Sevgilim biraz uzak kalalım dedi...

felixxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
64
0
36
İstanbul
Merhaba,
Sevgilimle tanışalı 1 yıldan fazla oldu,ilk zamanlar çok sık görüşmüyorduk zamanla görüşmelerimiz sıklaştı sohbetlerimiz arttı..Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz çok mutlu bir ilişkimiz var..En zor anlarımda yanımda oldu desteğini sevgisini hiç esirgemedi..bugün bile dayanamayıp onu aradığımda herşeyimle ilgilendi..
Sorun şu;
Tedavisi mümkün olmayan bir hastalığı var,durumu çok şükür iyi herşey kontrol altında ama çok zor bir hastalık bu.Ölümcül değil.Psikolojisini çok fazla etkiliyor.
Biz tanıştığımızda kendi şirketi vardı,zaman içinde sorunlar arttığı için 2 ay önce şirketi kapatmak zorunda kaldı şuan da bir işi yok ve bunu fazlasıyla problem ediyor..Abisi ile ortak yürüttükleri bir işti.Abisi onu çok zor durumda bıraktı.borçlarını ödedi,arabasını sattı ama çok bunaldı.bu arada bende işsiz kaldım.
Herşeye rağmen birbirimize tutunduk,sahip çıktık.Zaman zaman kavga da ettik.Ama hep destek olduk..
Evlilik hayalleri kurarken,tek güzel şeyin ilişkimiz olduğunu,bana çok bağlandığını,başının tacı olduğumu,huzur kaynağı olduğumu, çok şanslı olduğunu söylerken birden herşey değişti.
Son buluşmamızda bana olan duygularını anlatırken birden senin ne günahın var da benimle bunları çekeceksin dedi.
Ailesiyle yaşadığı sorunlar,evdeki kavgalar,abisine olan kızgınlığı,hastalığı,parasızlığı onu mahvetti.o neşeli adam gitti yerine bambaşka biri geldi.Ne olduysa 3 günde oldu.
O aşık adam bana duygularım karmaşık sana karşı bişey hissedemiyorum sanki artık bi süre uzak dursak birbirimizden kendimi dinlemek iyi gelecek sanki dedi bende kabul etmek zorunda kaldım.Sanki beni kendisinden uzaklaştırmaya herşeyi bitirmeye çalışıyor.
3 gündür görüşmüyoruz.Bugün dayanamadım aradım,sesi mutluydu aradığım için ve neler yaptığını anlattı bana uzun uzun, benimkileri dinledi ama görüşme isteğimi geri çevirdi buruk bi sesle.

Mutluluğumuz 1 haftada bitti..
Onu çok özlüyorum,dayanamıyorum,böyle kendini kahretmesine,herşeyden vazgeçmesine,benden vazgeçmesine tahammül edemiyorum..
Onu ÇOOOK Seviyorum..

Canım çok yanıyor :'(

Biliyorum çok uzun oldu bu yazı..lütfen bana yardım edin..Onu geri istiyorum..Delirmek üzereyimm ((

Son düzenleyen: Moderatör:
Seviyorsan vazgeçme
bence sen üzülme mutsuz olma diye kendinden uzaklaştırıyor
hastalığı ne sakıncası yoksa söylermisin
belkide sebep hastalığıdır

Bu işte bir iş var gibi geldi bana.Gerçekten senin için üzülüyor,durumu kötüye gittiği içi n uzak mı tutmaya çalışıyor acaba?Bi anda aşkı,sevgisi bitemez herhalde.Erkek arkadaşın bunalımda.Görüşmek istemiyorsa bir müddet arama istersen.Ama ilk önce msj at.Ben her durumda senin yanında olurum.Yardıma ihtiyacın olursa yada dertleşmek istersen görüşebiliriz diyebilirsin.Tamamen ondan vazgeçtiğini düşünmesin.

benimde bu olay garibime gitti hasta olması senden uzaklaşmasını gerektirmezki tam tersi sana dahada bağlanması lazım bence sen bu işin içini iyice araştır ve uzak kalmanı istiyorsa biraz yalnız kalsın bir laf varya ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçar sakın kızma bana senin iyiliğin için böle davranman gerekir bırak eğer seni gerçekten seviyorsa vazgeçemez ne olursa olsun döner ama eğer bitirmeyi kafasına koyduysa öle veya böle bitircektir bence bekle zamana bırak inşaallah en kısa zamanda san koşar

