya gitme ders calismazsin bunlar hep yalan dolan herkesi kendin gibi gorme

ne intiharı ya

saçmalama allaşkına bi ergen yüzünden.

ne kullanması. çıkar kafandan bu düşünceleri.

insanlarla yakınlaşırken uzun süre arkadaş kalmaya uzun süre tanımaya çevreden soruşturmaya dikkat et. çevrede nasıl bilinen biri sinirli mi kızlara karşı tavrı nasılmış eski sevgililrinden neden ayrılmış bunlar önemli

Seviyorum ölüyorum diyenlere güvenipte kendine yanlış gelen bir eylemi yapmazsın bidaha işte dua et işler ileri gitmeden gerçek niyetini belli etmiş

Yasadigin kotu bir sey ama dram yapmay birakmalisin. Dunyanin sonu degil yasadigin sey. Ders alip yoluna bak ve bu insandan kurtuldugun icin sukret. Daha cok gencsin, bunu tecrube bil. Istemedigin hicbir sey yapma ve hicbir ortama girme.
Tamam bir an evvel kendimi toparliycam çok haklısın teşekkür ediyorum

Bücürük degil küçük oglan

Kullanilmamissiniz. Zaten kullanamadığı için ayrılmış sizi tehdit etmesinin sebebi de adının kızları kullaniyora çıkmasını istememesi.cunku aynısını başkalarına da yapacak.Soranlara açık açık kullanmak istedi izin vermedigim için ayrıldı diyebilirsiniz anlatirsada izin vermedigim için adımı çıkarmaya çalışıyor dersiniz

Sözde efendi ve sevgilisi olmamış daha önce gerçekten doğru bunlar ama içinde tam bir yılan yatiyormus birde sey itiraf etmişti ağzıyla bir sohbet uygulamasında konuşuyormuş öyle kızlarla asosyal biriydi anliycagin aman benden uzak dursun kendimi nasıl kaptırmışım böyle birine şuan şaşkınım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…