Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

Bu konuya ne olmuş böyle ya. Valla bana kimse kadın-erkek eşitliğine inanıyorum diye gelmesin hala beyinlerinizin bir yerinde o eşitsizlik hüküm sürüyor belli ki. Benim kocam çalışmamama bir şey demiyor diyen mi ararsın böyle kabul ettiyse bakacak diyen mi? Çalışmak kocadan bağımsız bir şeydir belli bir yaşı geçtiysen kendi paranı kazanmalısın. Evde temizlik yapıyorum bir bahane mi? Evde temizlik yapmanızın aileniz dışında kime ne faydası oluyor? Kendi dağıttığınızı kendiniz topluyorsunuz. Ataerkil düzen işinize geliyorsa o düzenin her şeyini de kabul etmelisiniz o zaman. Hem eve koca baksın hem görümceyle didişeyim hem eşim ailesine bir çöp bile almasın haftasonları yerleri eşim silsin oh ne ala. Düzgünce çalışmak zor geliyor canım istemiyor deyin geçin iki saat mantıklı açıklamalar yapmaya çalışmanıza gerek yok.

Kendine yeten yine iyi. Bir de hala evlattan alan kesim var :)
marka asla giyilmeyecek dışarda yenmeyecek ev eşyaları yenilenmeyecek.ölmeyecek kadar yiyip bütün para biriktirilecek.çünkü gelin kız gibi bir müesssese için altın lazım ev lazım lüks eşya lazımm.Çocuk yaptıysak ta okutmak yetmez ölene dek maddi manevi kölelik yapmalıyız diyen bir kesimde var burada

ay bu konu gecinememe konusuna mi dondu neden beni cagirmadinizzzz
Bu forumda her konunun geçim derdine dönme potansiyeli var Her geçim konusunun içinde de muz var. Şaka bir yana forumda çocuğuma muz yediremiyorum diyen o kadar çok kişi okudum ki yiyesim gelmiyor artık evde olunca.

haahhsjshsaj bir gun bu forumu birakip gitsem bile her avokado yedigimde aklima sen geleceksin su an hala geliyosun cok egleniyorum ama cevremdekilere anlatamayip kis kis kendim guluyorum hajahajahajaah
özelime yazdılar yahuuu o zamanlar.selam zengin insan şımarık insan diye ha ha ha.yıllardır şurada işsiz bir kadın memur eşiyim yazıyorumm oysaa

Aynen öyle. Babamdan bile isteyemedim 20den sonra. Çalışmak tercih değil zorunluluktur. Ha ne zaman tercih olur eş ya da aile zengindir kişinin getireceği 3 5bin çerez parası kalır o zaman. Diğer türlü tek memur maasıyla olmaz o işler. Konu sahibi ya rotayı değiştirecek ya da hayata bakışını

Yok işte adam para yetiremeyip alamam dese bu sefer ne cimrilikleri kalır ne kötülükleri. Çalışmayan insan vardan yoktan da anlamaz.

özelime yazdılar yahuuu o zamanlar.selam zengin insan şımarık insan diye ha ha ha.yıllardır şurada işsiz bir kadın memur eşiyim yazıyorumm oysaa
Benim de özelime biri şey yazmıştı 'canım bi ablan olarak söylüyorum bazen şükretmen gerekir ailenin verdiği imkanlar o kadarsa' tarzı bir şeyler. Neye şikayet ettim onu da hatırlamıyorum yine istediğim ayakkabından mı bahsetmiştim acaba. Bana gelen her mesaj 'canım bir ablan olarak söylüyorum' diye başlıyor

Her gün ev viledalayıp dipli köşeli süpürmenizin sebebi can sıkıntısı. Çoğu ev hanımı can sıkıntısını titizlik sanıyor biraz gerçeklerle yüzleşin naçizane.

Her gün ev viledalayıp dipli köşeli süpürmenizin sebebi can sıkıntısı. Çoğu ev hanımı can sıkıntısını titizlik sanıyor biraz gerçeklerle yüzleşin naçizane.
ev işleri cidden zor ona katılıyorum .Ama geçiştirilebiliyorda ertelenebiliyorda.fakat harcayacak para yoksa kira faturalar okul sağlık mutfak harcamaları işte onlar ertelenemiyor.para kazanmakla aynı şey değil diyorum bir ev kadını olarak

‘Canın çıksın’ diye cevap yazarım ben olsam.
Uzaktan hatta sanaldan tanıdıklarına ‘canım’ diye hitap edenlere sinir oluyorum.
Ben nerden canın oluyorum senin di mi ama?

Ağır saçmaladığın için cevap dahi vermeyecektim ama birkaç konuya açıklık getireyim dedim. Anlamamakta bu kadar direnenini ilk defa görüyorum. Yazmadığım iddia etmediğim şeyler üzerinden beni yargılamaya çalışmış aklınca güya sen çok mantığa bürünmüş sanmışsın kendini güldürdün beni. Ben eve para getirme müşterek olmamalı kadin evde oturmalı adam hem çalışmalı para getirmeli hem de evde is yapmalı mi dedim böyle demişm gibi çünkü cevaplariniz hayretle okudum yani. Ben ne olursa olsun kadın/erkek hangisi çalışıyor hangisi eve para getiriyor hiç fark etmez insan insana yardım etmeli diyorum. Bu kadar insani bir durumun neyini anlamıyorsunuz da benim demediğim seyler üzerinden bana cevaplar yazıyorsunuz. Yardım ya yardım sokakta poşet taşıyamayan birini görsek gider taşırız ya hani anlatabiliyor muyum. Konunun ayrıntısına inmiyorum diyorum ki kadin ev hanımı da olsa çalışıyor da olsa adam yardım edebilmeli bu kötü bir şey değil bitti. Bunu alıntılayıp polemiği istediğiniz kadar sürdürün benden bu kadar çünkü kendimi boşuna yoramayacağım ayrıca ben çalışıyorum yine olmayan bir durum üzerinden yargiyla bitirmişsin mesajını ama olsun genel olarak tarzın bu belli ki. İyi geceler

markalı ayakkabı mı istediğini yazdın hem de burada? yapma etme yazmaaaa

Ben bunu nasıl kaçırdım ya
Acil nick istiyorum okumam lazım

Senin can sıkıntın ev süpürmekle de geçmez o kadar mutsuzsun ki gerçeklerle sen yüzleş bu kadar hadsiz olma naçizane

Çevrenizde kaç kişi var valla bdv de de çok kişi yok sallamak bedava nasıl olsa.
Inanmak zorunda değilsiniz ben kendi düşüncemi yazıyorum siz de kendi düşüncenizle meşgul olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…