İlişkimiz başladığında hastalığını biliyordum ama onu da sorun ediyor tabii..belki bi sabah yataktan kalkamayacağım yatalak olabilirim bu hastalık böyle bunu unutmuyorsun dimi der bazen..
ama son zamanlarda annesinin dırdırı,abisinin yaptıkları,işsizlik,parasızlık onu bu hal getirdi..

erkeklere allahım öyle bir program yüklemişki.. kedi gibiler.. bizlerden daha nazlı daha ilgiye ihtiyaç duyan ama bi okadr ince düşünceden yoksun tipler.. bende nişanlıyım. hatta 10 gün sonra düğünüm var ama bu erkeklerin tipik özelliklerini inkar etmemi gerektrmez.. benm nişanlım, aman yarabbim bi karnı ağrısın yaaa anlatamam, kötüyüm ayakta duramıorum çok fenayım vs. vs... o durumlarda ne arar ne sorar, kızarım bnde aramayım bi saat, maşallah ne güzel ilgilendin öldümmü kaldımmı umrunda deilim der hobaaa sonra hastalık biter naz başlar.... o yüzden hasta olması senden uzaklaşmasına sebep deil fln dioruzya, olabilir, yapısını bilemeyiz... ha bi kaç gün sabret görüşme derim... ama baktın 2 hafta oldu 3 hafta oldu, adamdan tık yok!!!! o zaman bu yazdıklarımı unut, adam seni istemio demektr cnm, kendi yoluna bak... üzgünüm ama böyle durumlarda yapcak başka bişey olmuo

Uzak kalmak istemesinin nedeni gerçekten hastalığı olabilir yani seni üzmemek adına çünkü gerçekten zor bir hastalık. bir süre uzak kal üstüne gitme ona zaman tanı bakalım ne yapacak. bu arada ailesine de pes yani hasta hasta çocuklarını nasıl üzebiliyorlar.

hastalığı yüzünden senden uzaklaşmak seni üzmek istemiyor olabilir bence canım. bir de işini kaybetmiş bu bile başlı başına bir bunalım sebebi. sabırlı olmaya çalış. biraz kendi haline bırak bence toparlasın kendini. zaman zaman insanların ruh halleri bozulabiliyor. anlayışlı olman gerek bu dönemde. eninde sonunda kendini toparlayıp herşeyi düzeltecektir. yanlız kalma ihtiyacı duyuyor olabilir şu an için...

yalnız kalmak istediğinin farkındayım.ben yanında olmak destek olmak istiyorum.
hastalığı da büyük sebep ama ailevi ve maddi durum onu mahvediyo.bana olan görevlerini yerine getiremediğini düşünüyo.sanki maddi anlamda bana karşı bir sorumluluğu varmış gibi..

bi insan sevgisinin bağlılığının büyüklüğünü anlatırken 3 günde duygular değişmez dimi ((

Erkek arkadaşınızın işi, sağlığı, hayatı temelinden sarsılmışken "sevgisi mi bitti, bunlar bahane mi" diye düşünmek hiç de hoş olmaz...

Sağlıklı adam tipini, tipi düzgün olan kılığı, kıyafetini, kılığı kıyafeti düzgün olan adam işini gücünü dert eder... Sizin durumunuzda adam baştan kaybetmiş, devamını dert etmese "Olsa da olur olmasa da!" diye isyan etse bu adam hissiz, ruhsuz mu oluyor şimdi?

Hastalığı öldürmeyen ama süründüren cinsten... Sağlıklı insan bile bazen kendinden sıkılır, kendini yük görür dünyaya, alıp başını gitmek ister... Hele biz kadınlar özel günlerimizde tırnağımız kırılsa sinirden ağlarken böyle bir durumun ciddiyetinden şüphe etmemiz yersiz...

