merhaba arkadaşlar çok moralim bozulmaya başladı kimseye açılamıyorum bari sizlerin yorumlarını alayım diye düşündüm ve buraya yazmaya karar verdim. Aslında böyle bi konuyu sanal bi ortamda mahcup olarak yazıcam lütfen anlayışlı yorumlar yazın :26:
konu sevgilimin abartısı, şöyle ki; 2 yıldır birlikteyiz haliyle 2 yılın geçirdiği epey yaşadıklarımız var, eskiden birlikteyken cinsel anlamda çok zevk alırdım ama artık yanında farklı hissediyorum, ona hala çok aşığım fakat zevk alamıyorum ve o bunun farkında ne zaman başlasak sevişmeye yarım kalıyo çok kötü hissediyoruz haliyle, aslında devam etmesini gerçekten çok istesemde kuruluk oluyo hiçbişey yapamıyoruz. benim hasta olduğumu düşünmeye başladı bana bunu belli ediyo ama hiçbi sorunum yok benim bunu ona anlatamıyorum eskiden kuruluğum yoktu, aslında şu anda yok ama o bişeyler yapmaya başlayınca kuruyo kendimi kontrol edemiyorum, anlamıyorum bi türlü kuruluk olunca canımda acıyo ne yapsam onuda bilmiyorum. tavırları beni üzmeye başladı.. sizin yorumlarınız nedir, ben neden böyle olmuş olabilirim, sevgilime bunu nasıl anlatacağım..
merhabalar , mahcup olmana gerek yok bence artık çoğu insan ilişkilerinde aşkla beraber cinselliğide yaşıyor ki bence bu çok doğal.
Hmm istekliysen eğer ıslanma olması gerekiyor, stres , bazı ilaçların yan etkileri yada enfeksiyonda buna neden olabilir. Eskisi gibi hissetmemende belki buna etkendir.
konudan hoşlanmadıysan ve ilgini çekmiyor ise direk uzaklaşabilirsin kimse seni zorlamadı buraya yorum yap diye, ayrıca hiç birşey bilip bilmeden konuşmaman tavsiyemdir.ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.
ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.
ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.
tebliğ böyle yapılmaz , maksat ısındırmak mı kökten soğutmak mı ?
tebliğ böyle yapılmaz , maksat ısındırmak mı kökten soğutmak mı ?
canım bebek yağı kullanın ? canının yanmasını önler
canım bebek yağı kullanın ? canının yanmasını önler
yapmayiverin sizde , evli deilsiniz bi$ey deilsiniz
evli bile olsan istemiyorsan hayir dersin zorla olacak hali yok ya
bide bi$eyi merak ettim , evli olsaydinizda sende sorun oldugunu du$unurmuydu acaba sevgilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?