sevgilim benle ne biçim konusuyor?

Kız ygs de naptın bırak onu bunu? Terket çocuğu trigo çalış ablaaam.

Sevgilin terbiyesiz istediği olmadıgı için öyle konuşmuş işine gelfiği gibi cok gencsiniz daha sevgili muhabbetlerine cok takılmayın oluruna bırakın derslerinize yogunlaşın mesleğinizi elinize alın derim

Evet istediğini yapınca çok iyi davranıyor ama

Kavga ettik biz okulda görüşüyoruz ancak yasadığımız ülkeden dolayı o daha yakın olmak istiyor ama ben okulda böyle bi samimiyet istemiyorum
Hımm anladım işine gelmemiş demek ki canım derslerine yogunlaş takma bana aklı başka şeye calışıyo

Sevgilin toplum icinde seninle sarmas dolas olmak isteyipte sen bunu kabul etmedigin icin seninle bu tür konusuyorsa, amaci sadece seninle gösteris yapmak. Birbirinizi sevdiginizi illa milletin gözüne sokmaniza gerek yok ki. Iki tarafta istiyorsa yapilabilir ancak sen kendini rahat hissetmiyorsan kesinlikle sana böyle davraniyor diye istedigini yapma.
Seni gercekten sevse bu konu yüzünden böyle davranmazdi

Sevgilimle iki yıldır beraberiz kötü bi laf etmezdi ama bugün çok kötü konuştu benle işte git başımdan uğraşamam bugün senle, defol, kes sesini felan ben bunu kendime yediremiyorum ne yapcam yardım edin
En nefret ettiğim konuşma tarzı. Derdi, sıkıntısı ne olursa olsun kesinlikle böyle konuşmaması gerekir. İnsanın karşısındaki kişiye verdiği değeri sinirliyken, üzgünken sarf ettiği sözler gösterir.

Sevgilin belasını mı arıyor
Ne rahatı canım? Şeriat hükümleri uygulanmıyor mu orada? Bence çocuğu terket, küçük daha o. Yani 17 18 yaşında bir çocuğun da böyle davranmaması gerekli artık
Türk okulunda okuyorum okulun içinde öyle çok şey bi olay olmadıkça bişey demiyorlar yada bilmiyorlardır hiç bilmiyorum bu konuyu pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…