sevgilim beni terk etti

gelipgecici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
62
19
13
35
Kızlar çok kötüyüm.

Olayı elimden geldiğince özet geçeceğim. Birbirimizi çok seviyoruz ama onun karakteri çok zor. Sürekli alttan alıyorum ama bazen bir sorun olduğunda kendi isteğimi söylediğimde olay çıkıyor. Son kavgalarımızda beni haksız görüyor, bazen şarjı bitiyor ve gece geç saatlere kadar ulaşamıyorum, bundan dolayı tartıştım ve şu an gözünde çabuk sinirlenen biriyim.

Dün ise, aramız çok iyiyken bir anda üzüldü beni özlediği için, şu an yurtdışında o. Ben de kendini de beni de üzme kasmasayalım birbirimizi dedim, ben de üzüşüyorum ama bunu konuştukça daha kötü oluyoruz normal akışına bırakalım dedim. Ve sonra şarjı bitti. Ve ben gece 3'e kadar konuşamadım yine. Arkadaşı gelmişti ve ben normalde birşey demem ama dün patladım. Yeter artık bana soğuk davranma benim suçum mu şu an uzak olmamız, ne zaman sorunumuz olsa bu saate kadar bekliyorum dedim. Bana bağırdı ben de bana bağıramazsın ben kölen değilim, bana saygı duyacaksın dedim. Telefonu kapattı. Whatapptan konuştum, yazma bana dedi, engellicem dedi ve de engelledi. Bugün ise hiç arayıp sormadı, facebooktan yazdım, ben artık seninle olmak istemiyorum sen kendini seviyorsun ve bunun gibi şeyler söyledi. Ne konuştuysam olmadı. Artık kibarlığı bırakıp ben de "senden ahirette hakkımı alıcam" dedim. Daha da kötüleşti konuşma. En sonunda yanına geliyorum dedim. Duymamış olayım dedi (ailem tek gitmemi istemiyor, o da bunu bildiği için istemiyor), sonra ben de aslında haklısın, sen bunu hak etmiyorsun, sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedim ve onu sildim.

İçime oturdu her şey.. Ara diye yalvarmama rağmen aramadı bile bunları mesajla yazdık.. Şimdi biletimi alıp gitmek, karşısına aniden çıkmak istiyorum. Çok kızgın ve kırgınım. Belki gitmek her şeyi daha da mahvedicek ama içimde kalsın istemiyorum..

Uğraşmaya değmez..
Seni istemediğini söylemiş , bir de kalkıp onun ayağına mı gideceksin..
Ne değişecek ?

Bu kadar alttan almayı bırak artık biraz ulaşılmaz ol..
Yokluğunu hissetsin..

İnanın ben de kendime bunu söylüyorum ama onun için, bu ilişki için o kadar emek verdim, o kadar sevdim ki, dediği her laf içime oturdu...

Beni severken nasıl bu kadar gaddar olabildi anlamıyorum, kendi hatalarımı da görmeye çalışıyorum ama bunlar çok ağır geldi, ölmek hiç bu kadar istememiştim

tabiki gitmeyeceksin ! O kim oluyor...Gururunu yerler altına alma,Yoksa gurur arayıp durursun.Adam olana aşkta gurur yoktur !

Belki de sevmedi..

Evet yerinde olsam sanırım bende giderdim

Hem rest cekipardindan ara diye yalvarip kapidan kovsa bacadan girmen cok kucuk dusurucu daha fazla devam edersen ugrasmaya kaybeden sen olursun yine emin ol oraya gitmekgibi birseyde yapma

Belki de sevmedi..

Sevdiğine eminim.. Çünkü çok ikimiz de savaş verdik, ve bana ayrılırken, sen öyle diyorsun ama ahirette tek isteğim Allah'ın sana kimin emek verdiğini göstermesi dedi.. Anlamıyorum seven insan niye böyle şeylerden terk eder, yalanımız dolanımız ihanetimiz olmadı.. Sadece sinirlenme meseleleri..

Bence artık uğraşma, sessiz kal.. Bi sessizliğini fark etmesine izin ver..
Sürekli aramak , konuşma çabaları , bazı erkeklerin hoşuna gidiyor bazıları ise bundan nefret ediyor..

senı çok ıyı anlıyorum ne verdığın emegı goruyor ne sevgını ne de ona nasıl sabrettıgını goruyor.. o suclu oldugu halde sırf bıseylerı duzeltmek ıcın ya da neden boyle yaptıgını ogrenmek ıcın gıtmek ıstıyorsun..ama eger gıdersen her sey eskısı gıbı oldu yanı bırlıkte oldunuz dıyelım. tekrarlamıycagı ne malum? üzülen sen olucaksın.. kalbıne taş basıp kalmak mı daha ıyı yoksa oraya gıtmek mı?