İşte bu nedenle aşk meşk insanı insanlığından soyutlayan, hastalıklı bir olgu... İnsanın sadece annesi böyle bir durumda "Seni istemiyorum, git bşımdan!" dese bile yanında yer alır, sevgiyle bağrına basar kişiyi... Bizler(diğerleri) ise benciliz, sevdiğimizin derdini kendi derdimiz saydığımızı iddia ederiz ama orada asıl düşündüğümüz onun canı değildir aslında... "Bu adam olmasa, ölse beni kim onun gibi sever!" endişesiyle sağlığına kavuşsun isteriz...

Abartmış gibi mi oldum? O halde kaybettiklerimizi düşünün... Birinin ölüm haberini aldığınızda "Hesabı nasıl geçecek, ne güzel günler görecekti!" diye üzülmeden evvel "Ben onsuz ne yapacağım?" diye kahrolmuyor muyuz?

Bu durum sizin sınavınız... Onca sağlıklı adam içinde böyle bir hastalığı olan biri "denk geldiyse kalbinize" bunda bir hikmet vardır... Şimdi ya "Onu deli gibi istiyorum, üç günde duyguları değişmemiştir di mi?" diye hayıflanın ya da "Ne olursa olsun yanındayım, sen beni aramasan dayanabilirsin ama ben seni görmeden, sesini duymadan yapamam" diyerek onun şansı olduğunuzu ispat edin ona, kendini özel hissetsin; onunkilerden evvel kendi duygularınızı tartıp bunu onunla paylaşın... Tabii hisleriniz gerçekten böyleyse...

Etrafımdaki herkes o kadar çok olumsuz konuşuyor ki bende çok bunaldım..Yapacak hiç birşeyim yok ve bütün gün kuruyorum kafamda..

Bir de duygularım karmaşık,bişey hissedemiyorum demesi dağıttı beni. (( Hayatımda ilk kez birini böyle sevdim ve sevildim..İlk kez bir erkeğe böyle güvendim ve herşeyimi verdim..

Onun için burada paylaşmak istedim bunları..Tarafsız yorumlar almak, hatam varsa görmek, başka tecrübelerden yaralanmak istedim..
Ama haklısınız bu benim sınavım..Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için..

Ona olan sevgimden kesinlikle eminim, ben onunla bir hayat paylaşmak,herşeyi paylaşmak istiyorum..
Böyle kötü zamanlarında desteği olmak istiyorum ama beni itiyor..Daha önce de yapmıştı buna benzer bir şey.Görüşmemiştik yine..
Nasıl davranmalıyım bilemiyorum sadece, arasam kızar mı tepki verir mi bunaltmış mı olurum???
Benden istediği yalnızlığı,zamanı versem arada sırada yoklasam mı iyi olur???

Birazcık ayrı kal.onun istediğini yap. zaten dayanamayıp ya o seni yada sen onu arayacaksın...

Seni sevmiş değer vermiş bunlar çok güzel özel şeyler.. bunca zaman çok fazla zorluğun üstesinden gelmişiniz.

Allah yardımcınız olsun. Bol dua edin..

Sevdiğinizi tabiki bırakmayın. Ama çokda üzerine gitmeyin...Biraz rahatlamasına izin verin..

Belkide ortaklaşa iş yapabileceğiniz bir fikirle ona gidebilirsiniz... Hem onun için hemde kendiniz için iş bakın... bunları listeleyin .. uygun bir zamanda bunu ona ulaştırın...

Sabrınızın mukafatını almak ümidiyle...

kızlar bugün 9. gün ve en son 1 hafta önce telefonla konuşmuştuk ki perşembe günü benim msn de olduğumu görünce bana yazdı.. biraz hastayım son günlerde durumumu sordu ilgilendi.. geçmiş olsun canım dedi.. sonra yavaş yavaş açıldı yazmaya başladı biraz sohbet ettik.. ucuz bi araba almıştı onu satmış.. ben o arabayı çok sevmiştim, üzüldüğümü belirtince ama yenisi gelse daha iyi değil mi fln dedi.. bana başka arabalar söyledi fikrimi sordu bende seçtim.. seçtiğimi almaya karar verdi.. gülücükler gönderdi şakalar yaptı.. cuma birlikte bi yere gidecektik. gelmek istemedi. bana da gitme dedi. gitmek istiyorum diyince bozuldu sen bilirsin dedi. sonra ben iyi geceler dedim iyi geceler canım dedi ve bitti konuşma..
cuma akşama kadar sesi çıkmadı, akşam msn açınca yine anında yazdı ve gittin mi diye sordu.. yok hayatım gitmedim evdeyim dedim sözümü dinlemişsin dedi.. kısacık konuştuk sadece..

