sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

birebir aynı şeyi yaşadığım için kendimi gördüm resmen.Önce ufak takıntılarla başladı zaten gözünün üzernde kaşın var gibi beraberken kendimi jüri karşısnda hissetmeye başladım anlayacağın.daha sonra saygısız tavırlar ilgisizlk falan izledi uzun uzun anlatmaya gerek yok 'ne kadar konuşursan konuş söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır ' demişler kendini yorma boşuna.Anlayabiliyorum seni çnkü ben de öyle düşünüyodum ayrılnca boşlukta kalıcam
kendimi kötü hissedicem ne olrsa olsun kendi egosunu tatmin etmesine izn verme bu şeklde

ne demek çirkinsin kendi kainat güzeli mi derdi ne çocuk gibi tavırlar yok sen çirkinsin kendine bak beğenmiyorsan bırak o zaman seni kırmasına ne gerek var sen 2,5 yıldır güzeldin de şimdimi çirkinleştin pardon da resmen öküzmüş sevgilin bir kadına bu denir mi ya ne kadar ayıp sevgiliyken böyleyse evlendiğinizde ne olur bahaneler arıyor gibi geldi ama

ya arkadaşım yanlış anlama ama 2,5 yıl sonra böyle birşey demesi pek normal gelmedi.
tahminimce adam kendinden soğutmak için dedi..
yoksa durduk yere söylenmez bu..
hem yüzünü,gözünü karakterinden fazla önemseyen bir adamdan daha ne bekleyebilirsin ki ?

Banada eskı sevgılım hıc guzelsın falan demıyordu . Birgun kalabalık arkadas ortamında bana ne kadar guzelsın ıste gozlerın ne kadar guzel falan ıtıfat edıyorlardı bende dedımkı gor bak senın harıcındekı herkes ne kadar guzel oldugumu soyluyo dedım bana herkesın ıcınde ' eskı sevgılım senden daha guzeldı ' dedı ben tabı şok . sonra bende ' Ee ne olmus yanı benım eskı sevgılımde senden daha akıllıydı ' dedım tabı kıpkırmızı oldu altta kalırmıyım hıc sonrada kalktım gıttım sonra ozur dılemeler cartlar curtlar o tren kactı dedm

Yine kaçan kovalanıyorr kovalama güzelim ...mutlu ilişkinin sırrı madde 12356478- erkeğin için bakımlı olacaksın ama onun seni en paspal halinle bile sevdiğini gözünün bebeğinde göreceksin...pilin ablam dediydi dersin:126:

Tanımadan bir şey demem ne kadar doğru bilmiyorum da yüzündeki iki kırmızı leke için böyle bir şey demiş olamaz. Bunu dert etmemelisin. Belki şaka yapmak istedi sen yanlış anladın. Eğer ciddi fikriyse sana bakarken bi küçük kusurun aranıza girip sana bakışını değiştiriyorsa öyle bir insanla birlikte olmanın hiç bir alemi yok.

Belki seni kızdırmak icin söylemistir ne biliyorsun ki ayrıca o öyle dedi diye hemen onun dediğini kabul edip calısmalara baslaman kendine güvenin olmadığını gösterir bosversene o anda demen gereken tek sey var ' biz evlendiğimiz zaman her zaman güzel halimi görecek değilsin , beni böylede kabul etmelisin' yapıcaktın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…