- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
arkadaşlarımız aaa nekadar güzel olmuşun bugun dediler onlara dönüp ya şöyle şeyler söylemeyin sonra benden ilgi bekliyo dedi.. yuh yani ben hala dayanabiliyorum kızlar hala..
evet hepinize katılıyorum.. ilk yıllarımızda üstüme titrerdi şimdi garip garip bakıyo hahah burnuna bak aa sivilcesine bak.. benimle dalga geçiyo resmen.. kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum ya
evet hepinize katılıyorum.. ilk yıllarımızda üstüme titrerdi şimdi garip garip bakıyo hahah burnuna bak aa sivilcesine bak.. benimle dalga geçiyo resmen.. kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum ya
2mizde aynı yaştayız.. napıcağımı şaşırdım yüzüme herşeyi sürdüm ya güzel görünüyüm diye şimdi daha kötü haldeyim
2mizde aynı yaştayız.. napıcağımı şaşırdım yüzüme herşeyi sürdüm ya güzel görünüyüm diye şimdi daha kötü haldeyim
evet sanırım olabilir. arkadaşları yüzünden oluyo tüm bunlar. bana şiirler yazan aşkını her daim dile getiren adam gitti, gözümün içine baka baka aşk diye bişey yok inanmıyorum ben diyen biri geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?