- 14 Mayıs 2009
- 22.262
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi vespertine
-
erkek agziyla ansil yaziyorsunuz sormadan edemiycemmİyi yapiyorbence sende israr etme, istemedigi halde zorla aklina girmeye ugrasma sonra sen zararli cikarsin Birde bazi uzun birlikteliklerde cinsellik adina seyler yasandiginda erkek evlenmek istemiyor cunku ayni evi paylasmak disinda zaten kari koca gibi oluyorlar niye rahatini bozsun :))) "bunu erkek agzindan yaziyorum" ve en kotu sonucla onca seneden sonra o erkek kişimiz ani bi u dönüsüyle baska bi kizla evlilik yapabiliyor :))) bol şans
Evlenmek istemiyorsa yapacak bir şey yok onu beklemeyi düşünmüyorsun dimi bence bekleme ben çok gördüm öyle diyenleri yakın çevremde sonra ayrıldılar ve o evlenmem diyenler arkadaşlarımdan önce evlendiler inan. Boşver gitsin.
Ben en azından şu anda ondan başkasıyla mutlu olamayacağımı biliyorum. Daha önce de olamadım. 2 yıl sonra umarım değişir yoksa mecburum kendi yoluma bakmaya. Teşekkür ederim.Bence sevgiliniz daha universiteli erkek kafasini atamamis gibi gorunuyor. Hani universiteli erkeklerin gezeyim tozayim hayatimi yasayim sonra evlenirim kafasi var yagezip tozmuyorsa bile kimseye hesap vermicek ozgur ruhlu takilacak simdi ellemeyin :)
Bu tiplerin havasi genelde 1 2 yilda fiss oluyorhele bir askere gitsin hele bir annesi ona hayirli kismet baksin nasil da solugu sizde aliyor hem zaten siz ondan ayrilsaniz nolucak baskasiyla mutlu olabilecek misiniz? Seviyorsaniz seviliyorsaniz ve bundan eminseniz zamana birakin bence. Bu surecte gozlemlersiniz daha net karar verirsiniz...
erkek agziyla ansil yaziyorsunuz sormadan edemiycemm
çocuk ıstıyorsan 35 cok gec bır yas senı o yasa kadar bekletecekse yolver gıtsın derım sanaErkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
Bende bilmiyorum nedenNeden 35?
Çocuk istediğim için zaten sorun. 2 yıl daha beklerim daha fazla değil. Daha sonra çocuk zor oluyor.çocuk ıstıyorsan 35 cok gec bır yas senı o yasa kadar bekletecekse yolver gıtsın derım sana
Çocuk istediğim için zaten sorun. 2 yıl daha beklerim daha fazla değil. Daha sonra çocuk zor oluyor.
yanı 28 30 ıdeal yas bence evlılık ıcın ama 35 fazla yanı rahatlıkla cocuk yapanlarda var ama 35 ustu rıskler artıyorÇocuk istediğim için zaten sorun. 2 yıl daha beklerim daha fazla değil. Daha sonra çocuk zor oluyor.
veremez tabi 10 seneye sonra bi garanti ..Şuanda bir yandan konuşuyoruz. Sana beni bekle diyemem üzülüyorsun biliyorum. Ben de üzülüyorum diyor. Tabiki beni bırakmak istemediğini ama bir şekilde garanti veremediğini de söylüyor.
amaaannnn bırak yavrum mutlu olmana bak tabıkı hersey evlılık degıl ama sevdıgınle aynı yatagı aynı evı paylaşmak cok guzel yaa hersey vaktınde guzel 25 yasındakı ıstekle 35 yasındakı ıstek aynı degıl cınsel ıstek yanı dıledıgın gıbı yasamak varken nıye ayda bır ıkı ıle baslayasın kı ben kendımce soyledım ama farklı dusunuyorsan bu konuda o ayrıŞuanda bir yandan konuşuyoruz. Sana beni bekle diyemem üzülüyorsun biliyorum. Ben de üzülüyorum diyor. Tabiki beni bırakmak istemediğini ama bir şekilde garanti veremediğini de söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?