- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
bir andada bitiremem kızlar ben dayanamıyorumçünkü bu adam penceremin önünde ağlayan bana sımsıkı sarılan adam..(dı).
bir andada bitiremem kızlar ben dayanamıyorumçünkü bu adam penceremin önünde ağlayan bana sımsıkı sarılan adam..(dı).
öyleymiş ama, şuan öyle değil
öyleymiş ama, şuan öyle değil
Sen şunu yapmışsın canm.
Aman canm aman btanem aman aşkm seni çok seviyorum sensiz naparım ben poh poh poh poh...
Öyle bi üzerine düşmüşsün ki...
Kaçan kovalanır..
Sevginizi bu kadar belli etmeyin bırakın biraz kendinizi geri çekin o düşsün üzerinize
dedem hasta onu anlattım gelen cevap ':/'
ben sanırım imkansıza uğraşıyorum haklısınız kızlar...
evet merhaba kızlar.. 2,5yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım bana hiç güzelsin vs dememişti. ama herkes çok güzelsin vücudun yüzün mimiklerin saçların çok güzel der..
son 2 aydır yüzümdeki lekelerle uğraşıyorum. biraz kırmızılıkları artmıştı bende fondoten pudra kullanmadım hayatım boyunca.. taaki o güne kadar.
sabah buluştuk neyse biraz konuştuk ve durup dururken çok çirkinsin biraz kendine bak dedi...
o an afalladım. bana makyaj yaptırmayan adam şimdi neler diyodu..
o gün gittim fondoten pudra allık herşeyi aldım.
şimdide ıyy yüzüne ne sürdün diyor. napıcağımı şaşırdım kızlar. nolur yardım edin
not:19 yaşındayım beyaz tenliyim, yüzümde kırmızı sivilce lekeleri var.
canım çok ağır değil miAşk bitmiş.Uğraşmaya değmeyecek gibi görünüyor.
Bence kendini hazırlayıp,son konuşmayı sen yap.
Ben olsam,bana çirkin dedin,dedemi umursamadın gibi detaylara girmem.
Seninle mutlu değilim,kafamdaki ilişki böyle değil,seninle kendimi iyi hissetmiyorum,beklentilerimi karşılayamıyorsun tarzı birşeyler söylerim.
canım çok ağır değil migerçi o da gözlerimin içine bakarak hiç bişey hissetmiyorum anla beni nolur demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?