- 14 Şubat 2010
- 90
- 23
- 98
- Konu Sahibi vespertine
-
O zamana kadar hayatımı yaşıyım kafasında da değil aslında. Hani ayrılsın benden başka kızlarla takılmak eğlenmek istiyor olsun anlarım. Nedense bir 35 takıntısı var üstelik o zamana kadar da hayatını yaşama adına yaptığı hiç bir şey yok.Normalde insanlar bu "x yaştan önce hayatta evlenmem" klişesine o zamana kadar hayatı yaşayıp her şeyi görücem kafasıyla girerler.
O yaşa kadar zaten senle olmayı planlayan adam senle evlenmeden yine senle hayatın daha değişik neyini görebilir ki?
Belki 3. senedeki ayrılıktan sonra ilişkiniz resetlenmiştir, üç senedir berabersiniz gibi olmuştur kafasında.
Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?