BUNUN AYNISINDAN BENDE DE VARDI ''ZOR ADAM'' BU ÇOK ZOR BİRİYMİŞ EFENDİM BEN GÜNÜN BİRİNDE EEHH YETER ARTIK DERMİŞİM BAZEN SİNİRLENİYORMUŞUM AMA NASIL KATLANILIR BÖYLELERİNE..30 TANE İLİŞKİSİ OLMUŞ 3 KEZ EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞ AMA BENİMLE YAPAMAZMIŞ NİYE?? ÇÜNKÜ BEN SİNİRLENİYORMUŞUM (((

Ben aslında gidersem her şeyin daha da kötü olacğaını düşünüyorum. Yani barışma ihtimali olsa dahi onu iyice yok eder ailemin rızası olmadığı için, ama sözleri o kadar gururumu incitti ki, onları bana dedikten sonra yüzüme baktığında kahrolmasını istiyorum. Çünkü bana hep söyler, sen bana çok sabrediyosun, ve senin verdiğin emeği kimse vermez bana der hep.. İnanın şunların hepsi rüya deseler inanırım, o kadar ani gelişti her şey..

Ki ben ona bugüne kadar hiö ayrılalım demedim, normalde fevri bir insanım ama ona hep kelimelerimi seçtim, o bana seni istemiyorum dedi, ona rağmen ben ona ilk defa "sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun" dedim ve kendi lafıma utandım, içime oturdu.. Çok fenayım, nasıl geçer bu acı bilmiyorum

Yerinde olsam ne ararim ne sorarim , nede giderim.
Ne hali varsa gorsun .

Ayrica sarji hergun gecemi bitiyor inanmam.. baska kart kullaniyordur ..

Yerinde olsam ne ararim ne sorarim , nede giderim.
Ne hali varsa gorsun .

Ayrica sarji hergun gecemi bitiyor inanmam.. baska kart kullaniyordur ..

Yok telefonunda şarj sorunu var, ben de şahidim bu duruma öyle bir güven sorunum yok, sorunumuz benim bir şeyden rahatsız olduğumda dile getirirsem bu hale gelmemiz, hayır bu kavga yalanda dolanda yapılır yani...

Durumun buradan nasıl göründüğünü yazanlar olmuş...

Fikir almak için konu açmışsınız ama sevilmeme ihtimalinizi, erkek arkadaşınızın bu ilişkiyi istemediğini kabullenememişsiniz.

"Çok emek verdik, seviyor" diyorsunuz da sevgi canlı bir organizma gibidir, ölebilir.

Dün seven adam bugün vazgeçebilir, bunlar yaşanan şeyler.

"Ben çok eminim, ayrılmayı düşünmüyordu, mutluydu" diyorsunuz.

Sizin ayrılma fikri ilk aklına düştüğü andan haberiniz olmaz ki, icraata geçince anlarsınız.

Eğer onun sonsuz sevgisinden bu kadar eminseniz de kılınızı kıpırdatmayın, yola koyulmayın.

Sizi iddia ettiğiniz kadar seviyorsa sizin bir şey yapmanıza gerek kalmaz zaten, içiniz rahat olsun...

Şimdi buna da aksi tezler sunacaksınız ama...

Evlilik planları yapan, göklerde uçan, tarafların ailelerinin tanıştığı ilişkiler nasıl bitiyor sanıyorsunuz?

Önceden farkına varsalar dünyaları başlarına yıkılır mı o kızların?

Sakın arama mesajlarına cevap yazma, o gelsin sana, ee ne demişler kaçan kovalanır. Sen şimdi peşinden gidersen kovalamış olucaksın o da hep senden kaçıcak ve asla hatasını anlamıycak, seni daha çabuk silecek. Sen sessiz kal, o arasın seni.

Ben de hiçbir şekilde yazmak istemiyorum, zaten onu sildim ve hesabımı da dondurdum..
Ama hiçbir şekilde iletişime geçmeyip, o dışardayken aniden karşısına çıkmak istiyorum. Çünkü buna inanılmaz şaşıracak, utanacak ve kızacak. Dediğim gibi bu çok ısrarcı görünecek dışardan, gurursuz olacak, ama her şey o kadar içimde kaldı ki.. Mantıklı düşünemiyorum.. Çok çok ani oldu benim için..

Bunu yaparsam, en azından artık tamamen geri dönüşü olmasa dahi ondan hıncımı almış gibi olacağım diye hissediyorum.. Belki de yanılıyorum! Bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…