sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

19 yasindasin, sevgilindemi 19 ? cok cocukca konusmus
nasil böyle biseyi der ? kendi cok mu yakisikli ?
allah beni böyle yaratti begenmiyosan yapacak biseyim yok deseydin..
yok pudra mi sürdün iiyyy, yok makyaj yapma..
ne sacma sapan insanlar bunlar ya,
bide hala kizlar böyleleriyle sevgili üstelik..

illa ki bişey yapmak istiyosan ona ne kadar kaba ve kırıcı olduğunu anlat sonra cekil bi kenara bekle bakalım napıcak...
Dıs güzelliğe bu kadar takılan biriyle hayat gecer mi bi de otur düsün iyice...

allahım yaaaa.
cocukca bi davranış...
senin yerind eolsam kesinlikle soğurdum....beğenmiyosa birlikte olmak zorunda değill...kimse onu zorlamıyoo...koşmayın böylellerin peşinden yaaa

yaklaşık 6 ay önce 54 gün sürek ayrılık yaşamıştık.. bana geri dönmesi için neler neler yaptım.. bazen kendime kızıyorum salak mıyım ben neden böyle bağlandım diye..
çünkü onda ilk günkü aşkı arıyorum ama o eskisi gibi olmadı.. hiç bir zamanda olmayacak galiba

eski sevgilimde bana çirkinsin dediydi
bende sagol sende çok yakışıklısın demiştim
sonra mesajımı almıştı o:)
ona sevgili denmez ya boşver sevse öyle kırılacagını bile bile konuşmaz ben çok kıırlmıştım ayrıldım
umarım daha güzelini bulurr

belki sert olacak ama boşver o çocuğu. sen o kadar özveride bulunmuşsun yaptığı şeye bak. resmen çocuk gibi davranmış... kaç yaşında o?

Bu ilişki aslında karşı tarafta bitmiş, penaltıları oynamaya başlamış.

Şimdi de sizi kendinden sogutma çabası içinde sanırım...

kendini değiştirmeye çalışıpta daha çok zor duruma üşme..herkes dönsün önce kendine baksın..beğenmiyorsa bırakıversin hiç olurmu ya..bana eski sevgilim çok titzsin demişti ben de "bence sende biraz olsan iyi olur demiştim" bocalamıştı baya.. erkekler kendilerine bakmazlar hatrlatmazsan:)))

Son düzenleme:
sende onun beğenmediğin yanlarını söyle ne bileyim kaşların çok çirkin burnun vs. vs.bügün saçın hiç güzel olmamış yada bu aralar kendine bakmıyorsun galiba deyip senin nasıl hissettiğini hissetmesini sağlaaaa...!!

bırakamıyorum işte yapamıyorum.. çünkü onu çok seviyorum belkide biraz olgunlaşmam lazım.. bilmiyorum. eskiden hiç lafımı sakınmazdım şimdi yeniden terkedicek beni diye susuyorum kızlar :'(

canim suan soktayim inanki,
ben sana benim hikayemi kisaca bir yazayim..
3senelik bir iliskim vardi herseyi yapardim onun icin, ve benim elimde egzema var (bazen cok kotu oluyor) ve sevgilim herzaman sorardi nezaman gececek diye bende (gecmeyecegini bile bile)
doktora gidecegim ve gececek derdim hep ustelerdi..
sonra bu iliski esnasinda bir cocukla gorustum ve bana asikti bende ona dugusal bakiyordum ve elimi tuttu inanki neyin var neden ellerin boyle bile demedi sormadi bile ve inanki suan o cocukla evliyim ve coooooook mutluyum hani demek istedigim, sana suandan oyle diyorsa kessinikle arkana bakmadan git, cunku suan oyle kucuk lekeleri sorun yapiyorsa yarin evlilikte neler neler demez..
Allah yardimcin olsun

Belki seni kıskandığı için yapıyordur bunu. Biz bayanlar bize çirkinsin denildiğinde çöküp o an ne bulsak yüzümüze sürer berbat oluruz ya belkide amacı budur. Çevrendekilerin sana güzelsin dediğini biliyorsa daha çok kıskanıyordur. Bu benim görüşüm tabii. Sende yüzüne daha fazla pudra falan sürüp cildine zarar verme bence.

bırakamıyorum işte yapamıyorum.. çünkü onu çok seviyorum belkide biraz olgunlaşmam lazım.. bilmiyorum. eskiden hiç lafımı sakınmazdım şimdi yeniden terkedicek beni diye susuyorum kızlar :'(

ben sana söyleyeyim böyle devam edersen bu adam seni öyle bir terkedecek ki ömür boyu unutamayacaksın. daha yaşın çok küçük neleri var kıymetini bilecek. sakın ezdirme kendini...

sen ne sürersen sür o sevgilin olacak sahsiyete bu cümleden sonra kendını beğendiremezsin..İlerde düsündüğün zaman onun ne kadar sacmaladığını daha ıyı anlıcaksın cok mu hayalperestim bilmiyorum ama gercek ask bi yerden sonra görüntüye takılmaz bana göre..

bu kadar kaybetme korkun varsa işin zor bence..sev ama bu kadar belli edip de soğutma kendinden derim ben..kendini beğendirmek yerine sen de onu eleştir..işine geliosa ben böyleyim de..seni nasılsan öyle kabul etsin olur olmaz herşeyi suratına sürme..temiz ve bakımlı ol manikürünü eksik etme kıyafetlerine dikkat et yediklerine elbette ama kendin için:))kimse için değil..

Canım sanırım seni sen olduğun için değil,dış görünüşünü beğeniyo
Bunu gözardı etme
Ee diyelim ciddi düşünüyosunuz,evlendiniz,hamile kaldınız
Kilo aldınız,hamilelik lekeleri çıktı diyelim ne yapacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…