sevgilim çok abartıyor :(

Sorunun psikolojik olduğunu nereden biliyorsun?
Daha evvel jinekoloğa göründün mü?

kendimi vücudumu tanıyorum, tek başıma normal derece ıslaklık oluyor ama söylediğim gibi sevgilimleyken sevişmeye başladık mı kuruma oluyor ve ben anlam veremıyorum zevk almak stıyorum pekı bu kuruluk neden ..

Yalnız konu sahibi arkadaş merak etmiş bir şey sormuş, yargılayan kişilerin ne haddine ? Sizin düşünceleriniz farklı olabilir ama insanları niye yargılıyorsunuz herkesin değer yargıları farklı, herkesin inancı düşüncesi farklı.. Biraz saygı lütfen.

Son düzenleme:

Bunun cevabını burada araman sana sonuç getirmedi gördüğün gibi.
Kaç sayfa olmuş hala kuruluk neden diyorsun.
En iyisi tabi ki bir dra görünmek olacaktır.

Bunun cevabını burada araman sana sonuç getirmedi gördüğün gibi.
Kaç sayfa olmuş hala kuruluk neden diyorsun.
En iyisi tabi ki bir dra görünmek olacaktır.

hayır ben çok değerli öneriler aldım sadece orda yazdığım dikkatli okursan yukarıdaki arkadaşın yazdığına cevap.

Allah nasip ederse bir kızım olacak

ve bu konuyu okuduktan sonra

Rabbim bizleri ve çocuklarımızı bu zamanın cazibedar fitnesinden muhafaza eylesin diyebiliyorum sadece ...

Ben de senin gibi düşünüyordum.
Bende sorun yok durum psikolojik.
En nihayetnde jinekoloğa göründüm.
Rahim ağzında yaram olduğu için kuruluk oluyormuş.
Fitil ve ilaç verdi.
Kullandım etkisini.gördüm.
Sana da tavsiyem doktora görünmen
Eğer sevgilin ön sevişmeye yeteri kadar vakit ayırıyor acele etmiyorsa sorun pekte psikolojk gibi durmuyor.

Nıye bu kadar yargılayıp bıde ustune kendınızı savunmaya gecıyorsunuz kı sankı bı soz dememıs gıbı. Kız burda bı derdını yazmıs çözüm üretebilmek ıcın yardım ıstemıs mıllet düşmüş din devlet işine. Arkadaşım unutmayın bugun sana yarın bana dıye bı söz vardır bellıkı sorunun buyuk ıhtımal senın kendı ıcınde psıkolojınle alakalı ama sen yınede bı doktora gıt sankı gıtsen doktora ne kaybedersın kı hıc bısey daha da cok en azından sorunun ne oldgndan emın olursun kı bence bı sorunun da yok canım sevgılın düşünsün bu konuyu sen degıl bellıkı genc bı kızsın ne hastalıgı kuruluğu olucak sende zaten sen kendı kendıne yetebılıyormussun demek kı sevgılın sana yetemıyor o üzülsün sen degıl hatta sen abart bana yetemıyorsun artık dıye derdıne yansın :))

ya ben anlamıyorum, okuyosunuz konuyu madem hoş karşılamıyosunuz bu tarz konuları, madem açık görüşlü insanlar değilsiniz ve madem bi öneriniz veya yorumunuz yok açtığım konu hakkında, o halde niçin iğneleyici cümleler kurma, alttan alttan göndermeler yapma gibi saçma, boş ve ne size ne bi başkasına faydası olacak yazılar yazıyorsunuz? okudunuz ve hoşunuza gitmedi mi ? o zaman buyrun geri düğmesi sol üstte .

