Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Ev
Evet aklınca kendini en az nasıl şerefsiz gösterebilirim diye çaba sarfetti resmen ama soran olunca da böyle diyiycem aynen sağol varol

Hay sen beni bu haldeyken güldürdun Allah ta seni güldürsün kiz sağol valla yapıcam yapıcam

Sağol canım şuan bende böyle düşünmeye başladım neyine agladiysam şeref yoksunu biri icin
Ay hiç ağlama canım.. Bu erkeklerin amacı hep aynı kullanamayınca sevemedim seni, alışamadım yok ciddi düşünmüyorum yok ben evlenmicem derler
Ama senin ki baya tuhafmış hhaa cehennemlik olacakmış

Ay hiç ağlama canım.. Bu erkeklerin amacı hep aynı kullanamayınca sevemedim seni, alışamadım yok ciddi düşünmüyorum yok ben evlenmicem derler
Ama senin ki baya tuhafmış hhaa cehennemlik olacakmış
Ahhahah evet ya valla siz orayı yazdıkça bana da garip geldi gülmeye başladım amaaan salladım beyaa siz çok yaşayın emi

Hay sen beni bu haldeyken güldürdun Allah ta seni güldürsün kiz sağol valla yapıcam yapıcam
Amin, amin. Sende hep gül hayatım. Ne kafana takıcaksın da intihar gibi saçma şeyleri getireceksin aklına. Şeyi kopsun adinin.

Dini kullanıyor bir de hadsiz, ama ne yaparsın Vala ağzım açık izliyorum bende yaptıklarını siz yazdıkça daha da açtım gözümü
Sadece okuluna derslerine odaklan. Meslek sahibi olmak için çabala. Bu yaşta ciddi zaten kimse düşünmez. Ciddi düşünüyorum diyene de gözün kapalı inanma, zamanı geldiğinde zaten olur. Erkenden evlenip napıcan bide erkeğin pisliğine mi saçını süpürge edicen.
Hepsi zamanında güzel, sonra tren kaçar şu an yaşadığın hayal kırıklığının bin katını yaşarsın.

Ortada kendini harap edecek hiçbir şey yok kendine gel. Zararın neresinden dönersen kârdır hesabi olmuş seninki.
Attığı mesaja bak. Zamanında çok samanyolu tv izlemiş herhalde ayı oğlu ayı.
Böyle bir yaratiktan ucuz kurtulduğun için sevinmen gerekirken intihar falan düşünüp zırvalama lütfen. Çünkü ileride hatırlayıp güleceğin b.mb.k bir mesaj bırakmış sana salak herif

Sağol kuzucum hak veriyorum sana toparlayıp yanından rüzgar estirip gecicem hayvanın

Nasihatlarini dikkate alıcam inşallah hepsi de ayrı ayrı doğru sağol varol

Sağol kuzucum hak veriyorum sana toparlayıp yanından rüzgar estirip gecicem hayvanın
Her rüzgarda sallanırsan cok çabuk yıkılırsın. Dünya o öküzün etrafında dönmüyor değil mi?
Başlıkla alakası olmayan şeyler anlattıkların. Ortada kullanılan bir şey yok. Kendine Bu sıfatları nasıl yakıştırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…