sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

bence sevgilin komplekslinin teki senin çevre tarafından beğenilmeni çekemiyor. sen makyaj yap bir ton boya sür çirkinleşip onun yanına yakış diye yapmıştır

Çok çirkinsin,biraz kendine bak denmez.
Bir sevgili,bir eş,seven bir insan demez,dememeli.
Sevmediğine bile demez insan yahu.

arkadaşlarımız aaa nekadar güzel olmuşun bugun dediler onlara dönüp ya şöyle şeyler söylemeyin sonra benden ilgi bekliyo dedi.. yuh yani ben hala dayanabiliyorum kızlar hala..

Ayrıldığınızda geri barışmak için fazla duygu sömürüsü yaptıysan şimdi ayrılmak istiyor ama açık açık söyleyemediği için seni kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir belkide.

arkadaşlarımız aaa nekadar güzel olmuşun bugun dediler onlara dönüp ya şöyle şeyler söylemeyin sonra benden ilgi bekliyo dedi.. yuh yani ben hala dayanabiliyorum kızlar hala..

Kendine bir çeki düzen verme vakti gelmiş de geçiyor.

Çıkar hayatından gitsin.

Böyle insandan ne eş olur, ne de çocuklarına baba.

Şimdi böyle yarın bir gün seni çocuklarının önünde dahi azarlar!!!

Bunlar çok ama çok önemli konular.

çirkinsem benle işin ne diyemedin mi kuzum?belliki komlexli..beğenmiyorsan yürü git de bence..giderse kurtulursun gitmezse sağlamlaşır ilişki

Son düzenleme:
evet hepinize katılıyorum.. ilk yıllarımızda üstüme titrerdi şimdi garip garip bakıyo hahah burnuna bak aa sivilcesine bak.. benimle dalga geçiyo resmen.. kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum ya

canım valla bana ne zman nişanlım cirkin dediyse ozman da en süslenmiş halimle olurdum hep . insan kendini anlar çirkinmi olmuş güzelmi diyee. eminim yanına giydigim şeylerin yakıştıgına ama zamn sonra farkettimki sırf o giydiklerim sürdüklerim güzel oluyo diye , kötü diyimde sürmesin, giymesin moduna geçmiş begefendi ama şimdi artık anladım çokda fifi hatta o öyle dedikce kesin çok güzel olmuşumdur diyorum . kıskandıgı için yapıyodur belki.

evet hepinize katılıyorum.. ilk yıllarımızda üstüme titrerdi şimdi garip garip bakıyo hahah burnuna bak aa sivilcesine bak.. benimle dalga geçiyo resmen.. kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum ya

Canım biraz önce de söyledim aslında onun nazarında bu ilişki bitmiş, senin dayatmalarınla uzatmaları oynuyor.

Baktı ki olmuyor, taktik degiştirip kendinden sogutup senin bırakmanı saglamak istiyor...

2mizde aynı yaştayız.. napıcağımı şaşırdım yüzüme herşeyi sürdüm ya güzel görünüyüm diye şimdi daha kötü haldeyim

kendini beyendirmeye çalışman da hata 2buçuk yıl olmuş farketmemiş şimdimi görmüş lekeni ya çok saçma bence o sıkılmaya başlamış sen den yuzunde gözünde bahane arıyo gerçek seven zaten böle şeyleri takıntı etmez gözü görmez çünki demek ki onun için bişeyler bitmiş

seni gerçekten seven insan çirkinsin kendine bak demez hem bunu söylemeye hakkı yok beğenmiyosan git daha güzelini bul yol orda deseydin çok ayıp etmiş doğrusu

ahh be guzel kardesim neden üzüyorsunki kendini
git daha guzelleri senin olsun de okadar
yoluna bak daha yasın cok genç dur bakalım kimler gelip kimler gececek hayatından...

evet sanırım olabilir. arkadaşları yüzünden oluyo tüm bunlar. bana şiirler yazan aşkını her daim dile getiren adam gitti, gözümün içine baka baka aşk diye bişey yok inanmıyorum ben diyen biri geldi...

2mizde aynı yaştayız.. napıcağımı şaşırdım yüzüme herşeyi sürdüm ya güzel görünüyüm diye şimdi daha kötü haldeyim

cnm bırak bence sen o yeni yetme erkek müsfettesini,,sanırım senden soğudu ve ayrılmanı bekliyor olabilir

19 yasındaysan eğer , kendı yaşıtın olan bir erkekle çıkma
erkek beyni geç gelişir
o şuan 15 bence sana göre ..
söylediklerine bakılırsa

Seni kendinden sogutma calismalari yapiyor. O bu iliskiyi kafasinda bitirmis, sen de artik ayril ondan diye yapiyor, dalgasina takiliyor. Kendini ona begendirmek, yeniden sevdirmek icin afallayip komik duruma dusme. Al karsina " bitirmek istiyorsan cesaretini topla da dogru duzgun soyle, bel alti vurup durma" de, ya da onun yerine"kendince oyun yapma" diye de bitirebilirsin.

bence neden bu şekilde davrandığını sor neden böyle davranıyomuş sebebi neymiş bi konuşun derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…