Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

Yarın öbür gün “el”den gelecek 1 kuruşa muhtaç kalırsanız, keşke zamanında çalışsaydım dersiniz.

Öncelikle bayan değil kadın.
İkimci olarak polis maaşı taş çatlasa 7 bindir diye tahmin ediyorum. Türkiye ekonomisi gittikçe batıyor. Başta yetse de çocuk olduktan sonra bu paranın yetmesi çok zor. Enflasyon böyle giderse bu para sadece ikinize bile yetmez. Hayat kolay değil, hele 2021 türkiyesinde tek maaşla geçinmeye çalışmak hiç kolay değil. Sevgiliniz bu yükü tek başına taşımak istemeyebilir buna hakkı var. Sizin de çalışmak istememek hakkınız olmasa da bence sonuçta istemiyorsunuz. Sevgilinizi zorlamayın bence ya çalışın ya ayrılın.

Benim cevremde calisan insanlar da var calismayanlar da onlara bakarak konusacam kadin hemsire saat 5 bucukta evine geliyor ayaklari sisiyor yorgunluktan cok dertlestik ne cektim su cocuklarimi kendim buyutemedim nobetlerde gecti omrum ve maas karti esinde. kocadan harclik aliyor aldigi kiyafeti bile gizliyor evinde duzen sifir yine calisan biri ayni hikaye kendi cocuklarima bile bakamadim sevemedim sonra cocugun biri cok buyuk psikolojik sorun atlatti ve cok para harcadilar ev hanimlarina bakiyorum benim cevremdekileri kastediyorum altinda araba kocaman bir ev haftalik temizlikci.ben her zaman calisma taraftariyim hatta suan lisans cocuk gelisim okuyorum ama bu hemsire arkadas asla otur cocuklarini buyut evinin keyfini cikar diyor bu arada esim harcadigimin lafini etmez yine de maddi anlamda ben istemeye utanan biriyim babama karsi da oyleydim elimde degil umarim bi gun guzel bi işe girebilirim.kadinlara bankamatik gozuyle bakan erkeklerden de tiksiniyorum

Eş adayın calısan bır kadın ıstıyor.Sende calısmaknıstemıosun .Bence sorun olabılır.IkınıZde kendınıze gore haklısınız.Her kadın calısmalı bence tabı sen calısmak ıstemıosun kımse kımseyı zorlayamaz.

Botoks yaptırmak istedim. Eşime söyledim onaylamadı, ne gerek var dedi. Dedim onaylaman için söylemiyorum, ben kendimi öyle iyi hissedeceğim. Ben karar verdim yaptıracağım. Sen bilirsin dedi. Konu kapandı. Ya çalışmıyor olsaydım, hadi sıkıysa o zaman o onaylamadığı halde ben karar verdim de, parayı kim vercek?? Gidip bi güzel kendi paramla yaptıracağım şimdi bilmem anlatabildim mi

Çalışmamak, çocuklarina bakıp onları büyütmek senin en ama en doğal hakkın,eşinin üzerinde böyle bir baskı kurmaya dahi hakkı yok.herseye görev olarak bakacaksak çalışmak sizin değil,eşinizin görevi.sizin her türlü ihtiyacınızı karşılamak ta eşinizin görevi.
Ama öyle biz devirdeyiz ki her şey birbirine karışmış. Misal ben şu an çocuklarım Küçük oldukları için çalışmıyorum ama onlar biraz daha büyüyup okula gittiklerinde sırf her istediğimi sorgusuz sualsiz alabilmek için çalışmak istiyorum.
Siz de evlendiğinizde gün gelecek çalışmayı kendiniz isteyeceksiniz bence.
Şunu da yapabilirsiniz ama;madem ben de işe girersem evdeki her işi ikiye böler birlikte yaparız diyeceksiniz.o da çalışacak siz de,ikimizde yorulacaksiniz.adam eve gelip dinlenecek siz bir de evde yorulacaksiniz.oldu.bu enayilik başka birşey değil.bu şarti kabul edersen çalışırım diyin bakalım ne diyecek

Benim bir kız arkadaşım vardı liseden sonra üniyi kazanamadı mesleği yoktu ve fabrikadar çalışıyordu ama o kadar kötü davrandıklarını söylüyordu ki çalışmaktan nefret etti mecbur olmasa çalışmazdı orda da ve hep evlenince asla çalışmayacağım derdi subay biriyle tanıştı çok aşıktılar ancak çocuk son anda çalışmak istemiyor diye vaz geçti evlenmekten. Şimdi başka biriyle evli o da memur çocuk bunu sorun etmedi gayet iyiler yani sizin iş bu adamla olmaz

Var zaten aslında. Filtrelerden bugüne kadar en çok hangi konuya yorum yazılmış, en çok hangisi görüntülenmiş falan bulabilirsiniz.
ama cok kaoslu konulari cikarmadi bende ya. bana boyle mesela yukarida yazilan gibi konular lazim gelin gorumceye kafa atmis, eltisi kaynini dovmus falan. seviyesizlik okumak istiyorum

bu arada ben o uyeyi hatirliyorum hatta profil fotosunda da kapali bi kadin, sakalli adam cizimi falan vardi. of bulucam simdi konuyu cidden ama mesaj yazmadim muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…