sevgilim beni terk etti

Bence 1-2 hafta bekle, belki siniri geçincé yazar. Yazmazsaa kabullenmekten başka çaren yok. Demekki sana sabrı bu kadarmış..

Bu hırsla böyle yaparsan yenilen sen olursun, eğer ki sakinliğini koruyup uzak durursan ondan kaybettiğini o anlar tabi eşek değilse... Karşısına çıkma içinde küçük sevgi bile kaldıysa sırf bu yüzden gözünden düşersin. Yapma sen beni ve diğerlerinin söylediklerini dikkate al. Bu aralar kendine hobi edin hırsını ondan al, bende dün akşam nişan attım bugün kendimi işime ve hobiye verdim aslada arayıp kendime ezik muamelesi yaptırmam. O yüzden sende kndine saygı göster ve asla küçük düşürme.

Allah gerçekten yardım etsin size de, bana da.. Ve kimin kalp acısı varsa!

Gerçekten çok ama çok zor bir şey. Ve haklısınız. Gitmemem en iyisi.. Kendisinin hep beni suçlaması, hep sinir küpü olarak görmesi, sanki sürekli kavga çıkarıyormuşum gibi muamele etmesi canımı o kadar sıktı ki.. Bugüne kadar ona en ufak kırıcı laf etmedim, ayrılalım demedim, o kızınca hep lütfen arama mesaj yazma der. Ben bunu bile demem, telefonumu kapatmam hiç.. Yurtdışında bana ulaşamazsa çılgına döner, bir dk bile kapatmam hiç.. Kimse mükemmel değil, herkesin hatası var ama seven insan bu hataları düzeltmeye çalışır... Ben stresten rahatsızlandım, ve bundan haberi de vardı, başta söylememiştim ama sonra söyledim, çok üzüldü, canım seni hiç üzmicem birlikte hep mutlu olucaz, ne olursa olsun ben hep seninle olucam dedi.. Ve şimdi ben burda acı çekerken bana seni istemiyorum, sana evlilik için verdiğim sözü bozuyorum demiş olması çok koydu bana.. Ama ne facebook hesabımı açıcam ne de ona ulaşıcam.. Allah göstersin yaptıklarımı, görmezse de zaten her şeyin hesabının verileceği bir gün var..

Yok telefonunda şarj sorunu var, ben de şahidim bu duruma öyle bir güven sorunum yok, sorunumuz benim bir şeyden rahatsız olduğumda dile getirirsem bu hale gelmemiz, hayır bu kavga yalanda dolanda yapılır yani...
Ben sevgilinin sevgisinede inanmiyorum.
Seven insan bu davranislarda bulunmaz..

Bence 1-2 hafta bekle, belki siniri geçincé yazar. Yazmazsaa kabullenmekten başka çaren yok. Demekki sana sabrı bu kadarmış..

Ben de konuşmasından biraz sabrının bittiğini anladım.. Dün ona "ben artık yoruldum, bıktım lütfen artık bu konulardan dolayı kavga etmeyelim ne olur anla artık!" dedim ve bunu duyduktan sonra her şeyi mahvetti.. Ama artık yapacak bir şeyim kalmadı..

Ölmek mi şimdiden desene daha çok ölmek isteyeceğin zamanlar gelecek, burda eşine yıllarını vermiş, türlü fedakarlık yapmış insanlar var aldatılmış çocuklu çoluklu elinde beş kuruş parası yok kalmış ortada hiçbir şeye sıfırdan başlayamıyor, hayata tutunmak zorunda insanoğlu kaldı ki sevgilin önüne bak senin için çaba harcamayan hatta zamanını bile harcamayan insanları çıkart hayatından..

Canim benim cok uzuldum seni o kadar iyi anliyorum ki bendede vardi boyle bi tane herseyine alttan alip emek verdigim ama erkekler ne anlar ki anca dusunmeden etmeden sozler versinler kandirsinlar senin icin zor ama sabretmeyi dene kendine bir ugras bul yalniz kalmamaya calis ve hic bi sekilde arayip sorma sessizligini koru eger gelecegi varsa gelir zaten birak sensizlihin farkina varsinn srn kafani dagit

Allah a havale et canım benim gibi... Boşver hayatını yaşa, değmez üzülmeye bir insan için, hakkında hayırlısını verir inşallah. Merak ettimde o ve senin burcun neydi?

Evet canım herkes öyle söylüyor şu an.. en iyisi eylemsiz kalmak...

Daha yeni olmus yahu. Kavga bu, barisirsiniz. Uzaktan iliski yurutmek cok zor. Hem oyle ayriligi agzina dolamis bi adamla zaten iliski yakinda da olsa zor yurur. Ayagina gitme derim

konu durduk yere nasıl tartışmaya dönüşmüş hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…