sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

canım yapamıyorum işte ayrılınca yaşayamıyorum gerçekten..

Ayrılınca yaşayamıyorum ne demek cidden anlayamıyorum ?

Yanlış anlamayın,derdim sizi sorguya çekmek vs değil.

Ama ben kendimi sizin yerinize koydum da,adam bana "çok çirkinsin" diyecek ben hala "ayrılınca yaşayamıyorum" diyeceğim ?

O zaman siz yaşayamıyorsunuz diye sevgiliniz(!) size her türlü şeyi yapar,nasıl olsa yaşamak için ona mecbursunuz çünkü...

Yüzünüzdeki lekelerden hoşnut değilse bunu daha tatlı bir dille söyleyebilirdi.Gidip kapatıcı alıp sürdüğünüzdeyse sanki kendi dememiş gibi davranması ayrı bir dert.Özrü kabahatinden büyük valla !

Şu "yaşayamama" mevzuusuna tekrar değinmek istiyorum : sevgiliniz sizin soluduğunuz hava içtiğiniz su mu ki onsuz yaşayamıyorsunuz ?Adam resmen size "çok çirkinsin" demiş ya !
Ay düşündükçe siniri bozuluyor insanın.

Sevgilinizi çok pohpohlamışsınız kusura bakmayın da,adam size kaba bir şekilde hissettiklerini söylemeye çok yüz bulmuş.
Sizse "yaşayamam" halleriyle ona daha çok fırsat sunuyorsunuz.

Ne diyeyimki ben daha ! :/

Son düzenleme:
Boşversene yaaaa... Şimdiden böyle şeyler demeye başlamışsa allah bilir ilerisinde daha neler der. Kafana takma tabii ki ayrıl demek kimsenin hakkı değil sonuçta hayat senin hayatın ama böyle biriyle de hayat sürmez ki be canım... Yaşın daha 19 daha kimler gelir geçer hayatından Canım erken davranma hiç birşey için

aradaki yorumları okumadım açtıgın konuya yorum yazıcam.

öncelikle sağlıklı bi cildin olsun istiyorsan eğer o ukala erkek arkadaşına kendini beğendirmek için cildine fondoten pudra falan süreyim deme ilerleyen yıllarda o izler kalacak erkek arkadaşın çoktan yol almış olacak.
bi ikincisi erkek arkadaşının saçma sapan yorumlarının sebebine gelelim 2,5 yıllık ilişkinin varlıgından bahsediyorsun 16 yaşında başladın diyelim sen bu ilşkiye zamanla ikinz tarafından da cocuklukla beraber alışkanlık haline geldi bu durum kusura bakma biraz gerçek konuşucam ben ayrılık saati yaklaşıyor demek oluyor. senin bu yoruma söyleyeceğin şeyi biliyorum ama yine de onsuz olamam yaşayamam demeden bu duruma karşı çok bozuldugunu hissettireceğin bi tavır sergilemeni tavsiye ediyorum ve bu şekilde devam ederse de mümkünse çıkış kapısını göster kendisine​

ya ınanamıyprum boyle dusunenlere gencecık kızsın ya kendını ne hala dusuruorsun
4 yıllık bır ılışkım vardı bende senın gıbıydım oda bana boyle bısey soylemıştı ki okulun en guzel kızı oldumu solerdı herkes bunu ve pesımde ıtler gıbı yalvardıgını unutarak .ama suclu o deıl benım buna o hakkı ben verdım cunku çook tavız verdım oda kıskanclıgından boyle yaparak buna benı ınandırmaya çalıştı kı herkes kız arkına hayran kalıyoruz demelerıne ragmen boyle karektersızler ıste . sımdı noldu bılıormusun 1 yıl once ayrıldık 9 aydır bırıyle cıkıorum ve el ustundeyım hergun her fırsatta bana hayran oldugunu soyluor hastaykende yorgunkende yuzumde bı ton leke varkende her fırsatta kendıne bunu yapma !

ah bende senin gibi cesaret etsem yine o günlere döneceğimi biliyorum kaç gün kapısında bekledim ya gözümün içine bakarak hiç bişey hissetmiyorum anlasana dedi ama ben yinede devam ettim çünkü o beni seviyordu. yada ben öyle düşünüyordum..

Ben olsam o sözü söylediği an arkama bile bakmadan çekip giderdim.Çok ağır bi laf sn buna rağmen nasıl birliktesin :S

bir daha sana cirkinsin dediginde,onun icin seninle birlikteydim,sende ayni sekilde oldugun icin benimle birliktesin ama anladim ki senin sirf disin degil icinde cirkin bari onu bulastirmadan kendime kurtulayim senden,de ve hemen onu terket.gencecik kizsin boyle degersiz kisilere harcatma kendini.yasayamamda ne demek,insanlar ne dertlerle ugrasiyorda yasiyor tek derdin bu olsun...ilerde hem guler hem kizarsin bu haline

evet canım ayrılık zamanı gelmiş.
o seni terketmeden sen onu terk et.
hiç üzgün acıklı falan olma sakın, şöyle şanlı şerefli bir terk ediş olsun.
ki unutmasın.
terkrdrn sen ol bak nasıl iyi ve güçlü hissedeceksin kendini.
yeniden doğmuş gibi olmazsan ben de rouges değilim.

o aldığın şeyleri de kullanma
bu yaşta ne gerek var. daha kötü olur ilerde.
temiz tut yeter kendiliğinden geçer onlar.

bazı erkek kadını,kızı aşağladıkça mutlu olur ve bazı kızlar buna o kadar alışır ki farkında olmadan ona katlanır , sevginin başka sahte türüdür yıllar veya aylar sonra anlaşılır bunun aşkla,sevgi ile alakası olmadığını

bugünlerde bende kendimi çirkin hissediyorum... kilolu çirkin birşeymişim gibi geliyorum kendime...
erkek arkadaşımla başladığımda 83 kiloydum şimdi ise 71 ama mutsuzum..

sabah kendisine de söyledim ben şişko ve çirkinim sanırım yanına yakışmıyorum artık diye...

verdiği cevabı aynen yazıyorum " güzelleşeyim diye aylardır kilo vermeye çalışıyorsun oysa ben seni tanıdığımda kiloydun ve dünya güzeliydin.. şimdi ne mi değişti ? hiçbirşey...
benim gözlerimde aynı görüyor kalbimde aynı hissediyor sen benim uğruna dünyadaki tüm kadınlardan vazgeçtiğim sevdiğimsin , dünya güzelimsin... şimdi benim gözümden kendini gör ve saçmalamayı bırak" dedi.

evet evet ben bu adama aşığım

şimdi kendi öküzünle karşılaştır canım... o adamla gerçekten devam etmek istiyor musun?

kesınlıkle bak bu arkadasımız cok guzel bır ornek. o senı artık begenmıyor cırkın oldugun ıcın degıl sevgısı sonmus ya da hıc olmamaıs bunu yenı anladı. ben cok kıloluyum ama esım asla boyle seyler yapmaz soylemez. yuzumu over sever gydıgım seyın yakıstıgını soyler en basıtınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…