Sevgilim benimle evlenmiyor

Bence asla ve asla evlenmek istemeyen bir erkeği acındırmayla, zorla, baskıyla nikah masasına oturtmaya kalkma. Aklında hep ''Off neler kaçırıyorum neler, bir bana bir bekar arkadaşlarıma bak.'' düşüncesi olur. Sonra senin canın yanar benden söylemesi.
Erkeğin evliliğe hazır olması kadının hazır olmasından çok daha önemli.
Ama sen de haklsın bir yuva kurmak istiyorsun, 35'e kadar beklemek istemezsin.
O halde ayrılın. Herke kendi yoluna. Zaten birbirinizi özlerseniz günün birinde yeniden birleşir evlenirsiniz; belki o zaman evliliğe hazır hissetmiş olur kendini.Çok yaygın bu tip hikayeler.

PS: Bu arada konudan alakasız olacak ama tüm hemcinslerime bir çağrıda bulunmak istiyorum. Şu: ''Her genç kız gibi ben de evlenmek istiyorum.'' geyiğini çevirmeyin lütfen. Çok onur kırıcı ve irite edici.''Kadınlar koca meraklısı olur'' stereotypeından gına geldi bana, uzaya kadın astronotlar yolladığımız devirde hem de. Gözünüzü seveyim yapmayın hanımlar.

Evlilik meraklisi gibi goruneceksi n eger bunu iicin biterse. Ama olacak gibide değil seninle ayni evi paaylasmak istemesi lazim
Aynen şu anda onun gözünde belki de evlilik meraklısı gibi görünüyorumdur. Hem de hemen evlenelim demememe rağmen.
@ahcik 'ın da dediği gibi o yaştan sonra çocuk doğurabilecek miyim acaba? ya zaten 35 çok geç bile bile beklemek daha da saçmalık.

35 çok geç yahu hele ki benim gibi üç dört çocuk isteyenler için kusura bakmasın ama ben çoktan tekmeyi koymuştum , bende 23 yaşındayım ve planladığım evlilik yaşım 25 bile...

Evliliğe onu yavaş yavaş ısındırmaya alıştırmaya çalışmak istiyorum ama mümkün görünmüyor. Evlilik düğün dernek değil arzuladığım. Sevdiğim adamla beraber yaşamak. Eve geldiğimde onunla oturmak. Mutluluğumu üzüntümü paylaşabilmek. Zaten evliliğin en önemli kısmı da bu değil midir. Malesef ülkemizde evlenmeden birlikte yaşamak falan pek normal karşılanmıyor. Hele çocuk hiç. Ben de evlenmeden çocuk sahibi olmayı pek onaylayan birisi değilim.

Su adamları pohpohlaya pohpohlaya bir hale soktunuz . yakinda yüz görümlüğü besi bir yerde falan da isteyecekler az kaldi.

"Evlenme hem kaderde ne var bilinmez kimle evlenecegmiz..kismet "diyip kapatmaliydnz konuyu.
Ahh keşke öyle yapsaydım ama artık iş işten geçti. Öyle bir elime yüzüme bulaştırdım ki gitsem bir türlü kalsam bir başka türlü durumunda kaldım öyle.

Ahh keşke öyle yapsaydım ama artık iş işten geçti. Öyle bir elime yüzüme bulaştırdım ki gitsem bir türlü kalsam bir başka türlü durumunda kaldım öyle.
Zamana birakin.. Bir yilda neler neler değişiyor... Bu konuyu kapatip önünüze bakin... Aklinizda olsun evlenmeyecegi ihtimali ancak zamanla ne yapmak istediğiniz netlesecektir acele etmeyin

seviyor diyorsun..bence okadar emin olma

Zamana birakin.. Bir yilda neler neler değişiyor... Bu konuyu kapatip önünüze bakin... Aklinizda olsun evlenmeyecegi ihtimali ancak zamanla ne yapmak istediğiniz netlesecektir acele etmeyin

Teşekkür ederim. Öyle yapmaya karar verdim. Oturup konuştuk. Şuanda evlenmeye hazır olmadığını ve evlenmeden önce kariyeriyle ilgili hedefleri olduğunu ama tabiki şuanda bilemeyeceğini söyledi. Benim üzüldüğümü görmeye dayanamadığını ve şuanda ayrılmak istemediğini açıkça söyledi. İnsan sevmediğiyle onca yıl beraber olamaz. Belki de dediğiniz gibi zamanla değişir. Bir daha bu konuyu zaten açmıyıcam. Baktım eğer 1-2 yıla hiç bir değişme gelişme yok o zaman başka bir çözüm bulurum.

Yani keşke konuyu hiç açmasaydım. Evlilik kısmet diyip kapatsaydım. Şimdi üzüldüğüm gibi üzülmezdim. Sonuçta ikimiz de şuanda evlenmeyi düşünmüyoruz. Gelecekte olacak ya da olmayacak bir şeyi şuanda düşünüp kaygılanıyorum. Mutluluğumuzun tadını çıkarmaya bakmıyorum.

vur kıçına tekmeyi

Her sevgili evlenmek zorunda mıdır?Valla 6 yıl zaten kımseyle flört edılmez ılıskının adı konur ve bırseyler olur mutlaka onca yılda..Olmadıysa da yol yakınken bırak gıtsın..Neden ıkna etmeye calısacaksın kı,sahsen erkek olsam ben de 35ten önce asla evlenmezdım haklı cocuk..Erkek ıcın evlılık=kısıtlanmak demek..Sen ayrıl nasılsa daha on yıl var onun evlenmesıne,o zamana kadar evlenmezsen belkı tekrar bırlesırsınız en azından onunla 16 yıldır bır ılıskım var evlenemedık demezsn cnm vakıt kaybetme.

Yani uzulmenizi istemem ama adam bence size, benden ciddi bir sey bekleme seninle evlenmek istemiyorum, demis. Yani ben 35e kadar evlenmem demek, o zamana kadar beklememeni anlayisla karsilarim, gidersen kabulum demek; bunun Turkce meali de, ayrilsak da cok dert edinmem, ama evlenmeye kesinlikle niyetim yok.

Sevgisinden o kadar emin olmayin bence.

Niye surutmelik yapiyon diye sorardim Size gelince yani ben fevriyim bana bole bisi dense filan abuk subuk cevap veririm yani de size ilimli tavsiye vermek isterdim de yani gicik oluyom soylelerine kucuk daglari o mu yaratmis ozguvene bak tam bir hiyar sorsana napcakmis otuzbesine kadar playboyluk mu yapcakmis ben de kartlasmi koca istemiyom de aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…