yaptıklarını onaylamıyorum kesinlikle.. ben bunları haketmiyorum.. çünkü hakedecek hiç birşey yapmadım..her zaman sevgiyle, anlayışla yaklaştım ona.. ve maalesef bunun cezasını çekiyorum.. çünkü içten içe biliyor ki ben onu her haliyle kabul ederim ve affederim. onun için öncelik sırasında gerilerdeyim şu anda.. ne beni bırakacak gücü var ne de yanımda olup ilgilenecek
yaptıklarını onaylamıyorum kesinlikle.. ben bunları haketmiyorum.. çünkü hakedecek hiç birşey yapmadım..her zaman sevgiyle, anlayışla yaklaştım ona.. ve maalesef bunun cezasını çekiyorum.. çünkü içten içe biliyor ki ben onu her haliyle kabul ederim ve affederim. onun için öncelik sırasında gerilerdeyim şu anda.. ne beni bırakacak gücü var ne de yanımda olup ilgilenecek
bak canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. buna benzer bir olay yaşadım. üzüldüğümle kaldı. sen biraz arama onu. seni seviyorsa arar, merak eder. erkek bu seni kıskanır kimlesin nerdesin öğrenmek ister. bu kadar iyi niyetli olma. o biraz meraklansın. ama aramazsa asla arama. gez dolaş, yeni bir hayat kur. inan değmez.
İlgine teşekkür ederim.. inan bütün ihtimalleri düşünerek herşeye hazırlıyorum kendimi.. Gitmesine de kalmasına da.. Ama kalırsa çok uğraşması gerekecek onu biliyorum artık..
Kıskandığını merak ettiğini biliyorum çünkü sorguluyor bazen konuştuğumuzda..
Öyle ya da böyle hayat devam ediyor :85:
sıkıntıları falan var diyosun belki seni kırmamak için fazla görşmek istemiyodur
Sevgilim MS hastası( bu sıkıntılar hastalığını da etkilemeye başladı (
canım beninm eşimde ms hastası onu mutlu ve huzurlu olması gerekiyor stresten uzak durması gerekiyor benim eşim bu teşhis konulşdulktan sonra bi çok arkadaşıyla bağını kopardı herkesden uzak duruyor ben hariç tabi eğer yeni teşhis kondysa ne olursa olsun yanında dur bence şuan durumuna alışmaya calışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?