- 1 Kasım 2014
- 62
- 19
- 13
- 35
- Konu Sahibi gelipgecici
-
Uğraşmaya değmez..
Seni istemediğini söylemiş , bir de kalkıp onun ayağına mı gideceksin..
Ne değişecek ?
Bu kadar alttan almayı bırak artık biraz ulaşılmaz ol..
Yokluğunu hissetsin..
Belki de sevmedi..İnanın ben de kendime bunu söylüyorum ama onun için, bu ilişki için o kadar emek verdim, o kadar sevdim ki, dediği her laf içime oturdu...
Beni severken nasıl bu kadar gaddar olabildi anlamıyorum, kendi hatalarımı da görmeye çalışıyorum ama bunlar çok ağır geldi, ölmek hiç bu kadar istememiştim
Kızlar çok kötüyüm.
Olayı elimden geldiğince özet geçeceğim. Birbirimizi çok seviyoruz ama onun karakteri çok zor. Sürekli alttan alıyorum ama bazen bir sorun olduğunda kendi isteğimi söylediğimde olay çıkıyor. Son kavgalarımızda beni haksız görüyor, bazen şarjı bitiyor ve gece geç saatlere kadar ulaşamıyorum, bundan dolayı tartıştım ve şu an gözünde çabuk sinirlenen biriyim.
Dün ise, aramız çok iyiyken bir anda üzüldü beni özlediği için, şu an yurtdışında o. Ben de kendini de beni de üzme kasmasayalım birbirimizi dedim, ben de üzüşüyorum ama bunu konuştukça daha kötü oluyoruz normal akışına bırakalım dedim. Ve sonra şarjı bitti. Ve ben gece 3'e kadar konuşamadım yine. Arkadaşı gelmişti ve ben normalde birşey demem ama dün patladım. Yeter artık bana soğuk davranma benim suçum mu şu an uzak olmamız, ne zaman sorunumuz olsa bu saate kadar bekliyorum dedim. Bana bağırdı ben de bana bağıramazsın ben kölen değilim, bana saygı duyacaksın dedim. Telefonu kapattı. Whatapptan konuştum, yazma bana dedi, engellicem dedi ve de engelledi. Bugün ise hiç arayıp sormadı, facebooktan yazdım, ben artık seninle olmak istemiyorum sen kendini seviyorsun ve bunun gibi şeyler söyledi. Ne konuştuysam olmadı. Artık kibarlığı bırakıp ben de "senden ahirette hakkımı alıcam" dedim. Daha da kötüleşti konuşma. En sonunda yanına geliyorum dedim. Duymamış olayım dedi (ailem tek gitmemi istemiyor, o da bunu bildiği için istemiyor), sonra ben de aslında haklısın, sen bunu hak etmiyorsun, sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedim ve onu sildim.
İçime oturdu her şey.. Ara diye yalvarmama rağmen aramadı bile bunları mesajla yazdık.. Şimdi biletimi alıp gitmek, karşısına aniden çıkmak istiyorum. Çok kızgın ve kırgınım. Belki gitmek her şeyi daha da mahvedicek ama içimde kalsın istemiyorum..
Belki de sevmedi..
Bence artık uğraşma, sessiz kal.. Bi sessizliğini fark etmesine izin ver..Sevdiğine eminim.. Çünkü çok ikimiz de savaş verdik, ve bana ayrılırken, sen öyle diyorsun ama ahirette tek isteğim Allah'ın sana kimin emek verdiğini göstermesi dedi.. Anlamıyorum seven insan niye böyle şeylerden terk eder, yalanımız dolanımız ihanetimiz olmadı.. Sadece sinirlenme meseleleri..
Sevgiliniz önce ortamı hazırlamış sonra da uygun bulduğu bir anda eyleme geçip sizi terketmiş. Bence üstüne düşmeyin.
