Sorunun psikolojik olduğunu nereden biliyorsun?
Daha evvel jinekoloğa göründün mü?
kendimi vücudumu tanıyorum, tek başıma normal derece ıslaklık oluyor ama söylediğim gibi sevgilimleyken sevişmeye başladık mı kuruma oluyor ve ben anlam veremıyorum zevk almak stıyorum pekı bu kuruluk neden ..
Bunun cevabını burada araman sana sonuç getirmedi gördüğün gibi.
Kaç sayfa olmuş hala kuruluk neden diyorsun.
En iyisi tabi ki bir dra görünmek olacaktır.
kendimi vücudumu tanıyorum, tek başıma normal derece ıslaklık oluyor ama söylediğim gibi sevgilimleyken sevişmeye başladık mı kuruma oluyor ve ben anlam veremıyorum zevk almak stıyorum pekı bu kuruluk neden ..
Allah nasip ederse bir kızım olacak
ve bu konuyu okuduktan sonra
Rabbim bizleri ve çocuklarımızı bu zamanın cazibedar fitnesinden muhafaza eylesin diyebiliyorum sadece ...
Noldu şimdi kime kızdın.ya ben anlamıyorum, okuyosunuz konuyu madem hoş kar
şılamıyosunuz bu tarz konuları, madem açık görüşlü insanlar değilsiniz ve madem bi öneriniz veya yorumunuz yok açtığım konu hakkında, o halde niçin iğneleyici cümleler kurma, alttan alttan göndermeler yapma gibi saçma, boş ve ne size ne bi başkasına faydası olacak yazılar yazıyorsunuz? okudunuz ve hoşunuza gitmedi mi ? o zaman buyrun geri düğmesi sol üstte .
siz kim oluyorda beni yargılıyorsunuz asıl. konu sahine yazdığım cevabı hangi samimiyete dayanarak eleştirip sorgulayabiliyorsunuz ? dinde bu hatanın bedeli recm dir.Allahın kanunları budur.kimsenin zoruna gitmesin.
ya ben anlamıyorum, okuyosunuz konuyu madem hoş karşılamıyosunuz bu tarz konuları, madem açık görüşlü insanlar değilsiniz ve madem bi öneriniz veya yorumunuz yok açtığım konu hakkında, o halde niçin iğneleyici cümleler kurma, alttan alttan göndermeler yapma gibi saçma, boş ve ne size ne bi başkasına faydası olacak yazılar yazıyorsunuz? okudunuz ve hoşunuza gitmedi mi ? o zaman buyrun geri düğmesi sol üstte .
Noldu şimdi kime kızdın.
Banlandı öncekiler.Şimdi sorun kim..
kızı olacakmış, ayıplıyo kendince, Allah korusun diyo . Allah korusun tabii amin. ama umursamıyorum ya herkes açık görüşlü olacak diye bişey yok, doğal olarak oda kendi bakı açısına göre değerlendiriyo . Konu ile alakası var mı ? hayır. o halde kızmama bu bile yetiyo sanırım..
haklısın, çok teşekkür ederim önerilerin içinHaklısın.O da ceza aldı zaten.
SAkinleş artık.
Bak ne buldum senin için;
İlişkide vajinal.kuruluk nedenleri:
1-Kadının yeterince tatmin edilememesi uyarılmaması
2-Vajinal enfeksiyon
3-Hormonal dengesizlik
4-Hamilelik ve lohusa dönemi
5-Kullanılmakta olan ilaçların yan etkisi..
4.Yü çık.Diğerleri arasından seç beğen al
Canım bence en iyisi jinekoloğa görün.
O fitil verir kayganlaştırıcı.
bu cinsel içerikli bir soru .bu bölümde olmaması gerekli .. sitede cinsellik bölümü var oraya yazarsanız ilgilenmek isteyenler girer .ama tutup tabir derdim var a açarsanız herkes bakabilir .. sonuçta başlık sevgilim çok abartıyor ben farklı birşey sandım mesela girdiğimde bu soruya ama çok farklı birşey çıktı ...
kimseyi yargılamak bize düşmez tabi ... ama şuda var insan rahatsız oluyor .. neyse birşey demiyorum .... doktora falan gidin problemleriniz için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?