Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

Öyle salak şey mi olur. o zamn kadinda kocasına hizmet etmeli. Bütün iş o yapmalı.

Kadın erkek eşitliğin bahsediyorsak eğer kadından erkek çalışmalı .Kadın zaten baskasi için çalışmıyor kendi için çalışıyor .

Siz benim yazdiklarimi yalnış anlamişsıniz ben buradaki sevgilinin kafasindan bahsettim boyle kafadaki erkekler cok. Her calisan kadinin amaci kocasini luks arabaya bindirmek demedim. Ben de calisan bir kadınim niye oyle dusuneyim.

Ayrica herkes esimin arabasina binmemden bahsetmis ama esimin kendi istegiydi bu ben onu hicbir şeye zorlamadım kendi istegiyle servise biniyordu araba kapınin onunde duruyordu.

Su Bdv de bile bir suru calisan bayanin konusu var kocam araba kullanmamı istemiyor arabayi vururum diye bana vermiyor. kocam ben calismama ragmen yemek yapmıyor ev isine elini surmuyor. Benim esim o zaman tek calisiyordu ama ben evde yemegini hazir ediyordum temizlikde de kendi istegimle ondan yardim beklemiyordum evdeydim cunku. Ha calismaya basladim tabiki beraber yapmaya basladik ya da temizlikci aldim eve.

Bende diyorum ki buradaki sevgilide bu zihniyette geldi bana. Tüm erkekler böyledir tum calisan bayanlar kocasi icin calisir demedim.

Özellikle kız öğrencilerime herzaman soylerim okuyun eliniz ekmek tutsun yarın kocanızdan harclık beklemezsiniz diye.. Böyle tembel, hazıra konan bir nesil yetişmesin diye bütün çabamız.. Ben olsam bu dusunce yapısında olan sizden ayrılırdım

Yorumları okumadım. Erkeklerde genel tavır beğendiği istediği kızı şartlarına uydurmak şeklinde... çalışan istiyorsan halihazırda çalışanı, mesleği diploması olanı bulmalısın. Önlisans bankacılık mezunları rahatça işe girebiliyor mu merak ediyorum, tecrübesi yok ,yaşı kaç..... Girse bile yarın birgün çocuğu olunca zaten çıkacak. Sonra gelsin bakıcı gitsin kv... ya çalışan bulamadı, ya konu sahibine aşık oldu her neyse. Şartlarını sağlayanı aramalı insan. Bulduğunu kendine uydurma çabası fantastik.

Lütfen üslubunuza dikkat eder misiniz? Burda herkes medenice konuşuyor, ya da konuşmaya çalışıyor.
Geçmiş yorumlarımı okusaydiniz keşke bu nasıl bir tahammülsüzlük?

Nafakanin mantığı boşanınca bir taraf fakir durumuna düşerse diye. Yani erkeğe de verilebilir. Ama genelde kadın aldığı için siz sanırım kadın için olan bir şey sandınız sadece.
Evet öyle sanıyorum ben ... genelde kim boşanırsa boşansın nafaka kadına bildiğim kadarı ile

Evet öyle sanıyorum ben ... genelde kim boşanırsa boşansın nafaka kadına bildiğim kadarı ile
Yanlış sanıyorsunuz. Kimin maddi durumu daha iyiyse maddi durumu kötü olan ya da evliliğin bitmesi sebebiyle kötü duruma düşen tarafa nafaka öder mahkeme uygun görürse. Boşanma davasını kimin açtığı ya da cinsiyet değil maddi durum göz önüne alınır.

şuan çalışıyorum evlendikden sonra çalışmayacağim hem benim hemde nişanlımın ortak kararı ...ama ben çalısmak istesem ve o hayır deseydi yada tam tersi çalış diye diretseydi asla kabul etmez ayrılırdım...sizi değiştirmeye ve yönetmeye kalkmasın izin vermeyin...ciddi ciddi konuşun yoksa ayrılın çünkü evlendikden sonra boşanacağınız şimdi den belli oluyor

Lütfen üslubunuza dikkat eder misiniz? Burda herkes medenice konuşuyor, ya da konuşmaya çalışıyor.
Geçmiş yorumlarımı okusaydiniz keşke bu nasıl bir tahamm
Üslübumun neresinden rahatsız olduğunuz acaba. medenice mi ?Bunun neresi medeniyet erkek eve bakmak zorundaymis kadın çalışmasada olurmus..Sizin medeniyet dediginiz eski çağlar olmalı . Günümüzde bu medeniyet olmuyor

Günlük kullandığınız kelimelerinizin arasında 'salak' olduğunu bilmedeğimden ben garipsedim demek ki, kendisi pek kullandığım bir kelime değildir de.
İsteyen çalışır isteyen çalışmaz, kadınlara bir bıraksanız mı acaba bu özgürlüğü bazı şeyleri dayatmadan ?

Arkadaşımm çok haklısın; bu kararın bir özgürlük olduğunu anlamıyor ama insanlar

Soyllediginiz şeyler salakcaydi. Ben kimseye bir şey dayatmiyorum .Polislik maaşıyla gecinemezler .Bunu sevgiliside farkında ve çalışmanısini istiyor .Bu erkekler çalışıp bakmak zorunda kadınlar çalışmasada olur lafına karşıyım ben . Hanımefendi hayat müşterek .Herkes elin taşın altına koyucak .Daha rahat ve refah yaşmak istiyorsa

Artık abarttılar özgürlük, hak falan diyorlar. Sadece bir tarafa verilen özgürlük mu olurmus ya herhalde biz anlamını bilmiyoruz

E tamam o zaman erkek kadın eşitliğini savunuyorsak erkeklerde ister çalışır ister çalışmaz, bunu da erkeklere bırakalım? Sonuçta bu dayatmayı da toplum olarak biz erkeklere yapıyoruz değil mi?

Ne demiş shakespeare :çalışmak ya da çalışmamak işte bütün mesele bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…