Noldu şimdi kime kızdın.
Banlandı öncekiler.Şimdi sorun kim..

siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.

pardon da senin zoruna niye gidiyor ben onu anlamadım .konu sahibi sadece bir sorununu paylaşmış madem tasvip etmiyorsun ya hiç bakma konuya yada bu şekilde yargılama sen de şuan bence ALLAHla kul arasına giriyorsun eğer günahsa bu onu ilgilendirir.

böylelerine çok sinir oluyorum daha çok insanı dinden soğutuyorlar .. bide her cinsellik konusunda aynı şey cinsellik değince akla hemen din geliyor . pehhh ..

konusahibi arkadaşım bence senin sorunun erkek arkadaşının söylediği sözler yüzünden yani biraz kıyaslamaya girmiş sende doğal olarak psikiolojik etkilenmişsin diye düşünüyorum .

sorun psikolojikde olabilir jinekologlukda olabilir veyahut sevgilinle artık bir ten uyumunuz olmamasıda olabilir hani zevk almak istiyorum ama alamıyorum demissin bana gore psikolojik bir sorun normalde yasanan ıslaklık sevgilinle olmuyorsa sebebi aranızda senin bile henuz farkında olamadıgın cinsel bir kopukluktur

Konuyla alakasız olanlar gittiler artık sakin ol :)) Sana böyle bı seyı sankı dunyada yasayan tek bayanmıssın gıbı davranmak hemde bayanlar tarafından garıp. aynı seyın kendı başlarına da gelebılcegını dusunucek akıl sahıbı ınsanlar olmaları gerek... sonuc da burası bırbırımıze yardımcı olmak ıcın uye oldgmz bı forum yargılamak ıcın degıl.

Noldu şimdi kime kızdın.
Banlandı öncekiler.Şimdi sorun kim..

kızı olacakmış, ayıplıyo kendince, Allah korusun diyo . Allah korusun tabii amin. ama umursamıyorum ya herkes açık görüşlü olacak diye bişey yok, doğal olarak oda kendi bakı açısına göre değerlendiriyo . Konu ile alakası var mı ? hayır. o halde kızmama bu bile yetiyo sanırım..

Haklısın.O da ceza aldı zaten.
SAkinleş artık.

Bak ne buldum senin için;

İlişkide vajinal.kuruluk nedenleri:

1-Kadının yeterince tatmin edilememesi uyarılmaması
2-Vajinal enfeksiyon
3-Hormonal dengesizlik
4-Hamilelik ve lohusa dönemi
5-Kullanılmakta olan ilaçların yan etkisi..

4.Yü çık.Diğerleri arasından seç beğen al

Canım bence en iyisi jinekoloğa görün.
O fitil verir kayganlaştırıcı.

haklısın, çok teşekkür ederim önerilerin için

Ön sevişmesiz ilişkiye girdiğiniz için... Erkek arkadaşın ön sevişmeye yeterince vakit ayırmadığı için... Sende bir sorun yok yani. Ha ayrıca korunuyorsanız da, erkek arkadaşın yeterince sertleşmiyorsa da çok normal...

bu cinsel içerikli bir soru .bu bölümde olmaması gerekli .. sitede cinsellik bölümü var oraya yazarsanız ilgilenmek isteyenler girer .ama tutup tabir derdim var a açarsanız herkes bakabilir .. sonuçta başlık sevgilim çok abartıyor ben farklı birşey sandım mesela girdiğimde bu soruya ama çok farklı birşey çıktı ...
kimseyi yargılamak bize düşmez tabi ... ama şuda var insan rahatsız oluyor .. neyse birşey demiyorum .... doktora falan gidin problemleriniz için ..

sorun psikolojik olabilir fakat yine de bir jinekoloğa görünün bence. cinsel olarak aktif olan her kadının her sene kontrole gitmesi gerekir.

cinsellik bolumune sadece pro uyeler konu acıp yorum yapabiliyor..neden cunku surekli yargılama elestirme yerin dibine sokmaya calısan uyeler oldugu icin su foruma cinsellikle ilgili acılan hicbir konu tartısmasız bitmedigi icin bana gore degil bu konu yorum yapmıyım demiyor kimse illa yorum yapcam o insanı yadırgıycam dıslıycam rahat edicem modunda buda anlasılabilir birsey degil..size degil genel olarak yazdım bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…