Lise soondasınız ve sevgiliniz sizinle beraber olmak istedi öyle miBen uzun yazarsam okumak istemezsiniz diye detaylı yazmadım. Şimdi biz okulda bulusabiliyoruz ama ben herkesin içinde vıcık vıcık olmak istemiyorum o da biraz daha yakın olmak istiyor ve okul olduğu içinde biraz uzak kalmak istiyorum o yüzden bi tartıştık işte bide lise sondayız üni felan değil yani
Sen ona derken iyi miAma ben sinirlendiğimde git başımdan derdim sürekli bunu başıma kakardı işte sen böyle diyorsun diye
Ben hemen gönlünü olmaya çalışıyorum ama onun umrunda bile değil affetmicem bunu dedim affetmezsen affetme dediSen ona derken iyi mi
Tamam madem öyle sözünün arkasında dur, affetmeBen hemen gönlünü olmaya çalışıyorum ama onun umrunda bile değil affetmicem bunu dedim affetmezsen affetme dedi
Erkek arkadasinizda turk mu..şeriat kanunlarinin oldugu bir ulkede ulu orta samimiyet mi istiyor..birde öteside varsa oralarda erkege bisey olmuyo..sirf tecavuze ugradi diye taslanarak öldürülen cok kadin var..bence ısrar ederse ayrilin bile..Suudi arabistan
Güya kimse görmeden bacağıma ellicekmiş bilmem neTamam madem öyle sözünün arkasında dur, affetme
Okulda daha yakın olalımdan kastı ne ?
Coşkundur o , kaçGüya kimse görmeden bacağıma ellicekmiş bilmem ne
Şimdi Türk okulundayız okulun içine pek karışamıyorlar. Okulda neler neler dönüyor hocaların haberi yok. Ama bi olay duyulmuştu erkek kızı evine götürmüş sonra bakmışlar kız yok felan sonra erkek kızı başka bi arkadaşının evine bırakmış bi saat falan kızı sınırdışı ettiler oğlanlarıda 1 ay hapis mi neErkek arkadasinizda turk mu..şeriat kanunlarinin oldugu bir ulkede ulu orta samimiyet mi istiyor..birde öteside varsa oralarda erkege bisey olmuyo..sirf tecavuze ugradi diye taslanarak öldürülen cok kadin var..bence ısrar ederse ayrilin bile..
Son zamanlarda öyle düşünmeye başladımCoşkundur o , kaç
Görüşme o zamanSon zamanlarda öyle düşünmeye başladım
Valla tabii ki bütün erkekler bir değildir ama benim de böyle başlamıştı ben o zamanlar eşime (o zaman sevgilimdi) dişimi geçiremediğim kaybetmekten çekindiğim için önünü alamamıştım sonucu 20 yaşında evlilik sonu iyi bitmedi önceden tavrını koy benceGüya kimse görmeden bacağıma ellicekmiş bilmem ne
Sakin kabul etme adamın derdi başka.bak sonra onunla oldum terketti diye konu acarsin.sakin pişman olacağın bu şey yapma.Beraber olmak istedi kabul etmedin
seninle birlikte olmadın diye sana defol git diyen birisinden hemen ayrılBeraber olmak istedi kabul etmedin
birlikte olmak denilemez sürekli dokunmak istiyor vs.seninle birlikte olmadın diye sana defol git diyen birisinden hemen ayrıl
Hmm istediğini alamayınca çirkefleşen erkek modeliBeraber olmak istedi kabul etmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?