sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

Üzgünüm canm ama o seni seven onları yapan adam değil karşındaki. Sevgisiz düşüncesiz birisi... Yapmayın bunu ya ne demek ayrılamıyorum çok seviyorum bu aşk değil takıntı... Kendini düşün biraz da yaa.. Çocuk resmen seni sevmiyorum diye haykırıyo yazık mı değil canm sana ondain başka insan yok gibi davranıyorsunuz anlamıyorum... Kuzenim gibisin şu anda çocuktan dayak bile yedi ayrılamıyorum çok seviyorum diyordu...

Ayrıl gitsin ya..

bir andada bitiremem kızlar ben dayanamıyorum çünkü bu adam penceremin önünde ağlayan bana sımsıkı sarılan adam..(dı).

canım bak dediğim gibi en kısa zamanda konuş onunla ne yapmak istiyomuş neden böyle davranıyomuş açık açık anlat de inşallah aranız eskisinden daha güzel olur ama olmazsa da çok fazla üzme kendini kimse için üzülmeye değmiyo ben bunu geçte olsa yavaş yavaş anlamaya başladım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

öyleymiş ama, şuan öyle değil

evet değil malesef ben sadece umut ediyorum.. eski haline dönücek diye... kızlar biz herşeyi beraber atlattık bütün kötü şeylere beraber göğüs gerdik bu kadar basit bişeyde beni kırması ve hala kırmaya devam etmesine dayanamıyorum. sıkıldım her gece ağlamaktan.. ayrılıncada hangi kızla konuşmuş napıyo bu diye iyice mal oluyorum anlıcağınız iki ucu b.klu değnek

öyleymiş ama, şuan öyle değil

evet değil malesef ben sadece umut ediyorum.. eski haline dönücek diye... kızlar biz herşeyi beraber atlattık bütün kötü şeylere beraber göğüs gerdik bu kadar basit bişeyde beni kırması ve hala kırmaya devam etmesine dayanamıyorum. sıkıldım her gece ağlamaktan.. ayrılıncada hangi kızla konuşmuş napıyo bu diye iyice mal oluyorum anlıcağınız iki ucu b.klu değnek

bir andada bitiremem kızlar ben dayanamıyorum çünkü bu adam penceremin önünde ağlayan bana sımsıkı sarılan adam..(dı).

canım bak dediğim gibi en kısa zamanda konuş onunla ne yapmak istiyomuş neden böyle davranıyomuş açık açık anlat de inşallah aranız eskisinden daha güzel olur ama olmazsa da çok fazla üzme kendini kimse için üzülmeye değmiyo ben bunu geçte olsa yavaş yavaş anlamaya başladım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

ben hala umut ediyorum eski haline dönücek beni koruyup kollıcak diye. ama olmuyor kızlar olmuyor... her gece ağlıyorum neden ben ne yaptım diye.. ayrılıncada hangi kızla konuşmuş napmış diye herşeyi didikliyorum...

Sen şunu yapmışsın canm.

Aman canm aman btanem aman aşkm seni çok seviyorum sensiz naparım ben poh poh poh poh...

Öyle bi üzerine düşmüşsün ki...

Kaçan kovalanır..

Sevginizi bu kadar belli etmeyin bırakın biraz kendinizi geri çekin o düşsün üzerinize

çok doğru söylüyosun bi erkeğe ne kadar çok sevgini gösterirsen her tartışmada haklı haksız aşkım canım bitanem diyip barışmaya çalışırsan ne kadar çok sevgini gösterirsen bu bensiz yapamaz diyip şımarıyolar ve bizlere değer vermemeye başlıyolar nasıl olsa bu beni seviyo bırakamaz diye

dedem hasta onu anlattım gelen cevap ':/'
ben sanırım imkansıza uğraşıyorum haklısınız kızlar...

baştan savma cvplar yani..yazmakla hiç yormak istememiş kendini..

bu arada , aynı şeyi ona yapsana?? buluştuğunuz zaman, ayy nasıl bir saç o öyle yakışmamış falan deyip gül bakalım ne hissedecek.

kısasa kısas yap yani cnm..

erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız vakit o da çok takmıştı gözümün altında küçücük bi damar çatlaması var onu ne zaman aldırıcaksın diye. bir gün oturuyorduk yine dedi. bak arkadaşım dedim neyin kafasındasın bilmiyorum ama ömrü hayatında senin yüzüne bakacak en güzel kız benim kendine gel dedim. o an dank etmişti kafaya doğru ne yapıyorum ben demişti

Aşk bitmiş.Uğraşmaya değmeyecek gibi görünüyor.
Bence kendini hazırlayıp,son konuşmayı sen yap.
Ben olsam,bana çirkin dedin,dedemi umursamadın gibi detaylara girmem.
Seninle mutlu değilim,kafamdaki ilişki böyle değil,seninle kendimi iyi hissetmiyorum,beklentilerimi karşılayamıyorsun tarzı birşeyler söylerim.

Aşağılık kompleksine kapılmış.Başından at gitsin.Baksın bakalım daha güzelini bulabiliyor mu?

canım çok ağır değil mi gerçi o da gözlerimin içine bakarak hiç bişey hissetmiyorum anla beni nolur demişti...

bence sevgilin yakasindan düs diye seni kendisinden sogutmaya calisiyor,
ayrilinca nefret ette ardina dusme diye,
zaten senin zorunla barismmisiniz bir dahaki ayrilikta uzerine gitme diye yapiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…