sevgilim çok abartıyor :(

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
merhaba arkadaşlar çok moralim bozulmaya başladı kimseye açılamıyorum bari sizlerin yorumlarını alayım diye düşündüm ve buraya yazmaya karar verdim. Aslında böyle bi konuyu sanal bi ortamda mahcup olarak yazıcam lütfen anlayışlı yorumlar yazın :26:
konu sevgilimin abartısı, şöyle ki; uzun süredir birlikteyiz haliyle bu uzun sürenin getirdiği epey yaşadıklarımız var, eskiden birlikteyken cinsel anlamda çok zevk alırdım ama artık yanında farklı hissediyorum, ona hala çok aşığım fakat zevk alamıyorum ve o bunun farkında ne zaman başlasak sevişmeye yarım kalıyo çok kötü hissediyoruz haliyle, aslında devam etmesini gerçekten çok istesemde kuruluk oluyo hiçbişey yapamıyoruz. benim hasta olduğumu düşünmeye başladı bana bunu belli ediyo ama hiçbi sorunum yok benim bunu ona anlatamıyorum eskiden kuruluğum yoktu, aslında şu anda yok ama o bişeyler yapmaya başlayınca kuruyo kendimi kontrol edemiyorum, anlamıyorum bi türlü kuruluk olunca canımda acıyo ne yapsam onuda bilmiyorum. tavırları beni üzmeye başladı.. sizin yorumlarınız nedir, ben neden böyle olmuş olabilirim, sevgilime bunu nasıl anlatacağım..

Son düzenleme:
Oyunu onun yönlendirmesine izin verme. "Bu kez benim kontrolümde olalım" diyebilirsin. Ve erkek arkadaşının sende kuruluğa sebep olan hamlelerinden uzak olarak, "Şunu şöyle yap, bunu böyle..." diye yönergeler vererek seni tahrik edecek bir yönde ilerletebilirsin cinsel ilişkiyi. Eğer itiraz ederse, bu hamleleri sorununu çözme umuduyla attığını söyler ve sana bu sorunu çözme konusunda yardımcı olmasını rica edersin. Eğer ilişki istediğin yönde sonlanırsa, demek ki seni rahatsız eden onun hareketleriymiş. Eğer tüm yönlendirmelerine rağmen yine kuruluk oluştuysa, o zaman belki de psikolojik bir rahatsızlığın var ve ilişkiye girerken kendini kasmana sebep oluyor bu.

sevgilinin birşey abartdıgı fln yok .eger eskiden herşey güzel gidiyorduysa şimdi neden böyle oluyor diye takılıyor .normaldir yni bende olsam takılırdım:44:

merhabalar , mahcup olmana gerek yok bence artık çoğu insan ilişkilerinde aşkla beraber cinselliğide yaşıyor ki bence bu çok doğal.
Hmm istekliysen eğer ıslanma olması gerekiyor, stres , bazı ilaçların yan etkileri yada enfeksiyonda buna neden olabilir. Eskisi gibi hissetmemende belki buna etkendir.

aslında kasılıyorum artık ya zevk almazsam diye düşünmekten zevk alamadığımı farkettim bu ara. ama beni bu düşünceye iten yine sevgilimin tavırlarıydı yani şu an bu durumdayım işte ..

ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.

Psikolojik olabilir yada kendini kasiyosan yada baska biseye odaklaniyosan bunlarda sebep olabilir. Sevgilinle bu konulari yasayipta bu kadar bunalim yapma ben vajiydim ve 5ay boyunca esimle dogru duzgun iliski yasayamadik siz bunu mu sorun yapiyosunuz, Allah baska dert vermesin ne diyim.

konudan hoşlanmadıysan ve ilgini çekmiyor ise direk uzaklaşabilirsin kimse seni zorlamadı buraya yorum yap diye, ayrıca hiç birşey bilip bilmeden konuşmaman tavsiyemdir.

tebliğ böyle yapılmaz , maksat ısındırmak mı kökten soğutmak mı ?

Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Din, insanları iyi ahlaklı olmaya, şirkten uzak kalmaya,iyilik ve güzelliğe yönlendirir. Ayıplayıp, kınayarak, yargılayarak alacağınız karşılık, dinden nefret ettirir, soğutur. Allah her şeyi gören ve bilendir, sizin savunmanıza ihtiyacı olmadığı gibi bağışlayıcı ve af edicidir. Siz kim oluyorsunuz da yargılayabiliyorsunuz?

İçin almıyor artık demek ki arzulamıyorsun?
Zorla ısrarla görev gibi olacak birşey değil ki bu...
Yapmayın bence ,zorlamayın evli bir çift değilsiniz sevişmeseniz de olur.

tebliğ böyle yapılmaz , maksat ısındırmak mı kökten soğutmak mı ?

hayır arkadaşım, ben bu siteye insanlarla tartışmak için üye olmadım ki gereksiz polemik çıkarıyorlar, he birde birşey bilse neyse.. sen nerden bilebilirsin benim nasıl bi insan olduğumu, nasıl bi hayat yaşadığımı. Bir fikiri var ise paylaşır yok ise tartışma çıkarılmaz ki. Lütfen ya..

yapmayiverin sizde , evli deilsiniz bi$ey deilsiniz
evli bile olsan istemiyorsan hayir dersin zorla olacak hali yok ya
bide bi$eyi merak ettim , evli olsaydinizda sende sorun oldugunu du$unurmuydu acaba sevgilin

ben de nerde bu namus bekçileri diyodum ki geç kalmamışlar yine her zamanki gibi..size ne arkadaşım utanmasanız burdan taşliycaksınız kızı herkes kendi namusu edebiyle uğraşsın herkesin ahlak anlayışı kendine..

cnm bence sen bunu takıntı haline getirmişsin ve şartlandırmışsın kendni, bi süre birbirinizden uzak kalın..

yapmayiverin sizde , evli deilsiniz bi$ey deilsiniz
evli bile olsan istemiyorsan hayir dersin zorla olacak hali yok ya
bide bi$eyi merak ettim , evli olsaydinizda sende sorun oldugunu du$unurmuydu acaba sevgilin

niçin düşünmesin ki anlayamadım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…