- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi namutenahi_
-
Yahu saçmalayın ne ölümü şükür namazı kılın sadaka falan verinEvet en iğrendiğim nokta da o oldu ben kötü o melek aklınca beni tehdit ediyor ya seviyorum diye çok üzüldüm aklımdan olum geçti ama şuan çok iyiyim iyi ki de bitmis
Evet aklınca kendini en az nasıl şerefsiz gösterebilirim diye çaba sarfetti resmen ama soran olunca da böyle diyiycem aynen sağol varolsevme bu oğlanı çok çapsızmış.
birde kursta soran olursa niye ayrıldınız diye benim standartlarımda olmadığını anladım çok kalitesizmiş de. sakın onun dediğini deme. iyice saf sanmış seni birde direktif veriyor bücürük.
Hay sen beni bu haldeyken güldürdun Allah ta seni güldürsün kiz sağol valla yapıcam yapıcamCiddiyim kulağına saçma sapan bir şey gelirse, gülmeyle karışık bir şok geçir. Kahkaha at, "Ay çok özür dilerim," de. Gülmemek için kendini zor tutuyormuş gibi yap ve, "Hey Allah'ım, sinirim bozuldu. Kalkanları kaldıramadım demiyor da, b*k atıyor pis herif." Sonra o yansın derdine. Yaşadıklarınız da ayıp değil ayrıca. Sal gitsin.
Ay hiç ağlama canım.. Bu erkeklerin amacı hep aynı kullanamayınca sevemedim seni, alışamadım yok ciddi düşünmüyorum yok ben evlenmicem derlerSağol canım şuan bende böyle düşünmeye başladım neyine agladiysam şeref yoksunu biri icin
Yahu saçmalayın ne ölümü şükür namazı kılın sadaka falan verin
Ahhahah evet ya valla siz orayı yazdıkça bana da garip geldi gülmeye başladım amaaan salladım beyaa siz çok yaşayın emiAy hiç ağlama canım.. Bu erkeklerin amacı hep aynı kullanamayınca sevemedim seni, alışamadım yok ciddi düşünmüyorum yok ben evlenmicem derler
Ama senin ki baya tuhafmış hhaa cehennemlik olacakmış
Amin, amin. Sende hep gül hayatım. Ne kafana takıcaksın da intihar gibi saçma şeyleri getireceksin aklına. Şeyi kopsun adinin.Hay sen beni bu haldeyken güldürdun Allah ta seni güldürsün kiz sağol valla yapıcam yapıcam
Amin amin kuzum hayata bir kere geldik güzel yaşayalım inşallahAmin, amin. Sende hep gül hayatım. Ne kafana takıcaksın da intihar gibi saçma şeyleri getireceksin aklına. Şeyi kopsun adinin.
Umursama sakın etraf boyle adamlarla dolu zaten... Daha cok kücüksun ne kalp kırıklıkları olacak hayatında daha dur bakalım
Haha sex yaparak mı cennete gidecekmişte yapmayınca cehennemlik olmuş
İnançlar bile pırıl pırıl hey yavrum hey
Sadece okuluna derslerine odaklan. Meslek sahibi olmak için çabala. Bu yaşta ciddi zaten kimse düşünmez. Ciddi düşünüyorum diyene de gözün kapalı inanma, zamanı geldiğinde zaten olur. Erkenden evlenip napıcan bide erkeğin pisliğine mi saçını süpürge edicen.Dini kullanıyor bir de hadsiz, ama ne yaparsın Vala ağzım açık izliyorum bende yaptıklarını siz yazdıkça daha da açtım gözümü
Valla bu çocuktaki beyni kuşa taksak kuş ters uçar. Bir de bunun için hayattan mı vazgeçeceksiniz? Kendinize gelin ya.
Ortada kendini harap edecek hiçbir şey yok kendine gel. Zararın neresinden dönersen kârdır hesabi olmuş seninki.
Attığı mesaja bak. Zamanında çok samanyolu tv izlemiş herhalde ayı oğlu ayı.
Böyle bir yaratiktan ucuz kurtulduğun için sevinmen gerekirken intihar falan düşünüp zırvalama lütfen. Çünkü ileride hatırlayıp güleceğin b.mb.k bir mesaj bırakmış sana salak herif
Sadece okuluna derslerine odaklan. Meslek sahibi olmak için çabala. Bu yaşta ciddi zaten kimse düşünmez. Ciddi düşünüyorum diyene de gözün kapalı inanma, zamanı geldiğinde zaten olur. Erkenden evlenip napıcan bide erkeğin pisliğine mi saçını süpürge edicen.
Hepsi zamanında güzel, sonra tren kaçar şu an yaşadığın hayal kırıklığının bin katını yaşarsın.
Her rüzgarda sallanırsan cok çabuk yıkılırsın. Dünya o öküzün etrafında dönmüyor değil mi?Sağol kuzucum hak veriyorum sana toparlayıp yanından rüzgar estirip gecicem hayvanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?