ben de nerde bu namus bekçileri diyodum ki geç kalmamışlar yine her zamanki gibi..size ne arkadaşım utanmasanız burdan taşliycaksınız kızı herkes kendi namusu edebiyle uğraşsın herkesin ahlak anlayışı kendine..
cnm bence sen bunu takıntı haline getirmişsin ve şartlandırmışsın kendni, bi süre birbirinizden uzak kalın..
canım benim onun taktığı olay kuruluk, benim bi sorunum olduğunu düşünmeye başladı zevk almamam vs. gibi yoksa tabii ki halledilir bi şekilde..
Biraz numara yap inandır , kuruluk illa arzulamadığından olacak diye bir kural yok .
Aman ha açıkca ben zevk almıyorum deme , erkekler çok kafaya takar allah korusun hemen aldatırmutluluğu başka yerlerde aramasına fırsat verme .
Not: Allah aşkına "zaten ararsa hemen yol ver olur mu öle şey değer verse sevse saygı gösterir " tarzı yorumları yapmayın artık. yada yapın canlarım yapın akşama mendili alır yatağa yatıp ağlarsınız .
ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.
hiç geç kalmazlar namus bekçileri koşun koşun cennet sizi bekliyor....ben de nerde bu namus bekçileri diyodum ki geç kalmamışlar yine her zamanki gibi..size ne arkadaşım utanmasanız burdan taşliycaksınız kızı herkes kendi namusu edebiyle uğraşsın herkesin ahlak anlayışı kendine..
Cnm bence sen bunu takıntı haline getirmişsin ve şartlandırmışsın kendni, bi süre birbirinizden uzak kalın..
aslında kasılıyorum artık ya zevk almazsam diye düşünmekten zevk alamadığımı farkettim bu ara. ama beni bu düşünceye iten yine sevgilimin tavırlarıydı yani şu an bu durumdayım işte ..
ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.
tamam işte isteksizlikte tuz biber olmuş o büyük etkendir istemediğin için normal olarakda ıslanmıyorsundur (bu arada senle daha önce konuşmuşmuyduk biz )
evet konuşmuştuk geyikte :)
seni çok kıracak, yaralayacak bir davranışı oldu mu cinsellik harici hayatınızda?
demek doğru hatırlamışım
bu arada erkek arkadaşınla hiç bu konuyu konuştunmu ???
Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Din, insanları iyi ahlaklı olmaya, şirkten uzak kalmaya,iyilik ve güzelliğe yönlendirir. Ayıplayıp, kınayarak, yargılayarak alacağınız karşılık, dinden nefret ettirir, soğutur. Allah her şeyi gören ve bilendir, sizin savunmanıza ihtiyacı olmadığı gibi bağışlayıcı ve af edicidir. Siz kim oluyorsunuz da yargılayabiliyorsunuz?
siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.
hiç geç kalmazlar namus bekçileri koşun koşun cennet sizi bekliyor....
Kızlar, ben taşlanmaya gittim, kendinize iyi bakın
nerede az önce attığınız nutuklar.iman din anlayış hoşgörü....nerde...işte sizin din anlayışınız Allahın kanunları ile dalga geçecek kadar kıt.
aslında kırıcak değil de, bu ıslanmama, kuruluk konusu açılınca eski bi sevgilisini örnek vermişti. Ben anlamıyorum, falanlayken daha başında hertaraf ıslanmıştı demişti bundan sonra psikolojim bozuldu zaten .. (buarada uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?