- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Kız ygs de naptın bırak onu bunu? Terket çocuğu trigo çalış ablaaam.Ben uzun yazarsam okumak istemezsiniz diye detaylı yazmadım. Şimdi biz okulda bulusabiliyoruz ama ben herkesin içinde vıcık vıcık olmak istemiyorum o da biraz daha yakın olmak istiyor ve okul olduğu içinde biraz uzak kalmak istiyorum o yüzden bi tartıştık işte bide lise sondayız üni felan değil yani
Kavga ettik biz okulda görüşüyoruz ancak yasadığımız ülkeden dolayı o daha yakın olmak istiyor ama ben okulda böyle bi samimiyet istemiyorumKonu sahibi sevgilim benle böyle konuştu demişsin başka bişe yok eeee sonra ah bide cevap versen
Yurtdışındayım başka sınava gircem çalışıyorum çokKız ygs de naptın bırak onu bunu? Terket çocuğu trigo çalış ablaaam.
Sevgilin terbiyesiz istediği olmadıgı için öyle konuşmuş işine gelfiği gibi cok gencsiniz daha sevgili muhabbetlerine cok takılmayın oluruna bırakın derslerinize yogunlaşın mesleğinizi elinize alın derimBen uzun yazarsam okumak istemezsiniz diye detaylı yazmadım. Şimdi biz okulda bulusabiliyoruz ama ben herkesin içinde vıcık vıcık olmak istemiyorum o da biraz daha yakın olmak istiyor ve okul olduğu içinde biraz uzak kalmak istiyorum o yüzden bi tartıştık işte bide lise sondayız üni felan değil yani
Daha yakın olmak istiyor cilve yapıyım istiyor sürekliNe istedi kiz
Evet istediğini yapınca çok iyi davranıyor amaSevgilin terbiyesiz istediği olmadıgı için öyle konuşmuş işine gelfiği gibi cok gencsiniz daha sevgili muhabbetlerine cok takılmayın oluruna bırakın derslerinize yogunlaşın mesleğinizi elinize alın derim
Hımm anladım işine gelmemiş demek ki canım derslerine yogunlaş takma bana aklı başka şeye calışıyoKavga ettik biz okulda görüşüyoruz ancak yasadığımız ülkeden dolayı o daha yakın olmak istiyor ama ben okulda böyle bi samimiyet istemiyorum
Ama ben sinirlendiğimde git başımdan derdim sürekli bunu başıma kakardı işte sen böyle diyorsun diyeBoşver annem daha şimdiden saygısı bitmiş bunun.
Suudi arabistanHangi ülke burası?
Demek ki sizi sevmiyor işine gelirse iyi gelmezse kötü sende farkındasın bakEvet istediğini yapınca çok iyi davranıyor ama
aman bırak ya Allahın yem öküzü. acımadan silmek lazımda biz kadınlar salağz yapamıyoruzÖylede denebilir anlattım sorunu ama açık açık yazamıyorumda herşeyi üstün körü yazdım yukarda
Ne rahatı canım? Şeriat hükümleri uygulanmıyor mu orada? Bence çocuğu terket, küçük daha o. Yani 17 18 yaşında bir çocuğun da böyle davranmaması gerekli artıkSuudi arabistan
Sevgilin belasını mı arıyorSuudi arabistan
.Daha yakın olmak istiyor cilve yapıyım istiyor sürekli
En nefret ettiğim konuşma tarzı. Derdi, sıkıntısı ne olursa olsun kesinlikle böyle konuşmaması gerekir. İnsanın karşısındaki kişiye verdiği değeri sinirliyken, üzgünken sarf ettiği sözler gösterir.Sevgilimle iki yıldır beraberiz kötü bi laf etmezdi ama bugün çok kötü konuştu benle işte git başımdan uğraşamam bugün senle, defol, kes sesini felan ben bunu kendime yediremiyorum ne yapcam yardım edin
Eşim de ben de çatladık ahahha deli :)Sevgilin belasını mı arıyor
Sevgilin belasını mı arıyor
Türk okulunda okuyorum okulun içinde öyle çok şey bi olay olmadıkça bişey demiyorlar yada bilmiyorlardır hiç bilmiyorum bu konuyu pekNe rahatı canım? Şeriat hükümleri uygulanmıyor mu orada? Bence çocuğu terket, küçük daha o. Yani 17 18 yaşında bir çocuğun da böyle davranmaması gerekli artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?