Bir kere sevgilin terbiyesizlik etmiş ama işte erkekler boyle boşboğaz konuştukarı için mazur göreceksin..
Bence kuruluk bir sorun değil.. Yani tecrübesiz bi insanın böyle konuşması doğru değil, ama bence ilişki monotonlaştıkça (ki doğaldır) kayganlık için dışardan takviye zorunluluk gibi geliyor bana.. evli olup kuruluk yaşamayan var mıdır ki ..
bi de her taraf ıslanmıştı derken ? Yani tecrübesizim bu konuda ama sanırım bende bir sorun var, o kadar ıslanılır mı.. Gerçekten soruyorum ve öğrenmek istiyorum..
Bir de bacaksız, arkadaşım naber ? ekleştik ama hiç konuşamadık :) bende özel mesaj yok, geyik topigini de hiç takip edemiyorum..
ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.
Evet bence de yaşayan varsa cevaplasın, biz de kendimiz kötü hissetmeyelim..gerçekten tenesemisir okadar ıslanma oluyomu bende çok merak ediyorum bilen varsa cevaplasın lütfen . iyiyim şükür canımm sen nasılsın ? bu arada özel mesajın açılır açılmaz bol bol konuşuruz. tavsiyelerin ve yorumların içinde ayrıca teşekkür ederim :))
siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.
herkes kendi namus bekçiliğini yapsa bize gerek kalmayacak ama şu ara bize çok iş düşüyor...biz cennete koşuyoruz ,koşamayanlar düşünsün gerisini...
siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.
Kuruluk varsa bir jinekoloğa gidebilirsiniz,hormonlardan kaynaklanıyor olabilir, vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir, ya da vajinanın içini yıkayarak, çok fazla fitil kullanarak doğal florasını bozmuş olabilirsiniz. Jinekolog doğru teşhisi ardından doğru tedaviyi uygulayacaktır. O zamana kadar cinsel ilişkiye devam ediyorsanız kayganlaştırıcı kullanmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?