sevgilim çok abartıyor :(

gerçekten tenesemisir okadar ıslanma oluyomu bende çok merak ediyorum bilen varsa cevaplasın lütfen . iyiyim şükür canımm sen nasılsın ? bu arada özel mesajın açılır açılmaz bol bol konuşuruz. tavsiyelerin ve yorumların içinde ayrıca teşekkür ederim :))

Nuryolu senin tutumun da pek dinimize uygun değil..dinimiz yol gösterir senin gibi yargılamaz..kim ne yaşamak istiyorsa yaşasın, hesabını sen değil o verecek..sen doğru olan yolu güzel uslupla belirt sonra da geri çekil..böyle aşağalamakla bir yere varılmaz...ya Rabbim bile bizlere tövbe kapısını sunarken size ne oluyor yargılamakla..yapmayın arkadaşlar bizim dinimiz böyle öcü, korkulacak bir din değil..kaldı ki, kimin cennete girip giremeyeceğine kimse bilemez..

Son düzenleme:
Evet bence de yaşayan varsa cevaplasın, biz de kendimiz kötü hissetmeyelim..

Herkesin namusu kendine kimse kimsenin namus bekçiliğini yapamaz kızı taşlasaydınız da bari yargılamak yerine yorum yapmayın kimse zorlamıyor yazın diye.

Kadınlar kulübü dayanışma sitesidir taşlama sitesi değil önce bunu öğrenin. Allah bile bağışlar, affeder ama sizin bir kulu aşağlayıp yaptığınız yorumlar da sevap değil hatırlatırım.

siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.

bu kim oluyor ya hahahah ay gece gece güldüm sayende sağol

herkes kendi namus bekçiliğini yapsa bize gerek kalmayacak ama şu ara bize çok iş düşüyor...biz cennete koşuyoruz ,koşamayanlar düşünsün gerisini...

sizin gibi dindar bir insana internetten bu gibi konuları takip etmeyi hiç yakıştıramadım , lütfen azcık ötede oynayın

siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.

Canım arkadaşım, konu sahibinin müslüman olduğunu nereden biliyorsun ? Ve bu konuşman ile kimseye dinimizin güzelliğini aks ettiremezsin üslubun yanlış çünki anlatmak ile anlatabilmek bir birinden çok farklı eylemlerdir.

Konu sahibi arkadaşım sevgilin af edersin odunluk etmiş ve abartmış her yer nasıl ıslanmış yine bir bilenin bilgi vermesi tabi ki daha doğru olacaktır. Cinsel hayatınızı renklendirmeyi deneyin farklı ortamlar farklı ambiyanslar yaratın hatta kamasutra zarları alın heyecanınız artsın ve kafandan "Bende sorun var" düşüncesini at gitsin psikolojik etkide olabilir en kötü ihtimal kayganlaştırıcı jellerden kullanırsınız.

Son düzenleme:
Sevgili Nuryolu, sen beni taşlarken ben de sana gerçek Kur'an mealleriyle geldim. Sureler ve ayetleri de parantez içinde belirttim.

İyilik işleyenler, küçük kusurlar hariç, büyük günahlardan ve çirkin davranışlardan uzak dururlar. Şüphesiz senin Rabbin, bağışlayıcılığı geniş olandır. O sizi gerek ilk başta topraktan yaratırken ve gerekse annelerinizin karınlarında cenin aşamasındayken (ne olduğunuzu) çok iyi bilendir. Öyleyse kendinizi (beğenip) temize çıkarmayın! Çünkü o kimin kötülüklerden sakındığını herkesten iyi bilendir. (Necm / 32)

Rabbinin yoluna, hikmetle, güzel öğütle çağır ve onlarla en güzel şekilde mücadele et. Şüphesiz senin Rabbin, kendi yolundan sapanları en iyi bilendir. O, doğru yolda olanları da en iyi bilendir. (Nahl / 125)

Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah, hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez. ( Lokman / 18)

De ki: "Herkes yaradılışına göre davranır. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu bilir." (İsrâ / 84)

Rabbiniz sizi iyi bilir. Sünnetinin, düzeninin yasaları içinde, iradesinin tecellisine uygun olursa size merhamet eder. Sünnetinin, düzeninin yasaları içinde, iradesinin tecellisine uygun olursa sizi cezalandırır da. Seni, onlar adına Allah'a karşı savunma yapman, Allah adına da onların üzerinde zor kullanman için görevlendirmedik. ( İsrâ / 54 )

Şüphesiz senin Rabbin, yolundan sapanı çok iyi bilir ve yine O, doğru yolu bulanları en iyi bilendir. (En’âm / 117)