Konuyu bilen arkadaşlarım olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyor ve sabret diyorlar.. Araba muhabbeti hala herşeyi beni de düşünerek yaptığını gösterirmiş. Başka kimse mi kalmamış fikir alacak fln.. böyle diyorlar..

Cumadan beri yine ses yok ve en az 3 gündür evden dışarı çıkmıyor.

Onu çok merak ediyorum ve çoook özledim

Ne diyorsunuz?? Sizce bu neyi gösteriyor??

3 günde tabiki sevgisi azalmaz cnm ama eger seni herşeydn çok seviyosa bu zorlu hayata seni itmek istememiş olabilir..
babanem Ms hastası anlayabiliyorm çok zor bi durum bnm babanem yaşlı oldugu halde hazmedemiyo bi koltukta yaşamayı o nası hazmetsin..
şuan aşkınızı düşünmekten daha fazla sorunları var onun.. Eger onu çok çok çok herşeyden çok seviyosan ve bigün allh korusn yatalak oldugunda ona katlanabiliceksen geri dön canm. yoksa suan barışman daha snra bitirmen onu dahada mafeder :78:

çok zor bi durum allah şifa versin :26:

inanın bu konuyu çok konuştuk ve ben de çok düşündüm.. ben her şekilde yanında olmayı kabul ettim.. o da bundan dolayı çok mutlu..

şu an sıkıntı daha çok parasal bence.. işsizliği parasızlığı kabul edemiyor.. sanki hep evde oturacakmış gibi bi korkuya kapılıyor.. hele benimle iken parasızlığa kesinlikle tahammülü yok.. istediğim bişey de yok ama o herşeyin en güzeli olmalı diye düşünüyor..

işte hastalıgıyla ilgisi var parasız kalıcam düşüncesinin eger her koşulda birlikte olmayı kabul ediyosanız önünüzde bi engel yok aşılır bu sorunlar ..eger durumunuz varsa bence uzman biriyle konuşarak yardım alın ona nası davranmanz gerektigini ..
inş halledersiniz

sanırım ben fazlasıyla panikledim.. canım çok yanıyor..
bana bişey hissetmediğini biraz uzak kalmak istediğini söylemeden bir kaç gün önce benden yana hiç sıkıntısı olmadığını, çok mutlu olduğunu, bağlandığını anlatan, ailesinin bile ona benim gibi davranmadığını söyleyen, birlikte tatile gitme hayali kuran, şakayla karışık nasıl bir evlenme teklifi hayal ettiğimi öğrenmeye çalışan bir adam vardı yanımda.. sonra birden gitti..

ben katlanırım herşeyine.. beklerim.. dayanırım her zorluğa..

yeter ki yanında olayım..

bugün hiç hayat belirtisi vermedi.. aklıma kötü şeyler geliyo.. sağlığıyla ilgili bi sorun var diye korkuyorum.. arıyorum açmıyor..

çok korkuyorum.. çok mutsuzum.. :84:

Kendince bi sebebi vardır belki hemen üzülme, bu kararı alan o. Sana kesin tavsiyem o arayana dek arama. Belki gerçekten bu mesafe iyi gelecektir, seni ne kadar sevdiğini daha iyi anlayacaktır. Gözünde değerini artırmak istiyorsan sessiz kal.

Bir haftadır o istediği zaman iletişim kurduk. O yazdı msn den ben cevap verdim. Hiç aramadım, mesaj atmadım.

Bugün de kayboldu sanki. Aradım açmadı telefonu. Panikledim. İyice kötü oldum. Artık normal düşünemiyorum maalesef.

Teşekkür ederim ilginiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…