Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

Ay tutamayacağım kendimi. Alt tarafı problemli ayağıma rahat bir ayakkabı almışım. Sanki HERMES çanta almışım gibi davranmayın.

Ben de bayılıyorum o markaya modelleri çok güzel bir kere. Rahatlığın yanında göze güzel gelmesi de önemli bence
Yok modelleri konusunda aynı fikirde değilim ben. Kısıtlı model kısıtlı renk ve çok koşu ayakkabısı görünümündeler. Ama rahatlığını hiç bir markada bulmak mümkün değil bence.

Yok modelleri konusunda aynı fikirde değilim ben. Kısıtlı model kısıtlı renk ve çok koşu ayakkabısı görünümündeler. Ama rahatlığını hiç bir markada bulmak mümkün değil bence.
Aslında çok fazla renk ve model var arasından seçemiyorum gibi geldi bana da geçen hafta gittiğim mağazada her marka için ayrı oda gibi yapmışlardı en çok onda vardı. Ama seçemedim kaldı öyle:) yanımda hadi hadi diyen kızım olduğu için. Insanların eşi hadi der benim kızım basimda hadi de hadi

Kızılayda izmir caddesinde mi o mağaza?eti…..t adı

Ben en son istanbulda bir skechers mağazasından almıştım hem ucuzdu outlet gibi bir yer hem de cidden model çoktu. Son zamanlarda çok az modele denk geliyorum mağazalarda. İnternetten de bakmadım açıkçası, belki orda da çoktur.

Burası hala devammıı kız banlanmışş

Hic bir yorumu okumadim. Ama eski kafa bir kadinsiniz belli ki. Ayni mantikta olmadiginiz bir adamla evlenmeyin derim. Her kavgada yuzunuze vurur ona yük oldugunuzu

G Gabriel_ P Peynirdelisi neden kamudan ayrıldınız? Özelse özelden de yazabilirsiniz. Özel sektörde, tatilin yok, işten atılman an meselesi. Bir yerle görüşüyorum çalışma saati hafta içi 8.30-19 cumartesi de dahil. Geriye Pazar kalıyor:)

bazı polisler eşleri çalışmamasına rağmen ev araba rahatça alıyorlar birikimleri de var.ben de ona şaşıyorum.hiç mi yaşamıyor harcamıyor bunlar diye
Arkadaşım komiser. Aynen bu örnektedeki gibi, eşi yabancı, arada onun memleketine gidiyorlar, Tr de lüks yerlerde tatil yapıyorlar. 10 bin alsa bile bunlara nasıl yetiyor hayret ediyorum.

Cok zengin olsaydım kira gelirim vs olsaydı ve bu beni ölene kadar idare edecek olsaydı çalışmazdim. Bağımsız çalışırdım veya bilmiyorum. Gider okul okurdum programlara katılırdım. Araştırma yapar kitap yazardım kendimi gene bir şeye bir işe ve yararlı olmaya vakfederdim ama bu bir organizasyon kurum vs çatısı altında olmazdı. Ama çok zengin olmadığımdan ve parasız yasayamayacagimdan malesef planlarımı gerçekleştiremiyorum Elimdekinin en iyisiyle beni is olarak en tatmin edenini bulup onunla yaşamaya çalışıyorum.

Proustun babasi ve abisi doktormus. Abisi savaşta çalışan doktor hem de. Gidip yaralıları tedavi ediyormuş zıpkın gibi herif. Proust da oraya ise sokmuşlar buraya ise sokmuslar bir türlü dikiş tutturamamis. Zaten sürekli hasta. İşi gücü gezsin sosyeteyle takılsın. Sonra da yatağında yatmış öyle senelerce. Ve dünyanın en uzun kitabini yazmış. Her satırından deha fışkıran bi kitap.

Param olsa güvencem olsa hayatın tadını çıkarmak isterdim tabi ki. Olmayınca da mecbur maaşlı sgkli ise girdik

Nike islama tam olarak ne yapmış?
Sadece merak ettiğim için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…