- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.122
- 798
Hepimiz biliyoruz.Bak ben bu üyeyi biliyorum
Direkt isim verebilirim
Hepimiz biliyoruz.Hemşerimi unutmam.
Arkadaşım anlattığı üyeyi hatırlıyorum. Gençti 22-23 yaşındaydı iki çocuğu vardı, çarşaflıydı ( benim için önemsiz ama kendini böyle tarif etti ) , herşey ortaya çıkınca ağlamış yalvarmıştı üyeye kocam beni öldürür mahkemede kağıdı gelince sizin Allahınız yok mu falan demişti. Ama çalışan kadınlara hayat kadını imasına kadar gitmişti işler. bir bulsan seni oyalar 2 günErken doğum sebebiyle 3 haftadır kımıldamadan yatıyorum
10 12 hafta daha yatacağım
Bana vakit geçirecek kaos lazım
Kan istiyorum, kavga istiyorum
tam 2 hafta banlanıyorum neredeyse.ben ponçik ponçik yazacağım o yüzden.herkes haklı diyorumKK kaos çıkan konular top 10 listesi falan yok mu ya? Acil lazım
Erken doğum sebebiyle 3 haftadır kımıldamadan yatıyorum
10 12 hafta daha yatacağım
Bana vakit geçirecek kaos lazım
Kan istiyorum, kavga istiyorum
Arkadaşım anlattığı üyeyi hatırlıyorum. Gençti 22-23 yaşındaydı iki çocuğu vardı, çarşaflıydı ( benim için önemsiz ama kendini böyle tarif etti ) , herşey ortaya çıkınca ağlamış yalvarmıştı üyeye kocam beni öldürür mahkemede kağıdı gelince sizin Allahınız yok mu falan demişti. Ama çalışan kadınlara hayat kadını imasına kadar gitmişti işler. bir bulsan seni oyalar 2 gün
Bak ben bu üyeyi biliyorum
Direkt isim verebilirim
Sen her türlü banlanırsın boşuna uğraşmatam 2 hafta banlanıyorum neredeyse.ben ponçik ponçik yazacağım o yüzden.herkes haklı diyorum
yooo kimseyle polemiğe girmedim kötü bir şey yazmadım.sizinleyim yaniiiSen her türlü banlanırsın boşuna uğraşma
Arkadaşım anlattığı üyeyi hatırlıyorum. Gençti 22-23 yaşındaydı iki çocuğu vardı, çarşaflıydı ( benim için önemsiz ama kendini böyle tarif etti ) , herşey ortaya çıkınca ağlamış yalvarmıştı üyeye kocam beni öldürür mahkemede kağıdı gelince sizin Allahınız yok mu falan demişti. Ama çalışan kadınlara hayat kadını imasına kadar gitmişti işler. bir bulsan seni oyalar 2 gün
Troldü inşallah ya, bazı üyelerin trol çıkması beni rahatlatıyor. Bu zihniyetle yaşamak fikri çok korkunç.evet evet hatta siz bu ülkeyi haketmiyorsunuz işte suriyeli vs araplar gelsin demişti bi de.
Ben çok nadir yazarım ama okurum çoğu kişiyi biliyorum. Sizi de bildiğim için dedim banlanmak kaderinizde var yanlış anlamayınyooo kimseyle polemiğe girmedim kötü bir şey yazmadım.sizinleyim yaniii
Konunun tamamını okumadım ama şuraya yazmadan geçemeyeceğim. Bulsun yahu bulsun bu devirde masa başı rahat bir iş ha deyince bulsun bulabiliyorsa çalışın zaten biraz çalışın belki seveceksiniz belki sizde birakmak istemeyeceksiniz. Hayat tabiki kolay değil buraya kadar baba burdan sonra koca olmuyor ağaca yaşlanma çürür insana yaşlanma ölür derler. Çalışmak iyidir çünkü hayat armut piş ağzıma düş değil bazen bir tekme atar o zaman karaya vurmuş balık olursunuz.Ben sana israrla calismi diyorum diyor kendiyle celisiyor aslinda oda bir calis diyor bir çalışmasan daha iyi diyor benim is saattlerim belirsiz diyo sonrada diyoki sana rahat masa başı bir is bulsam calişsan iyi olur diyi
7 8 yıldır bir kişiye hakaret etmedim burada.zaten sorunlu üyelerle polemikten banlandım hep.saygılar sevgilerBen çok nadir yazarım ama okurum çoğu kişiyi biliyorum. Sizi de bildiğim için dedim banlanmak kaderinizde var yanlış anlamayın
Hakaret ettiniz demedim zaten kendinizi tutamayıp polemiğe giriyorsunuz ki çoğu konuda haklısınız. Tekrar diyorum eleştirmek değil amacım sadece espri yaptım7 8 yıldır bir kişiye hakaret etmedim burada.zaten sorunlu üyelerle polemikten banlandım hep.saygılar sevgiler
yıllar önce gene geçim pahalılık konusu açılmıştı.orda çocuğum seviyor haftada 1 2 avokado alıyorum yazmıştım.onlarca üyeden tepki aldım ne müsrifliğim kaldı ne görgüsüzlüğüm ne gereksiz para harcamam.özelime bile yazmışlardı .onu bilen eski üyelerle arada güleriz hala bunaSiz geçen otelde avokado veriyorlar mı diyen kişi değil misiniz? Vallahi aynı kafadayız, kardeşim iş için bir otele eğitime gitti, avokado veriyorlar mı diye sormuştum, sonra sizi okudum yalnız değilim dedim10 lira olur mu bir tanesi yaa H Heytttt be
anladım espri yaptığınızı.ben de sizi severek takip ediyorum sık yazmasanızdaHakaret ettiniz demedim zaten kendinizi tutamayıp polemiğe giriyorsunuz ki çoğu konuda haklısınız. Tekrar diyorum eleştirmek değil amacım sadece espri yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?