Sevgilim benimle evlenmiyor

erkek agziyla ansil yaziyorsunuz sormadan edemiycemm

Uzun sureli iliskilerde birseyler tukeniyor. Uzun flortlerden sonraki evliliklwrde cok dazla surmuyor. Ama bu demek degil ki sizinki de oyke olacak. Umarim olnaz. Yalniz 6 yil uzun bir zanan. Ve 10 yil daha beklerseniz 16 yil olacak. Bence aslinda o topu size atmis. Yani isine nasil gelirse der gibi. Sonu garanti olnayan bir iliski icin de zaman harcamaya deger mi? Cunku 10 yil daha bekledikten sonra da evleneceginin garantisi yok. Bu sure zarfinda kimbilir kimler cikacak karsiniza. Siz bilirsiniz ama anladigim kadariyla sizi kaybetmeyeceginden o kadar emin ki 2 ya da 3 yil degil 10 yil sonrasindan bahsediyor.

Valla cok haklısın

Böyle çok örnekleri var. Uzun senelerce ilişki yaşadığı kızla evlenmeyip ayrıldıktan 3-5 ay sonra başka biriyle evlilik aşamasına geliyorlar.

Ben en azından şu anda ondan başkasıyla mutlu olamayacağımı biliyorum. Daha önce de olamadım. 2 yıl sonra umarım değişir yoksa mecburum kendi yoluma bakmaya. Teşekkür ederim.

erkek agziyla ansil yaziyorsunuz sormadan edemiycemm

Muhabbetten kulak dolgum var yani :))) rastladim...
burda cikip 8 sene ciktik beni birakti 2 aylik tanistigiyla evlendi olaylarida var ya bazilarinin sebebi o iste ... bizzat agizlarindan cikan bu "zaten herseyi yasiyoruz kari koca gibi olduk artik evlenip niye rahatimi bozayim seviyoruz filan"boyle dusunen bi kisimda var yani onu diyorum :))) umarim konu sahibinin ki oyle degildir

çocuk ıstıyorsan 35 cok gec bır yas senı o yasa kadar bekletecekse yolver gıtsın derım sana

Şuanda bir yandan konuşuyoruz. Sana beni bekle diyemem üzülüyorsun biliyorum. Ben de üzülüyorum diyor. Tabiki beni bırakmak istemediğini ama bir şekilde garanti veremediğini de söylüyor.

Şuanda bir yandan konuşuyoruz. Sana beni bekle diyemem üzülüyorsun biliyorum. Ben de üzülüyorum diyor. Tabiki beni bırakmak istemediğini ama bir şekilde garanti veremediğini de söylüyor.
veremez tabi 10 seneye sonra bi garanti ..
adam durust en azindan, oyalama yolunu seçmiyor, ama galiba yanlis anlamadiysam 35 yasinda senle evlencemde demiyor

Demekki sadece kendini düsünüyor... Haaa yanlis mi düsüncesi? Hayir kendine göre hakli ama sizi hic düsünmedigi ve önemsemedigide ortada... Hani 30 dese bi nebze, azcik gönlünüze göre ortayi buluyor derimde, 10 sene sizi bekletmek istemeside hos degil... Ki seven bi adam yuvasini kurmak ister... Dikkat edinde siz onu sabirla beklerken o hayal ettiginiz evliligi bi baskasiyla yapmasin, yada 35 e geldinizmi yok yaaa iyiyim ben böyle demesin... Zorla nikah masasina oturtamazsiniz ama size sartlar uymuyor belli, beklemeyi ve hatta bosa bekleyip kaybetmeyi göze alabilirseniz böyle devam, ama ona göre degil kendinize göre yasamak istiyorsanizda resti cekip kendinize yeni bi yol cizmelisiniz...

amaaannnn bırak yavrum mutlu olmana bak tabıkı hersey evlılık degıl ama sevdıgınle aynı yatagı aynı evı paylaşmak cok guzel yaa hersey vaktınde guzel 25 yasındakı ıstekle 35 yasındakı ıstek aynı degıl cınsel ıstek yanı dıledıgın gıbı yasamak varken nıye ayda bır ıkı ıle baslayasın kı ben kendımce soyledım ama farklı dusunuyorsan bu konuda o ayrı

O 35 yaşına geldiğinde siz acaba çocuk doğurabilecek misiniz? Çok açık ki sizinle evlenmek istemiyor ama 6 senenin hatrına susuyor. Adam derdini daha nasıl anlatsın. Kimi erkekler açık yüreklilikle ben gitmek istiyorum deme cesaretini gösteremeyip topu böyle karşı atıp güya vicdan rahatlatıyorlar.

Evlilik meraklisi gibi goruneceksi n eger bunu iicin biterse. Ama olacak gibide değil seninle ayni evi paaylasmak istemesi lazim

Kızlar hepiniz çok haklısınız. Beklesem beklesem de olacağı garanti değil tabiki. Onca zaman belki alışkanlıktır bilemem ama en ufak bir moralim bozuk olsa o gün yüzümü asık görse ne yapacağını şaşırır. Elinden geleni yapar sırf ben mutlu olayım diye. Gerçekten çok zor bir karar. Şimdiden severken daha fazla olmuyor diyip unutabilmek. Daha önce hiç bir zaman birbirimizi unutamadık. Ondan başkasıyla yürütemedim hiç. 10 yıl da salak değilim bekleyemem emin olsam bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…