sevgilim çok abartıyor :(

canım sanırım en doğru sözleri sen söyledin, gerçekten şartlandırdım kendimi. ama uzak kalsakta birşey değişmeyecek gibime geliyor

canım benim onun taktığı olay kuruluk, benim bi sorunum olduğunu düşünmeye başladı zevk almamam vs. gibi yoksa tabii ki halledilir bi şekilde..

Biraz numara yap inandır , kuruluk illa arzulamadığından olacak diye bir kural yok .

Aman ha açıkca ben zevk almıyorum deme , erkekler çok kafaya takar allah korusun hemen aldatır mutluluğu başka yerlerde aramasına fırsat verme .

Not: Allah aşkına "zaten ararsa hemen yol ver olur mu öle şey değer verse sevse saygı gösterir " tarzı yorumları yapmayın artık . yada yapın canlarım yapın akşama mendili alır yatağa yatıp ağlarsınız .

çok haklısın gerçekten.

yahu bende senin gibileri anlamıyorum...imam mısın hoca mısın müftü müsün? konu sahibi burda yardım istiyor...hoşuna gitmiyorsa yazma..bize ne herkesin hayatından...isteyen istediğini yaşasın....
ya ne oluyor bu kadınlar külübüne....yardımlaşmalarımız bitti hesap sormalar başladı....
nerde kaldı saygı hoşgörü...
herkes kendi hayatından sorumludur.....
KİMSENİN HAYATI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ
arkadaşın avukatı değilim ama yeter yani bu yargılamalar......günah sevap yeri değil burası....BURASI KADINLAR KÜLÜBÜ , DAYANIŞMA YERİ.....adliye mahkeme değil....KİMSEYİ ASIP KESEMEYİZ....

hiç geç kalmazlar namus bekçileri koşun koşun cennet sizi bekliyor....

aslında kasılıyorum artık ya zevk almazsam diye düşünmekten zevk alamadığımı farkettim bu ara. ama beni bu düşünceye iten yine sevgilimin tavırlarıydı yani şu an bu durumdayım işte ..

tamam işte isteksizlikte tuz biber olmuş o büyük etkendir istemediğin için normal olarakda ıslanmıyorsundur (bu arada senle daha önce konuşmuşmuyduk biz )

Eğer insanların bu halleri(!) için üzülüyorsan bu şekilde aşağılar gibi konuşmalarla daha da soğutursun. Senin bu tarzdaki yorumun da ahiret için yapılmaması gereken bir şey. Ben rahatsız oldum açıkçası bu dilde yazılmasına.

seni çok kıracak, yaralayacak bir davranışı oldu mu cinsellik harici hayatınızda?

seni çok kıracak, yaralayacak bir davranışı oldu mu cinsellik harici hayatınızda?

aslında kırıcak değil de, bu ıslanmama, kuruluk konusu açılınca eski bi sevgilisini örnek vermişti. Ben anlamıyorum, falanlayken daha başında hertaraf ıslanmıştı demişti bundan sonra psikolojim bozuldu zaten .. (buarada uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum)

demek doğru hatırlamışım
bu arada erkek arkadaşınla hiç bu konuyu konuştunmu ???

konuştuk tabi, daha önceleri zevk aldığımı ama daha sonra canım acıdığını o yuzden zevk almadığımı ama daha sonra zevk almadığımı görünce rahatsız olmaması için resmen kendimi şartladığımı aslında zevk alsamda aklıma ya kurursa diye taktığım için psikolojik bişey olduğunu düşündüğümü söyledim bana kızdı daha önceleri canının acıdğını söyleseydin bu kadar uzamayabilirdi bu konu dedi ve kendi kabuğuna kapandı resmen, konusu açılıncada moralimi bozuyo sanki kendimi eksik gibi hissediyorum fakat kendimi biliyorum tek başıma iken gayet ıslaklık oluyo yani bunu onada söyledim ama anlamıyo işte bi türlü.

siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.

siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.

Kızlar, ben taşlanmaya gittim, kendinize iyi bakın

hiç geç kalmazlar namus bekçileri koşun koşun cennet sizi bekliyor....

herkes kendi namus bekçiliğini yapsa bize gerek kalmayacak ama şu ara bize çok iş düşüyor...biz cennete koşuyoruz ,koşamayanlar düşünsün gerisini...

Kızlar, ben taşlanmaya gittim, kendinize iyi bakın

nerede az önce attığınız nutuklar.iman din anlayış hoşgörü....nerde...işte sizin din anlayışınız Allahın kanunları ile dalga geçecek kadar kıt.

nerede az önce attığınız nutuklar.iman din anlayış hoşgörü....nerde...işte sizin din anlayışınız Allahın kanunları ile dalga geçecek kadar kıt.

Ben Allah'ın kanunları ile değil, senin Allah'ın kanunu olduğunu iddia ettiğin saçmalıklarla dalga geçiyorum.
Beni yargılayacak olan Allah'tır, sen değilsin.

nuryolundan din dersleri

nur yolu ahireti garantılemiş çok emin

Bir kere sevgilin terbiyesizlik etmiş ama işte erkekler boyle boşboğaz konuştukarı için mazur göreceksin..
Bence kuruluk bir sorun değil.. Yani tecrübesiz bi insanın böyle konuşması doğru değil, ama bence ilişki monotonlaştıkça (ki doğaldır) kayganlık için dışardan takviye zorunluluk gibi geliyor bana.. evli olup kuruluk yaşamayan var mıdır ki ..
bi de her taraf ıslanmıştı derken ? Yani tecrübesizim bu konuda ama sanırım bende bir sorun var, o kadar ıslanılır mı.. Gerçekten soruyorum ve öğrenmek istiyorum..
Bir de bacaksız, arkadaşım naber ? ekleştik ama hiç konuşamadık :) bende özel mesaj yok, geyik topigini de hiç takip edemiyorum..

Ha bir de.. Islanmakta önemli olan ön sevişme değil mi ? Sevgilin sana kızmak yerine kendisini sorgulasın önce bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…