sevgilim çok abartıyor :(

bunlar dönem dönem herkezde oluyordur canım ya...ama sevgilin hemen suçlama girişiminde bulunmasa daha iyi olucak...kökten soğutuyor herşeyi o zaman

'evliyim, şöyle bir sorunum var' diye de yazabilirdi buraya.. ne güzel dürüst olmuş arkadaş..

ayrıca kız çocuğunuz varsa yada olursa 'Ahiretini satmasın' dikkat edin

biraz ara versen hersey düzelir gibime geliyo zaman zaman olabilecek bı durum abartılcak bısey yok..

kendını rahat bırak ön sevişmeyı uzun tutun ve ne ıstedıgını acıkca belırt..

'evliyim, şöyle bir sorunum var' diye de yazabilirdi buraya.. ne güzel dürüst olmuş arkadaş..

ayrıca kız çocuğunuz varsa yada olursa 'Ahiretini satmasın' dikkat edin

konu sahibine yazdığım cevap dış kapının mandallarını bir bir döktü ortaya.ayrıca benim kız çocuğum sizi hiç enterese etmez.

ciddiye almadım o yüzden yorumlamayacağım diyeceğim tek şey bunları yazan bayan değil bence bir erkek gelmiş buraya kafa buluyor bizle

Yorum yapmak isteyenler şimdi lütfen sadece konu sahibesine yorum yapabilir mi acaba?

Bence sen önce sıkılmışsın hep aynı şeylerden ve sevgilinin seni ilişki esnasında yönetmesinden, senin de isteklerin vardı belki karşılanmadı, sonra tabi sende isteksizlik oluştu ve ardından kuruluk. Sonra sevgilin buna tepki gösterince bu sefer sen bunu sorun haline getirip ilişki başlarken takıntı yapıp acaba gene olcakmı dediğin için bu temelli hale gelmiş ve hiç sulanamaz olmuşsun.
Bence rahat olmaya çalış nolcak deme artı bi arkadaş yazmış sen kendi fantazilerini keşfet, onları uygula. Biraz uzak durun özleşin. Ama naparsan yap geçmiyosa tıbbi yardım al. Bence sevgilin şimdiki olduğundan anlayışlı olsa daha kolay olurdu düzelmen

merhaba canım, bence sorun psikolojık ve dıkkat dagınıklıgı problemı yasıyorsun,acaba kuruluk olacak mı acaba orgazm olacak mıyım dıye dusunurken o ana kendını veremıyorsun,sadece ana odaklan hayal dunyanı canlandır fantezı kur beynınde, ön sevişmeyi biraz uzatın ve erojen bolgelerını ıyı keşfet ve onu yönlendır.benım aklıma gelenler bunlar..buarada sevgılın bu konuda anlayıssız anladıgm kadarıyla buda sızı bır kısır döngüye itiyor

Doğum kontrol hapı kullanıyorsan Kuruluk Ciddi şekilde isteksizlik zevk alamama gibi nedenlerle karşılaşa bilirsin. Evliyim Pcos tedavisi için doktorum vermişti içtiğim süreçte zorluklar yaşadım aşırı kuruluk çekiyordum isteksizdim birde hiç zevk almıyordum neyseki doktor ilacı bıraktırdı şimdi herşey normale döndü...

ciddiye almadım o yüzden yorumlamayacağım diyeceğim tek şey bunları yazan bayan değil bence bir erkek gelmiş buraya kafa buluyor bizle

kk'dada boş insanlarda moda oldu bu ''sen erkeksin bizimle dalga geçiyorsun'' boş laf işte ne denir ki.. aynen devam başka bi uğraşınız yok çünkü :))

beni çok iyi anlamışsın ya en çok bu kadar olabilirdi heralde .. çok teşekkür ederim önerilerin ve anlayışlı yorumun için

dkontrol hapı kullanmıyorum, bence psikolojik ve öneriler okadar düzelttiki moralimi sorunumu çözmeye yaklaştım konu ile ilgilenip önerilerini sunan herkese çook teşekürler

Bence hiç utanma sıkılma.Yemek yemek gibi,tuvalet ihtiyacını gidermek gibi,cinsellik de bizim ihtiyacımızın bir parçasıdır ve sen doğru zamanda istediğin kişiyle birlikte olmuşsan sorun yok.Cinselliği ahlaksızlık olarak düşünenler fikirlerini kendine saklasın.Herkes ahirete inanmak zorunda değil.Herkesin aklı var ve olayları kendi mantık süzgecinden geçirerek yorumlayıp istediğini yapmakta özgürdür.Zaten cinsellikle ilgili bir konu olunca erkektir sahtedir konuları hep döner.Ne var yani eşinden şiddet konu oluyor da cinsel anlamdaki problemler neden konu olamasın?

Bence fantazilerinizi birbirinizle paylaşmayı deneyin.Bir de alkol eşliğinde gevşeyerek eğlenceli hale getirebilirsiniz olayı..Cinsellik sırasında birbirinize güzel şeyler söyleyin.Hatta bunun için koskoca bir gününüzü birbirinize ayırın ve sabahtan akşama kadar vakit geçirin.Yavaş yavaş huzurla kendinizi vererek diğer her şeyi unutarak sadece birbirinize ait olarak

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…