sevgilim benle ne biçim konusuyor?

Lise soondasınız ve sevgiliniz sizinle beraber olmak istedi öyle mi
Bunu ailene danıs istersen sevgilim neden benimle bu sekilde konustu diye

Şimdi Türk okulundayız okulun içine pek karışamıyorlar. Okulda neler neler dönüyor hocaların haberi yok. Ama bi olay duyulmuştu erkek kızı evine götürmüş sonra bakmışlar kız yok felan sonra erkek kızı başka bi arkadaşının evine bırakmış bi saat falan kızı sınırdışı ettiler oğlanlarıda 1 ay hapis mi ne

Güya kimse görmeden bacağıma ellicekmiş bilmem ne
Valla tabii ki bütün erkekler bir değildir ama benim de böyle başlamıştı ben o zamanlar eşime (o zaman sevgilimdi) dişimi geçiremediğim kaybetmekten çekindiğim için önünü alamamıştım sonucu 20 yaşında evlilik sonu iyi bitmedi önceden tavrını koy bence

Olayın öncesi sonrası yok uslup ,sözler çok yanliş,canı sıkkın yada başka bişeyde olsa hayatım bugün keyfim yok donra konuşalım denebilirdi.eşimle 14 yildir birlikteyim o tarz tek kelime söylemedi söylemezde.

Alevli tartışmalar da erkekler pek ayarlayamıyo ben de pek ayarlayamam gerçi
Adam hakaret etmemiş hakarete maruz kalıp da sineye çekenler var dert etme bukadar
Gönlünü aldıysa uzatmayın ama gönlünü almıyosa esas problem orda başlar

Bunu kabul edersen her kafası kızdığında başlar sayıp sövmeye. Trip atmadan al karşına konuş. Kendime saygımı yitirmeme sebep olursan sana olan saygımı da yitiririm diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…