- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Ay tutamayacağım kendimi. Alt tarafı problemli ayağıma rahat bir ayakkabı almışım. Sanki HERMES çanta almışım gibi davranmayın.Neden ülkemize ve islama düşmanlık eden ülkelerin markalarına o kadar para veriyorsunuz ki sonuçta sizi uçuruyor. Yerli sermayeyi destekleyerek pandemi döneminde hem esnafımıza destek olmuş olursunuz hem de paramız ülkemizde kalır
Hermes çanta yı nereden öğrendik acaba?Ayol milletvekilleri bile marka saatler en lüks Marka araclara biner sorun yok halk yapsın her fedakarligi
Ayrıldı ama polisten değil sitedenRest Çek ayrıl , seni böyle kabul etmek zorunda
Canımız öyle istiyoNeden ülkemize ve islama düşmanlık eden ülkelerin markalarına o kadar para veriyorsunuz ki sonuçta sizi uçuruyor. Yerli sermayeyi destekleyerek pandemi döneminde hem esnafımıza destek olmuş olursunuz hem de paramız ülkemizde kalır
Beş senedir giyiniyorum yeni gibi hala. Ve dünyanın en rahat ayakkabısıSketchers hiç tavsiye etmiyorum
İki kere giydim yanları açılmış hemen
Dünyanın parası ama kalite sıfır
Ben de bayılıyorum o markaya modelleri çok güzel bir kere. Rahatlığın yanında göze güzel gelmesi de önemli benceBeş senedir giyiniyorum yeni gibi hala. Ve dünyanın en rahat ayakkabısı
Yok modelleri konusunda aynı fikirde değilim ben. Kısıtlı model kısıtlı renk ve çok koşu ayakkabısı görünümündeler. Ama rahatlığını hiç bir markada bulmak mümkün değil bence.Ben de bayılıyorum o markaya modelleri çok güzel bir kere. Rahatlığın yanında göze güzel gelmesi de önemli bence
Aslında çok fazla renk ve model var arasından seçemiyorum gibi geldi bana da geçen hafta gittiğim mağazadaYok modelleri konusunda aynı fikirde değilim ben. Kısıtlı model kısıtlı renk ve çok koşu ayakkabısı görünümündeler. Ama rahatlığını hiç bir markada bulmak mümkün değil bence.
Kızılayda izmir caddesinde mi o mağaza?Aslında çok fazla renk ve model var arasından seçemiyorum gibi geldi bana da geçen hafta gittiğim mağazadaher marka için ayrı oda gibi yapmışlardı en çok onda vardı. Ama seçemedim kaldı öyle:) yanımda hadi hadi diyen kızım olduğu için. Insanların eşi hadi der benim kızım basimda hadi de hadi
Ben en son istanbulda bir skechers mağazasından almıştım hem ucuzdu outlet gibi bir yer hem de cidden model çoktu. Son zamanlarda çok az modele denk geliyorum mağazalarda. İnternetten de bakmadım açıkçası, belki orda da çoktur.Aslında çok fazla renk ve model var arasından seçemiyorum gibi geldi bana da geçen hafta gittiğim mağazadaher marka için ayrı oda gibi yapmışlardı en çok onda vardı. Ama seçemedim kaldı öyle:) yanımda hadi hadi diyen kızım olduğu için. Insanların eşi hadi der benim kızım basimda hadi de hadi
G Gabriel_ P Peynirdelisi neden kamudan ayrıldınız? Özelse özelden de yazabilirsiniz. Özel sektörde, tatilin yok, işten atılman an meselesi. Bir yerle görüşüyorum çalışma saati hafta içi 8.30-19 cumartesi de dahil. Geriye Pazar kalıyor:)Kamudan istifa edip özele gecmiş tim sonra çocukla lar onu da yapmak istemedim benimki tükenmişlik bir yerde. İşim çok müsait yani istesem ayda bit gün caloşır kazanırım yine. En küçük az biraz büyüsün belki o sekilde baslarım diyorum. Bakalım zaman ne gösterir
Arkadaşım komiser. Aynen bu örnektedeki gibi, eşi yabancı, arada onun memleketine gidiyorlar, Tr de lüks yerlerde tatil yapıyorlar. 10 bin alsa bile bunlara nasıl yetiyor hayret ediyorum.bazı polisler eşleri çalışmamasına rağmen ev araba rahatça alıyorlar birikimleri de var.ben de ona şaşıyorum.hiç mi yaşamıyor harcamıyor bunlar diye
Evet adı öyle başlıyor ama kentparkta:)Kızılayda izmir caddesinde mi o mağaza?eti…..t adı
Henüz ayrılmadım ben ama ayrılmayı düşünüyorumG Gabriel_ P Peynirdelisi neden kamudan ayrıldınız? Özelse özelden de yazabilirsiniz. Özel sektörde, tatilin yok, işten atılman an meselesi. Bir yerle görüşüyorum çalışma saati hafta içi 8.30-19 cumartesi de dahil. Geriye Pazar kalıyor:)
Neden ülkemize ve islama düşmanlık eden ülkelerin markalarına o kadar para veriyorsunuz ki sonuçta sizi uçuruyor. Yerli sermayeyi destekleyerek pandemi döneminde hem esnafımıza destek olmuş olursunuz hem de paramız ülkemizde kalır
Altında arap alfabesiyle allah yazıyormuşNike islama tam olarak ne yapmış?
Sadece merak ettiğim için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?