Sevgilim beni kullanıp attı :'(

Musabet arkasından beni bırakınca böyle hissettim ama hissetmemeliymisim sağolun destekleriniz icin

Acaba 5 sene sonra dönüp şu anki yaşadıklarıma bakıp, senin yaşadıklarını buradan bile görebildiğim kadar net görebilecek miyim

Bunu merak ettim

Çocuğun attığı mesaja istemsiz güldüm :) Lütfen böyle salak saçma biri için üzme kendini. Daha 20 yaşındasın.İleride buna güleceksin. İntihar etmek ne demek yahu. Ayrıca kimse kimseyi kullanmamış. Bu psikolojiden çık önce. Sevmişsin, yakınlaşmışsın. Bu kadar.

Hayat toleransın bu kadar düşük mü cidden? Bu kadar ufak tefek birşey için intihar etmeyi düşünüyorsan yarın öbür gün işsiz kalsan, evliliğinde işler yolunda gitmese, en sevdiğinle sınansan ne bileyim kendini borç batağında falan bulsan ne yapacaksın? 20'li yaşlar böyle olmamalı biraz olgunlaş. Hayat böyle birşey değil.

bence doğruyu söylüyordu, unutamadığı sevgilisi olabilir...zaten sürekli cinsellik isteyen erkek, gerçekten sevmeyen erkektir...

Gün geçmesin ki kadınlar kulübünde yine bir saçma konu açılmasın.
Arkadaşım kullanmamış bir kere.
Kullanmak istemiş.
Öpüşmüşsünüz,birşeyler yaşamışsınız isteyerek. (Sadece burası,yani öpüştükten sonra ileriye gitmesine izin vermişsin. )
Sonra zorla üstünüzü çıkarmaya çalışınca yaptırmamışsınız. E tamam da bunun için neden intihar ediyorsunuz?
Bende sizi kandırarak cinsel ilişkiye girip bıraktı sandım.
Ve sizde hala böyle bir adamın arkasından üzülüyorsunuz.
İyiki ayrılıp bırakmış,boşverin.

Bisey oldugu yok dert etcen de bisey yok sewismek opusmek sewqililer arasinda olan seyler sana tecavuzde edebilirdi boy uckuruna duskun allahtan kurtulmussun elinden sukret o zaman kullanilmis hissederdin iste .
Suan o uzulsun sen sallama bile yolun acik olsun daha ne insanlar gorceksin neler yasiycaksin bunun icin ölüm dusunulmez

suç bastırmaya çalışmış
istediği olmayınca da çirkefe yatmış
bence kurtulduğuna şükret
aranızda bir ilişki durumu da olmamış
sana tavsiye arkadaşlık flört et ama cinsellik beklentisini böyle net ifade eden birinden uzak dur seni yıpratmaktan başka bişeye yaramaz

İstedigini alamıcagını anlamış ondan dolayı senle vakit kaybetmek istememiş. Ne güzel işte daha fazla istenmeyen seyler yasanmadan şükret bence..

Ablacım böyle bir adamdan kurtulduğuna sevin ne intiharı... istediğini alamayınca defolup gitmiş çokta iyi olmuş... hiç üzme kendini...

Böyle birisi için mi üzülüyosun sevin bence ilk zamanlar üzülürsün sonrasında İnan çok boş gelir

Cinsel eğilimi olan bir kişinin evine gidip film izlemenize gerek yok eğer senin de öyle bir isteğin yoksa.

Sinema , tiyatro , kafeler bolca var.

Yaşın çok küçük. Eğer fake bir konu değilse , tercihlerini daha doğru yapmalısın.

Dershaneye gittiğine göre zorlu bir maratona hazırlanıyorsum demektir. Yani böyle şeyler vakit çalar. Geleceğinden çalar.

Kullanıp attı kafasını yaşıyorsan evlenene kadar hiç flörtlesmeyeceksin.

Oha şu anda ben şu şok oldum tam bir ruh hastasıymiş .!!! Nasıl bir manyaklıktır Bu.. evlerden Irak !!olaya İyi tarafından bak canım.. aşağılık mahluk ne mal olduğunu göstermiş.. Üzülme Allaha seni kurtardığına dua et ..!!

Sizinle istediği şekilde birlikte olamayacağını anlayıp bahaneyle uzaklaşmış. Erken patlaması iyi olmuş sevinmelisiniz uzamadığına.

Kurtulmuşsun ama bundan sonrası için sana ders olmuştur. Her şerde bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…