Yorum yapacaktım ama söylenmesi gereken herşeyi çok güzel şekilde söylemişsinizÇalışmayıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? Evde geç kalkıp TV izleyeyim, günlere katılıp börek gömeyim, erimin bana uygun gördüğü harçlıkları biriktirip kendime istediğimi alayım?
Ne bileyim sizden kendimi geliştirmeyi, gönüllü çalışmalar yapayım ışığı da almadım nedense. He hoş, bunlara da para lazım, polisin maaşı belli.
Üzgünüm anlam veremediğim gibi seçiminize de saygı duyamıyorum.
Bu adam sizi aldatabilir. Şiddet uygulayabilir. Bu durumlarda parasızlıktan, çaresizlikten kapıyı çarpıp çıkamayan bir sürü hikaye var bu forumda, hiç mi denk gelmediniz?
Çocuğunuz olduğunda çizmek istediğiniz örnek bu mu? Dışarıda bir şey istediğinde hiç düşünmeden, alınterinizle kazandığınız parayla şak diye alabilmek size ne ifade ediyor?
Ya çok acayip, yani hayata karışmayı istemiyorsunuz resmen. Dul ve yetim aylıklarının miktarından haberdar mısınız? Evlendiğiniz kişiye bir şey olsa ele güne muhtaç kalırsınız.
Çalışmak zorunda değilsiniz elbette, zaten bu isteksizlikle başvursanız bile hiçbir işletme sizi beğenip işe almaz. Canavar gibi yaşıtlarınız var tuttuğunu koparan.
Adamla açık açık konuşun. Çalışmamaya kesinlikle niyetliyseniz yoluna baksın. Tek polis maaşıyla geçinmek için debelenmemek istemesini anlıyorum, çok çok haklı.
Siz de dolgun maaşlı, sizi böyle kabul edecek birini bulun.
Edit: Polis maaşı için "bana göre iyi" demeniz zaten geçinme olayına uzaklığınızı açıklıyor bence.
Çözmediyseniz de çözdünüz.bu konuyu ve diğer konuları uzunca konuştuk korkularimzi anlattık birbirmize meseleyi çözdük
Bazı erkeklerin evlenene kadar bir kulağının üzerine yatıp her şeye he he dediğini biliyoruz, evlenince kocam çok değişti diyenler hiç de azınlıkta değil, adamlar değişmiyor he he'lerle geçiştirme yöntemi kullanıyorlar.Çözmediyseniz de çözdünüz.
Çözdüğünüzü zannediyorsunuz.
Çözemediğinizi üç en geç beş seneye anlarsınız.
Umarım ben yanılırım ve siz bu genç adamla mutlu olursunuz.
Sizin yaşlarınızdayken hayat bize de tozpembeydi.
Bazıları gözlerini kapatıp yüzme bilmediği halde kendini suya atıyor ve yüzeceğini sanıyorBazı erkeklerin evlenene kadar bir kulağının üzerine yatıp her şeye he he dediğini biliyoruz, evlenince kocam çok değişti diyenler hiç de azınlıkta değil, adamlar değişmiyor he he'lerle geçiştirme yöntemi kullanıyorlar.
Kadınlar aşığım deyip evlenince düzelir mantığıyla hareket ettiğinden oluyor bunlar, evlenince törpülenebilecek şeyler var, asla düzelmeyecek şeyler var, mesela adam sigara içiyorsa bu sizin için sorunsa evlenince bıraktırırım diye düşünürseniz yanılırsınız veya katiyen çocuk istemiyorum, çocuk benim kırmızı çizgim, boşanma nedeni diyorsa evlenince ister düşüncesinde olursanız yine yanılırsınız.Bazıları gözlerini kapatıp yüzme bilmediği halde kendini suya atıyor ve yüzeceğini sanıyor
evlilik öncesi de verilen sinyallere göz yumup çok mutlu olacaklarını düşünenler de benim gözümde aynı böyle
Aslında güzel yorum yapmadım ayrılın dedim amaTeşekkür ederim güzel yorumunuz için bu konuyu ve diğer konuları uzunca konuştuk korkularimzi anlattık birbirmize meseleyi çözdük
aynen 1 haftada bitiyor ama inanmıyorlar bazılarıöğretmenim eşim polis 2 çocuk var dün maaş aldık bugün bitti söyleyeceklerim bu kadar
3 tane koca eskitti çalışmayacağım diyeYaprak Dökümü nde Ferhunde 'de böyleydi, çalışmıycam çalışmıycam dedi, sonra borçtan yakasını kurtaramadı. Acık izleyin de örnek alın
1 ve 3. de çalışıyordu ya, garezi Şevket 'eymiş3 tane koca eskitti çalışmayacağım diye
Evet malesef kadin hem disarda hem evde calisiyor nerde esitlik yok malesef olan kadina oluyor bu durumu anlayip esine yardimci olan okadar az ki sizde ona sar sunun isten gelince isleri sizinle paylasacaksa kabul edin simdi hehe deyip iki gun sonra birakirsan bende isi birakirim deyin ozaman yemez birazBen istemiyorum hic bu sekilde bir hayalim olmadi ve kendimde de o gücü görmüyor hem çalışmak hem ev işi hem yemek hem çocuk hepsini birden idare edileceğimi düşünmüyorum hep diyorum en başından biliyordun çalışmayan biri olduğumu sen benim o zman niye benimle olmak icin uğraştın bu kadar madem uğraştın simdi niye sorunlar çıkartıyorsun diyorum ama anlamiyor.
Ama yeni kocaları çalışırken buldu bence o yüzden çalışıyordu1 ve 3. de çalışıyordu ya, garezi Şevket 'eymiş
Bu hayatta 4 şansı var bence kadının. Ya Leyla, ya Necla ya Ferhunde ya da akıllı ve şanslıysa Gülşen olur. Tanrım ne kadar gereksiz bilgi varsa doldurmuşum kafama :)3 tane koca eskitti çalışmayacağım diye
Amanııın ocaklardan ırakAma yeni kocaları çalışırken buldu bence o yüzden çalışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?