...ve daha onlarca ayet var, Allah'ın kibirli kullarını sevmediğine dair. Senin yaptığın Allah'ın seni kesinlikle cennete sokacağından emin olduğunu iddia etmek ve yolundan sapanları(!) küçümsemektir. Bu kibirdir. Ayrıca güzel öğütle değil, aşağılayarak ve kalp kırarak diğer inananlara sesleniyorsun ki bu da büyük günah Allah'ın kitabına göre. Ayrıca kimin cennetlik, kimin cehennemlik olduğunu söyleyecek kadar ileri gidebiliyorsun ki bu Allah'a şirk koşmaktır, zira Allah doğru yolda olanı ve yolundan sapanı herkesten iyi bilendir.

Bu günahların söz konusuyken, senin cezan nedir peki? Recm mi?

Ya arkadaşlar sakin...sakin...sakin...
Bu ne celallik böyle yahu.

Herkes dilediği gibi yorum yapar.
Nuryolu da başka düşünüyor demekki.
Böyle düşünüyor diye onu taşlamamıza gerek yokki.

Nuryolu sana abla yada kardeş tavsiyesi...
Bacım madem hazetmiyorsun öfkene hakim olamıyorsun girme bu tür konulara sen de.
Okuma yazma ...

Konu resmen dini içerikli tartışmaya dönmüş.
Ceza alanlar olabilir zannmca...

Konuya dönecek olursam...
Konu sahibi ön sevişme yeterli gelmiyor ve partnerin haldur huldur davranıyorsa kuruluk olması doğaldır.
İlişki öyle tek tarafın istemesyle olmaz.
İki taraf da arzulamalı.
Akışına bırakılmalı.

ALLAH bütün günahları bağışlayabılır ama kul hakkını kula bırakır bunu unutmayın ayrıca konu sahıbı muslumanda olmayabılır bunuda unutmamak gerekir .

konu sahıbının sorunu bence psikolojık zaten kendısıde yazmış eskı kız arkadaşını örnek verınce ıyıce bende bişiler değişti kafama takılıyor dıye ilişki monotonluğada dönüşmüş olabılır buda bır sebeb zamanla düzelir belki konuşmaaktada yarar var e olmassa artık bır eczaneye gıdersınız

Lütfen ama lütfen konuya dini karıştırmayın zira yasak, bu arada kim cennete kim cehenneme gider onu kullar değil, Allah bilir, o yüzden kimse kendinden emin konuşmasın.

Konuya dini bilerek veya bilmeyerek karıştıranlara da sitede yasak olduğunu anlatacaksanız bunun yolu dalga geçmek değildir.

Şimdi lütfen herkes konu sahibesine yönelik yorum yapsın...

İlaveten biz kk hatunlarında bu sorun epeyce yaygın.
Konu sahibi evlenmeden ilişkiye girdim hata mı diye sormuyor ki.
İlişkide kuruluk problemine çözüm arıyor.

Sanki konu sahibi özel hayatının yanlış olup olmadığını sormuş gibi hemen yargılanmış.
Çok günah vs...denmiş.

Lütfen asıl konuya odaklanın.
Kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Kimseyi yargılama lüksümüz de yok.

Konu sahibi silah zoruyla cevap yazmamızı da istemiyor.
İsteyen asıl konuyla alakalı girer yorumunu yapar .
İstemeyen çıkar başka konulara gider.
Bİr bir daha iki!

dinde zinanın bedeli recmdir diyorsunuz.

Kur'anda zinanın cezası başka yazıyor. inanmayan araştırabilir.

şimdi sizin dininize göre başka cezası var, Kur'ana göre başka??? Allah'ın kanunu dediğiniz şey Allah'ın kitabında geçmiyor bir de üstüne üstlük onun yerine başka bir ceza var.

dayanamadım yazdım yine pehhhhhh

Son düzenleme:
Kuruluk varsa bir jinekoloğa gidebilirsiniz,hormonlardan kaynaklanıyor olabilir, vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir, ya da vajinanın içini yıkayarak, çok fazla fitil kullanarak doğal florasını bozmuş olabilirsiniz. Jinekolog doğru teşhisi ardından doğru tedaviyi uygulayacaktır. O zamana kadar cinsel ilişkiye devam ediyorsanız kayganlaştırıcı kullanmanızı tavsiye ederim.

yardım istediğim konu hakkında bilgi verenlere çok teşekkür ederim, hiç hoş olmadı konunun sapması. her neyse..

fakat sorun psikolojik ve öneri istiyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…