- 13 Ocak 2017
- 98
- 63
- 18
- Konu Sahibi namutenahi_
-
Mantıklı o benden korksun ya o kim gerçekten birde tehditlerinden korkuyordumKullanilmamissiniz. Zaten kullanamadığı için ayrılmış sizi tehdit etmesinin sebebi de adının kızları kullaniyora çıkmasını istememesi.cunku aynısını başkalarına da yapacak.Soranlara açık açık kullanmak istedi izin vermedigim için ayrıldı diyebilirsiniz anlatirsada izin vermedigim için adımı çıkarmaya çalışıyor dersiniz
Haklısın canımKurtulduğuna sukret
Seviyorum ölüyorum diyenlere güvenipte kendine yanlış gelen bir eylemi yapmazsın bidaha işte dua et işler ileri gitmeden gerçek niyetini belli etmiş
Sözde efendi ve sevgilisi olmamış daha önce gerçekten doğru bunlar ama içinde tam bir yılan yatiyormus birde sey itiraf etmişti ağzıyla bir sohbet uygulamasında konuşuyormuş öyle kızlarla asosyal biriydi anliycagin aman benden uzak dursun kendimi nasıl kaptırmışım böyle birine şuan şaşkınım ya
Çok teşekkürBizzat yaşadığım olaydır. Kullanamadığı için terk ettiğini sanmış gerzek. İstediğine istediğini anlatsın. Kendini gerçekten hazır hissetmediğin sürece kimseyle birlikte olmak zorunda değilsin.
Tecrübesizlikten hatalar bunlar ucuz kurtulmuşsun. Bir daha dikkatli ol, uzun süre tanımaya çalış hemen evde görüşme evine gitme.
ve bu tür sinyalleri görmeye çalış mesela öncesinden sana cinsellik baskısı yapması direkt fiyasko bir daha böyle bir şeye denk gelirsen devam etme ayrıl.
Voov yaa işte bu valla hep böyle olmak istemişimdir o kimmis o benden korksunAyrıca sağda solda arkandan sallarsa, hiç utanma iktidarsızlık yaşadığını anlat sende.
Işte sizi kendisinden kurtarmış daha ne:)
Kurtulduğuna sevinip şükretmelisin hepimiz insanız hatalar yapıp gaflete düşebiliriz. Allah''ın verdiği canı Ancak Allah alır o yüzden bunu düşündüğün için bol bol tevbe et. Üzülmeyin zaman geçtikçe böyle karaktersiz bir insan için canımı mı şıkmisimki diceksin.
Sağol canım şuan bende böyle düşünmeye başladım neyine agladiysam şeref yoksunu biri icinHiç üzülme bence..
Seninle yatmak istemiş zatenn direk dile de getirmiş evime gidince yatarsın sanmış senden ağır tepki gelince vazgeçmiş..
Seni kullanamamış.. İzin vermmişsin sonuçta.. Neyse üzülme hiç boşver adi herifin tekiymiş
Evet canim doğru diyorsun evine gittiğimde sadece otururuz sandım ama neler neler oldu Allah korusun böyle şeylerdenArkadasim eger biriyle birlikte olduktan sonra psikolojin bu durumu kaldiramayacaksa lutfen onlemini al ve bu ise bulasma.Kadinlarin bir cogu sirf bu yuzden ruhen suan seninde oldugun gibi yaralaniyor.
Seninle sirf cinsellik icin birlikte olan kisilerden uzak dur.Ve bana gore evlenmeden birlikte olma nisanli bile olsan.Ben ozellikle inanc boyutunda soyluyorum.
Bir daha asla baska erkeklerin evine gitme cunku cinsellik bazen plansizca gelisebilir.Sen buna hazir degilsin zaten.
Evet en iğrendiğim nokta da o oldu ben kötü o melek aklınca beni tehdit ediyor ya seviyorum diye çok üzüldüm aklımdan olum geçti ama şuan çok iyiyim iyi ki de bitmisYa intihar mı edeceksiniz saçmalayın güldüm resmen kusura bakmayın da. Yatamayınca böyle taktik bulmuş. Siz vazgeçtim hadi yapalım deseniz usain bolt gibi koşarak gelirVallahi tiksindim ben bu yeni nesilden ya, dinimizi alet ediyor bi de
Ciddiyim kulağına saçma sapan bir şey gelirse, gülmeyle karışık bir şok geçir. Kahkaha at, "Ay çok özür dilerim," de. Gülmemek için kendini zor tutuyormuş gibi yap ve, "Hey Allah'ım, sinirim bozuldu. Kalkanları kaldıramadım demiyor da, b*k atıyor pis herif." Sonra o yansın derdine. Yaşadıklarınız da ayıp değil ayrıca. Sal gitsin.Voov yaa işte bu valla hep böyle olmak istemişimdir o kimmis o benden korksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?