- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
canım yapamıyorum işte ayrılınca yaşayamıyorum gerçekten..
ya ınanamıyprum boyle dusunenlere gencecık kızsın ya kendını ne hala dusuruorsun
4 yıllık bır ılışkım vardı bende senın gıbıydım oda bana boyle bısey soylemıştı ki okulun en guzel kızı oldumu solerdı herkes bunu ve pesımde ıtler gıbı yalvardıgını unutarak .ama suclu o deıl benım buna o hakkı ben verdım cunku çook tavız verdım oda kıskanclıgından boyle yaparak buna benı ınandırmaya çalıştı kı herkes kız arkına hayran kalıyoruz demelerıne ragmen boyle karektersızler ıste . sımdı noldu bılıormusun 1 yıl once ayrıldık 9 aydır bırıyle cıkıorum ve el ustundeyım hergun her fırsatta bana hayran oldugunu soyluor hastaykende yorgunkende yuzumde bı ton leke varkende her fırsatta kendıne bunu yapma !
hala beraberim
bugünlerde bende kendimi çirkin hissediyorum... kilolu çirkin birşeymişim gibi geliyorum kendime...
erkek arkadaşımla başladığımda 83 kiloydum şimdi ise 71 ama mutsuzum..
sabah kendisine de söyledim ben şişko ve çirkinim sanırım yanına yakışmıyorum artık diye...
verdiği cevabı aynen yazıyorum " güzelleşeyim diye aylardır kilo vermeye çalışıyorsun oysa ben seni tanıdığımda kiloydun ve dünya güzeliydin.. şimdi ne mi değişti ? hiçbirşey...
benim gözlerimde aynı görüyor kalbimde aynı hissediyor sen benim uğruna dünyadaki tüm kadınlardan vazgeçtiğim sevdiğimsin , dünya güzelimsin... şimdi benim gözümden kendini gör ve saçmalamayı bırak" dedi.
evet evet ben bu adama aşığım
şimdi kendi öküzünle karşılaştır canım... o adamla gerçekten devam etmek istiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?