- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.122
- 798
evet evet hatta siz bu ülkeyi haketmiyorsunuz işte suriyeli vs araplar gelsin demişti bi de.
Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
KK kaos çıkan konular top 10 listesi falan yok mu ya? Acil lazım
Fragmanı izleyip filme gidemiyor gibiyim şu anda
Spoiler vermeyin bulacağım o konuyu
Başlığı nasıl bişiydi? Yıllar öncenin konusu mu?
Azıcıj daha ipucu
yok 2020dir :)
Öncelikle bayan değil kadın.Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Bunu ararken görümcesine kafa atan gelin konusuna denk geldim
hayırlısıyla doğuraydıooo aman sabahlar olmasın
şu an sizin evde disko topu dönüyor görebiliyorum :)
Var zaten aslında. Filtrelerden bugüne kadar en çok hangi konuya yorum yazılmış, en çok hangisi görüntülenmiş falan bulabilirsiniz.Keşke olsa :) en popüler konular tarzı bir şey ara ara okurduk.
Var zaten aslında. Filtrelerden bugüne kadar en çok hangi konuya yorum yazılmış, en çok hangisi görüntülemiş falan bulabilirsiniz.
Tek isimli değil sanki o. Her defasında eşinin dayısının evinden ele veriyor kendini
Eş adayın calısan bır kadın ıstıyor.Sende calısmaknıstemıosun .Bence sorun olabılır.IkınıZde kendınıze gore haklısınız.Her kadın calısmalı bence tabı sen calısmak ıstemıosun kımse kımseyı zorlayamaz.Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Var zaten aslında. Filtrelerden bugüne kadar en çok hangi konuya yorum yazılmış, en çok hangisi görüntülenmiş falan bulabilirsiniz.
ama cok kaoslu konulari cikarmadi bende ya. bana boyle mesela yukarida yazilan gibi konular lazimVar zaten aslında. Filtrelerden bugüne kadar en çok hangi konuya yorum yazılmış, en çok hangisi görüntülenmiş falan bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?