- 24 Nisan 2013
- 5.846
- 9.866
- 178
- Konu Sahibi vespertine
-
Aynen şu anda onun gözünde belki de evlilik meraklısı gibi görünüyorumdur. Hem de hemen evlenelim demememe rağmen.Evlilik meraklisi gibi goruneceksi n eger bunu iicin biterse. Ama olacak gibide değil seninle ayni evi paaylasmak istemesi lazim
Bence asla ve asla evlenmek istemeyen bir erkeği acındırmayla, zorla, baskıyla nikah masasına oturtmaya kalkma. Aklında hep ''Off neler kaçırıyorum neler, bir bana bir bekar arkadaşlarıma bak.'' düşüncesi olur. Sonra senin canın yanar benden söylemesi.
Erkeğin evliliğe hazır olması kadının hazır olmasından çok daha önemli.
Ama sen de haklsın bir yuva kurmak istiyorsun, 35'e kadar beklemek istemezsin.
O halde ayrılın. Herke kendi yoluna. Zaten birbirinizi özlerseniz günün birinde yeniden birleşir evlenirsiniz; belki o zaman evliliğe hazır hissetmiş olur kendini.Çok yaygın bu tip hikayeler.
PS: Bu arada konudan alakasız olacak ama tüm hemcinslerime bir çağrıda bulunmak istiyorum. Şu: ''Her genç kız gibi ben de evlenmek istiyorum.'' geyiğini çevirmeyin lütfen. Çok onur kırıcı ve irite edici.''Kadınlar koca meraklısı olur'' stereotypeından gına geldi bana, uzaya kadın astronotlar yolladığımız devirde hem de. Gözünüzü seveyim yapmayın hanımlar.
Ahh keşke öyle yapsaydım ama artık iş işten geçti.Su adamları pohpohlaya pohpohlaya bir hale soktunuz . yakinda yüz görümlüğü besi bir yerde falan da isteyecekler az kaldi.
"Evlenme hem kaderde ne var bilinmez kimle evlenecegmiz..kismet "diyip kapatmaliydnz konuyu.
Zamana birakin.. Bir yilda neler neler değişiyor... Bu konuyu kapatip önünüze bakin... Aklinizda olsun evlenmeyecegi ihtimali ancak zamanla ne yapmak istediğiniz netlesecektir acele etmeyinAhh keşke öyle yapsaydım ama artık iş işten geçti.Öyle bir elime yüzüme bulaştırdım ki gitsem bir türlü kalsam bir başka türlü durumunda kaldım öyle.
Zamana birakin.. Bir yilda neler neler değişiyor... Bu konuyu kapatip önünüze bakin... Aklinizda olsun evlenmeyecegi ihtimali ancak zamanla ne yapmak istediğiniz netlesecektir acele etmeyin
O ne demek?Ahh keşke öyle yapsaydım ama artık iş işten geçti.Öyle bir elime yüzüme bulaştırdım ki gitsem bir türlü kalsam bir başka türlü durumunda kaldım öyle.
Yani keşke konuyu hiç açmasaydım. Evlilik kısmet diyip kapatsaydım. Şimdi üzüldüğüm gibi üzülmezdim. Sonuçta ikimiz de şuanda evlenmeyi düşünmüyoruz. Gelecekte olacak ya da olmayacak bir şeyi şuanda düşünüp kaygılanıyorum. Mutluluğumuzun tadını çıkarmaya bakmıyorum.O ne demek?
Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?