yalnız kalmak istediğinin farkındayım.ben yanında olmak destek olmak istiyorum.
hastalığı da büyük sebep ama ailevi ve maddi durum onu mahvediyo.bana olan görevlerini yerine getiremediğini düşünüyo.sanki maddi anlamda bana karşı bir sorumluluğu varmış gibi..
bi insan sevgisinin bağlılığının büyüklüğünü anlatırken 3 günde duygular değişmez dimi((
Erkek arkadaşınızın işi, sağlığı, hayatı temelinden sarsılmışken "sevgisi mi bitti, bunlar bahane mi" diye düşünmek hiç de hoş olmaz...
Sağlıklı adam tipini, tipi düzgün olan kılığı, kıyafetini, kılığı kıyafeti düzgün olan adam işini gücünü dert eder... Sizin durumunuzda adam baştan kaybetmiş, devamını dert etmese "Olsa da olur olmasa da!" diye isyan etse bu adam hissiz, ruhsuz mu oluyor şimdi?
Hastalığı öldürmeyen ama süründüren cinsten... Sağlıklı insan bile bazen kendinden sıkılır, kendini yük görür dünyaya, alıp başını gitmek ister... Hele biz kadınlar özel günlerimizde tırnağımız kırılsa sinirden ağlarken böyle bir durumun ciddiyetinden şüphe etmemiz yersiz...
Bu durum sizin sınavınız... Onca sağlıklı adam içinde böyle bir hastalığı olan biri "denk geldiyse kalbinize" bunda bir hikmet vardır... Şimdi ya "Onu deli gibi istiyorum, üç günde duyguları değişmemiştir di mi?" diye hayıflanın ya da "Ne olursa olsun yanındayım, sen beni aramasan dayanabilirsin ama ben seni görmeden, sesini duymadan yapamam" diyerek onun şansı olduğunuzu ispat edin ona, kendini özel hissetsin; onunkilerden evvel kendi duygularınızı tartıp bunu onunla paylaşın... Tabii hisleriniz gerçekten böyleyse...
3 günde tabiki sevgisi azalmaz cnm ama eger seni herşeydn çok seviyosa bu zorlu hayata seni itmek istememiş olabilir..
babanem Ms hastası anlayabiliyorm çok zor bi durum bnm babanem yaşlı oldugu halde hazmedemiyo bi koltukta yaşamayı o nası hazmetsin..
şuan aşkınızı düşünmekten daha fazla sorunları var onun.. Eger onu çok çok çok herşeyden çok seviyosan ve bigün allh korusn yatalak oldugunda ona katlanabiliceksen geri dön canm. yoksa suan barışman daha snra bitirmen onu dahada mafeder :78:
çok zor bi durum allah şifa versin :26:
işte hastalıgıyla ilgisi var parasız kalıcam düşüncesinin eger her koşulda birlikte olmayı kabul ediyosanız önünüzde bi engel yok aşılır bu sorunlar ..eger durumunuz varsa bence uzman biriyle konuşarak yardım alın ona nası davranmanz gerektigini ..inanın bu konuyu çok konuştuk ve ben de çok düşündüm.. ben her şekilde yanında olmayı kabul ettim.. o da bundan dolayı çok mutlu..
şu an sıkıntı daha çok parasal bence.. işsizliği parasızlığı kabul edemiyor.. sanki hep evde oturacakmış gibi bi korkuya kapılıyor.. hele benimle iken parasızlığa kesinlikle tahammülü yok.. istediğim bişey de yok ama o herşeyin en güzeli olmalı diye düşünüyor..
Kendince bi sebebi vardır belki hemen üzülme, bu kararı alan o. Sana kesin tavsiyem o arayana dek arama. Belki gerçekten bu mesafe iyi gelecektir, seni ne kadar sevdiğini daha iyi anlayacaktır. Gözünde değerini artırmak istiyorsan sessiz kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?