- 8 Haziran 2021
- 61
- 105
- 8
- 26
Öyle salak şey mi olur. o zamn kadinda kocasına hizmet etmeli. Bütün iş o yapmalı.Arkadaşlar kızın [COLOR=#2e3d0f] D [/COLOR] Ddem üzerine de fazla gitmeyin yani lütfen. Şurada kaç senedir kadınlar çalışma hayatında Allah aşkına?
Adam evleniyorsa karısına da bakacak çocuğuna da eşine de para verecek, bu sorumluluğu almayan erkek evlenmesin yani. Kadın çalışırsa kendi isteğidir kendi parasını da kendi harcar. Sırf piyasa ve geçim korkusundan çalışmamalı bir kadın. Mutlu olacaksa çalışmalı, istekleri için çalışmalı.
Kimse kimsenin hayatını kısıtlamasın. Kadının da kocasının şartları neyse çalışmak istemezse o şartlarla mutlu olup yetinmeyi bilsin mümkünse. Hayat müşterek kimse kimseyi para babası olarak görmesin.
Kusura bakmayın ama çok tezat değil mi yorumunuz evet örnekleriniz yanlış ama sonda dediğiniz çalışıp kocasını yüksek segment arabaya bindirmek için çalışıyor lafı kel alaka ee o zaman çalışmayıp kocasının parasını yiyenler içinde erkekler şunu desin karımı yüksek segment arabaya bindirmek için çalışıyorum. Sizde çalışmasaydınız eşinizin aracını kullanıyor olucaktınız tersi anormalde sizin ki niye normal oluyor. Hayat müşterek ne yani beraber alınan arabaya kadında para verdiği için anormal ama erkek direk sadece çalışıp evin maddi yükünü tek başına taşıması karısını ıyı bir araca bindirmesi normal neyse ya herkesin
Özellikle kız öğrencilerime herzaman soylerim okuyun eliniz ekmek tutsun yarın kocanızdan harclık beklemezsiniz diye.. Böyle tembel, hazıra konan bir nesil yetişmesin diye bütün çabamız.. Ben olsam bu dusunce yapısında olan sizden ayrılırdımLütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Lütfen üslubunuza dikkat eder misiniz? Burda herkes medenice konuşuyor, ya da konuşmaya çalışıyor.Öyle salak şey mi olur. o zamn kadinda kocasına hizmet etmeli. Bütün iş o yapmalı.
Kadın erkek eşitliğin bahsediyorsak eğer kadından erkek çalışmalı .Kadın zaten baskasi için çalışmıyor kendi için çalışıyor .
O zaman boşanınca nafaka neden varÖyle salak şey mi olur. o zamn kadinda kocasına hizmet etmeli. Bütün iş o yapmalı.
Kadın erkek eşitliğin bahsediyorsak eğer kadından erkek çalışmalı .Kadın zaten baskasi için çalışmıyor kendi için çalışıyor .
Nafakanin mantığı boşanınca bir taraf fakir durumuna düşerse diye. Yani erkeğe de verilebilir. Ama genelde kadın aldığı için siz sanırım kadın için olan bir şey sandınız sadece.O zaman boşanınca nafaka neden var
Evet öyle sanıyorum ben ... genelde kim boşanırsa boşansın nafaka kadına bildiğim kadarı ileNafakanin mantığı boşanınca bir taraf fakir durumuna düşerse diye. Yani erkeğe de verilebilir. Ama genelde kadın aldığı için siz sanırım kadın için olan bir şey sandınız sadece.
Yanlış sanıyorsunuz. Kimin maddi durumu daha iyiyse maddi durumu kötü olan ya da evliliğin bitmesi sebebiyle kötü duruma düşen tarafa nafaka öder mahkeme uygun görürse. Boşanma davasını kimin açtığı ya da cinsiyet değil maddi durum göz önüne alınır.Evet öyle sanıyorum ben ... genelde kim boşanırsa boşansın nafaka kadına bildiğim kadarı ile
Üslübumun neresinden rahatsız olduğunuz acaba. medenice mi ?Bunun neresi medeniyet erkek eve bakmak zorundaymis kadın çalışmasada olurmus..Sizin medeniyet dediginiz eski çağlar olmalı . Günümüzde bu medeniyet olmuyorLütfen üslubunuza dikkat eder misiniz? Burda herkes medenice konuşuyor, ya da konuşmaya çalışıyor.
Geçmiş yorumlarımı okusaydiniz keşke bu nasıl bir tahamm
Nafaka genelde çocuğa ve çalışmayan kadına veriliyor. çoğu kadın tenezzül bile etmiyor .O zaman boşanınca nafaka neden var
Günlük kullandığınız kelimelerinizin arasında 'salak' olduğunu bilmedeğimden ben garipsedim demek ki, kendisi pek kullandığım bir kelime değildir de.Üslübumun neresinden rahatsız olduğunuz acaba. medenice mi ?Bunun neresi medeniyet erkek eve bakmak zorundaymis kadın çalışmasada olurmus..Sizin medeniyet dediginiz eski çağlar olmalı . Günümüzde bu medeniyet olmuyor
Arkadaşımm çok haklısın; bu kararın bir özgürlük olduğunu anlamıyor ama insanlarşuan çalışıyorum evlendikden sonra çalışmayacağim hem benim hemde nişanlımın ortak kararı ...ama ben çalısmak istesem ve o hayır deseydi yada tam tersi çalış diye diretseydi asla kabul etmez ayrılırdım...sizi değiştirmeye ve yönetmeye kalkmasın izin vermeyin...ciddi ciddi konuşun yoksa ayrılın çünkü evlendikden sonra boşanacağınız şimdi den belli oluyor
Soyllediginiz şeyler salakcaydi. Ben kimseye bir şey dayatmiyorum .Polislik maaşıyla gecinemezler .Bunu sevgiliside farkında ve çalışmanısini istiyor .Bu erkekler çalışıp bakmak zorunda kadınlar çalışmasada olur lafına karşıyım ben . Hanımefendi hayat müşterek .Herkes elin taşın altına koyucak .Daha rahat ve refah yaşmak istiyorsaGünlük kullandığınız kelimelerinizin arasında 'salak' olduğunu bilmedeğimden ben garipsedim demek ki, kendisi pek kullandığım bir kelime değildir de.
İsteyen çalışır isteyen çalışmaz, kadınlara bir bıraksanız mı acaba bu özgürlüğü bazı şeyleri dayatmadan ?
Artık abarttılar özgürlük, hak falan diyorlar. Sadece bir tarafa verilen özgürlük mu olurmus ya herhalde biz anlamını bilmiyoruzSoyllediginiz şeyler salakcaydi. Ben kimseye bir şey dayatmiyorum .Polislik maaşıyla gecinemezler .Bunu sevgiliside farkında ve çalışmanısini istiyor .Bu erkekler çalışıp bakmak zorunda kadınlar çalışmasada olur lafına karşıyım ben . Hanımefendi hayat müşterek .Herkes elin taşın altına koyucak .Daha rahat ve refah yaşmak istiyorsa
E tamam o zaman erkek kadın eşitliğini savunuyorsak erkeklerde ister çalışır ister çalışmaz, bunu da erkeklere bırakalım? Sonuçta bu dayatmayı da toplum olarak biz erkeklere yapıyoruz değil mi?Günlük kullandığınız kelimelerinizin arasında 'salak' olduğunu bilmedeğimden ben garipsedim demek ki, kendisi pek kullandığım bir kelime değildir de.
İsteyen çalışır isteyen çalışmaz, kadınlara bir bıraksanız mı acaba bu özgürlüğü bazı şeyleri dayatmadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?