BUNUN AYNISINDAN BENDE DE VARDI ''ZOR ADAM'' BU ÇOK ZOR BİRİYMİŞ EFENDİM BEN GÜNÜN BİRİNDE EEHH YETER ARTIK DERMİŞİM BAZEN SİNİRLENİYORMUŞUM AMA NASIL KATLANILIR BÖYLELERİNE..30 TANE İLİŞKİSİ OLMUŞ 3 KEZ EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞ AMA BENİMLE YAPAMAZMIŞ NİYE?? ÇÜNKÜ BEN SİNİRLENİYORMUŞUMKızlar çok kötüyüm.
Olayı elimden geldiğince özet geçeceğim. Birbirimizi çok seviyoruz ama onun karakteri çok zor. Sürekli alttan alıyorum ama bazen bir sorun olduğunda kendi isteğimi söylediğimde olay çıkıyor. Son kavgalarımızda beni haksız görüyor, bazen şarjı bitiyor ve gece geç saatlere kadar ulaşamıyorum, bundan dolayı tartıştım ve şu an gözünde çabuk sinirlenen biriyim.
Dün ise, aramız çok iyiyken bir anda üzüldü beni özlediği için, şu an yurtdışında o. Ben de kendini de beni de üzme kasmasayalım birbirimizi dedim, ben de üzüşüyorum ama bunu konuştukça daha kötü oluyoruz normal akışına bırakalım dedim. Ve sonra şarjı bitti. Ve ben gece 3'e kadar konuşamadım yine. Arkadaşı gelmişti ve ben normalde birşey demem ama dün patladım. Yeter artık bana soğuk davranma benim suçum mu şu an uzak olmamız, ne zaman sorunumuz olsa bu saate kadar bekliyorum dedim. Bana bağırdı ben de bana bağıramazsın ben kölen değilim, bana saygı duyacaksın dedim. Telefonu kapattı. Whatapptan konuştum, yazma bana dedi, engellicem dedi ve de engelledi. Bugün ise hiç arayıp sormadı, facebooktan yazdım, ben artık seninle olmak istemiyorum sen kendini seviyorsun ve bunun gibi şeyler söyledi. Ne konuştuysam olmadı. Artık kibarlığı bırakıp ben de "senden ahirette hakkımı alıcam" dedim. Daha da kötüleşti konuşma. En sonunda yanına geliyorum dedim. Duymamış olayım dedi (ailem tek gitmemi istemiyor, o da bunu bildiği için istemiyor), sonra ben de aslında haklısın, sen bunu hak etmiyorsun, sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedim ve onu sildim.
İçime oturdu her şey.. Ara diye yalvarmama rağmen aramadı bile bunları mesajla yazdık.. Şimdi biletimi alıp gitmek, karşısına aniden çıkmak istiyorum. Çok kızgın ve kırgınım. Belki gitmek her şeyi daha da mahvedicek ama içimde kalsın istemiyorum..
senı çok ıyı anlıyorum ne verdığın emegı goruyor ne sevgını ne de ona nasıl sabrettıgını goruyor.. o suclu oldugu halde sırf bıseylerı duzeltmek ıcın ya da neden boyle yaptıgını ogrenmek ıcın gıtmek ıstıyorsun..ama eger gıdersen her sey eskısı gıbı oldu yanı bırlıkte oldunuz dıyelım. tekrarlamıycagı ne malum? üzülen sen olucaksın.. kalbıne taş basıp kalmak mı daha ıyı yoksa oraya gıtmek mı?
Yerinde olsam ne ararim ne sorarim , nede giderim.
Ne hali varsa gorsun .
Ayrica sarji hergun gecemi bitiyor inanmam.. baska kart kullaniyordur ..
Sakın arama mesajlarına cevap yazma, o gelsin sana, ee ne demişler kaçan kovalanır. Sen şimdi peşinden gidersen kovalamış olucaksın o da hep senden kaçıcak ve asla hatasını anlamıycak, seni daha çabuk silecek. Sen sessiz kal, o arasın seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?