- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
ya işte şu konulara deli oluyorum. işlediğin hatalarla ilgii bide yardım almak istiyor. saçma sapan, düşüncesizce,bi anlık zevk uğruna dünyasını da ahiretini de satıp sonra da günahının keyfi yarım kalmış diye akıl danışıyor. vay arkadaş yüzsüzlük diz boyu.
Neden kayganlaştırıcı kullanmıyorsunuz?
'evliyim, şöyle bir sorunum var' diye de yazabilirdi buraya..ne güzel dürüst olmuş arkadaş..
ayrıca kız çocuğunuz varsa yada olursa 'Ahiretini satmasın' dikkat edin
Yorum yapmak isteyenler şimdi lütfen sadece konu sahibesine yorum yapabilir mi acaba?
ciddiye almadım o yüzden yorumlamayacağım diyeceğim tek şey bunları yazan bayan değil bence bir erkek gelmiş buraya kafa buluyor bizle
Bence sen önce sıkılmışsın hep aynı şeylerden ve sevgilinin seni ilişki esnasında yönetmesinden, senin de isteklerin vardı belki karşılanmadı, sonra tabi sende isteksizlik oluştu ve ardından kuruluk. Sonra sevgilin buna tepki gösterince bu sefer sen bunu sorun haline getirip ilişki başlarken takıntı yapıp acaba gene olcakmı dediğin için bu temelli hale gelmiş ve hiç sulanamaz olmuşsun.
Bence rahat olmaya çalış nolcak deme artı bi arkadaş yazmış sen kendi fantazilerini keşfet, onları uygula. Biraz uzak durun özleşin. Ama naparsan yap geçmiyosa tıbbi yardım al. Bence sevgilin şimdiki olduğundan anlayışlı olsa daha kolay olurdu düzelmen
Doğum kontrol hapı kullanıyorsan Kuruluk Ciddi şekilde isteksizlik zevk alamama gibi nedenlerle karşılaşa bilirsin. Evliyim Pcos tedavisi için doktorum vermişti içtiğim süreçte zorluklar yaşadım aşırı kuruluk çekiyordum isteksizdim birde hiç zevk almıyordum neyseki doktor ilacı bıraktırdı şimdi herşey normale döndü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?