Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Mantıklı o benden korksun ya o kim gerçekten birde tehditlerinden korkuyordum

Bizzat yaşadığım olaydır. Kullanamadığı için terk ettiğini sanmış gerzek. İstediğine istediğini anlatsın. Kendini gerçekten hazır hissetmediğin sürece kimseyle birlikte olmak zorunda değilsin.

Arkadasim eger biriyle birlikte olduktan sonra psikolojin bu durumu kaldiramayacaksa lutfen onlemini al ve bu ise bulasma.Kadinlarin bir cogu sirf bu yuzden ruhen suan seninde oldugun gibi yaralaniyor.

Seninle sirf cinsellik icin birlikte olan kisilerden uzak dur.Ve bana gore evlenmeden birlikte olma nisanli bile olsan.Ben ozellikle inanc boyutunda soyluyorum.

Bir daha asla baska erkeklerin evine gitme cunku cinsellik bazen plansizca gelisebilir.Sen buna hazir degilsin zaten.

Tecrübesizlikten hatalar bunlar ucuz kurtulmuşsun. Bir daha dikkatli ol, uzun süre tanımaya çalış hemen evde görüşme evine gitme.

ve bu tür sinyalleri görmeye çalış mesela öncesinden sana cinsellik baskısı yapması direkt fiyasko bir daha böyle bir şeye denk gelirsen devam etme ayrıl.

Hiç üzülme bence..
Seninle yatmak istemiş zatenn direk dile de getirmiş evime gidince yatarsın sanmış senden ağır tepki gelince vazgeçmiş..
Seni kullanamamış.. İzin vermmişsin sonuçta.. Neyse üzülme hiç boşver adi herifin tekiymiş

Kurtulduğuna sevinip şükretmelisin hepimiz insanız hatalar yapıp gaflete düşebiliriz. Allah''ın verdiği canı Ancak Allah alır o yüzden bunu düşündüğün için bol bol tevbe et. Üzülmeyin zaman geçtikçe böyle karaktersiz bir insan için canımı mı şıkmisimki diceksin.

Çok teşekkür

Sağol destek ve nasihatlar için :)

Sağol canim evet tövbe ettim inşallah bir daha da böyle bir insanla denk gelmem kimse gelmesin.

Sağol canım şuan bende böyle düşünmeye başladım neyine agladiysam şeref yoksunu biri icin

Ya intihar mı edeceksiniz saçmalayın güldüm resmen kusura bakmayın da. Yatamayınca böyle taktik bulmuş. Siz vazgeçtim hadi yapalım deseniz usain bolt gibi koşarak gelir Vallahi tiksindim ben bu yeni nesilden ya, dinimizi alet ediyor bi de

Evet canim doğru diyorsun evine gittiğimde sadece otururuz sandım ama neler neler oldu Allah korusun böyle şeylerden

Evet en iğrendiğim nokta da o oldu ben kötü o melek aklınca beni tehdit ediyor ya seviyorum diye çok üzüldüm aklımdan olum geçti ama şuan çok iyiyim iyi ki de bitmis

Voov yaa işte bu valla hep böyle olmak istemişimdir o kimmis o benden korksun
Ciddiyim kulağına saçma sapan bir şey gelirse, gülmeyle karışık bir şok geçir. Kahkaha at, "Ay çok özür dilerim," de. Gülmemek için kendini zor tutuyormuş gibi yap ve, "Hey Allah'ım, sinirim bozuldu. Kalkanları kaldıramadım demiyor da, b*k atıyor pis herif." Sonra o yansın derdine. Yaşadıklarınız da ayıp değil ayrıca. Sal gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…