sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

[/FONT]üzülmek yok! bu birincisi.etrafındakilerin gördüğünü o göremiyorsa sana bakışı değişmiş demekki...o artık senin aşık olduğun adam değil.seni soğutmaya çalışıyor olabilir.ya da çoktan etrafında dolaşan bir peynir türü olan kişilerden vardır.hepsini geç,sevgili dediğin,senin dış güzelliğine odaklanmazki.seni bir bütün olarak kabul eder.en azından bence olması gereken budur.ona ne kadar kaba olduğunu söyle,gerçek maksadını sor ve kendini daha fazla üzme.

Canım bak lutfen sana oyle gelıyo ona asık deılsın alışkanlık . onsuz yasayamam sanıosun ama hayır çok daha ıyı yasıcaksın sadece cesaretın yok yapma bunu bak ılerde çok pışman olucaksın ben hala kendıme kızıorum hergun ne salakmışım dıye ben emınım kı o ınsan musvettsı senın tırnagın olamaz !

sevgilim aynısını bana da söylemişti.. bu ne hal böyle şu yüzüne bak benim annem böyle sivilceli bi gelin istemez demişti. çok üzülmüştüm , üzüntümü belli edince daha çok üstüme geldi. yalnız bunu söyleyen kişinin de dişlerinde tel var hani onun ki daha ön planda bence. bende demiştim ki sen önce şu tellerine bak sonra bana laf et falan deyince sustu. direk lafını yapıştır canım hiç üzülme. kendilerinde bi kusur var ki bizi eleştriyorlar..boşveeeer

canım kusura bakma ama yazdıklarını okudugumda bıle sınırlendım sevgiline boyle bırseyi nasıl soyler sana bu adamla evlensen yuva kursan kımbılır ne hakaretler eder sana bence otur dusun bırazcık boyle bır ınsanı sevgılın olarak gorme

Yuuh diyorumm!!
Allah başka dert vermesin sivilce ne ki ilac kullanırsın gider.
Böyle kendini kaf dagında gören,kalp kıran insanlara varyaa acıyorum resmen Allah ıslah etsin.

canım erkekler once makyaj yapma giyinme etme derler. zaman gecer dikatini bu yapma dediklerini yapanlar çekmeye baslar. sen eminim begenılen birisindir, ancak o her istediğini yaptıgın için bunu zamanla görmemeye baslar. kendinde agır elestiri yapma hakkı görür. hiç üzülme, böyle birine değmez.

tatlım benim sevgilim de eski sevgilisinin benden daha güzel olduğunu söylemişti ve saçlarına çekici demişti.
ben zamanında çok tavır alsam da, bunları unuttuğum ve unutturduğum için kendime kızıyorum aklıma geldikçe.
çünkü kaldıramıyorum bu lafları.
bazen düşünüyorum da sevse öyle demezdi. seven insanın gözü kör olur, karşısındakini dünyanın en güzeli zanneder.
ben hala çok kırgınım.
geçenlerde biraz dekolte giymiştim.
kızdı.ben de dedim ki "biz çıkmıyo olsak, beni böyle görsen, beğenirdin. şimdi bu tepki niye" dedim sustu.
en güzeli kendimize bakmak ve güvenmek, kafaya takmakla gerçekten olmuyor, hoş ben de takıyorum ama... çünkü o kız sarışın ve renkli gözleri var. ama allah öyle yaratmış, onun başarısı değil ki bu?

eger ilşki güzele çirkine baksaydı okulda yakışıklı bulurdun sokakta daha yakısıklı şehirde baska o aman sürekli değişir giderdi . adı üstünde sevgili . sevilen en güzel gelen olmalı . büyük ayıp etmiş . yutmayın .

konu ıcınde konu cıkacak ama..Erkek arkadasınızın sızı kıyaslaması cok buyuk bi gaflet..en azından sız dusmeyın o tuzaga..dusununkı o gecmıste sız yanında..

Konu sahıbı arkadasımada,sıze boyle dusunduren erkek arkadasınızada dıyebılecegım..
Guzellık sadece gorsellıkle olmaz..Bir gülüş,bir bakıs,bi koku.. Ic guzellıgı kat be kat onemlı ki.. Sizi bu dusuncelerın etkılemesıne musade etmeyın.Bu soylemler özgüvenı zedeler..Lütfen aldırmayın..

kızlar bugün çok ilginç bişey oldu. yanına sadece güneş kremi, beyaz göz kalemi, watsons'ın aslında beyaz ama sürünce pembe olan nemlendiricisinden ve rimel sürüp gittim.. bana sarılıyo yanağımı sıkıyo fotoğrafımı çekiyo falan. değişikti gerçekten. neyse eve dönerken yüzüme güneş geliyodu hemde lekeli olan yere bende orayı elimle kapatıyodum napıyosun kapatmasana dedi çekti elimi ama güneş geliyo dedim dur ben sana gölge yapıyım çek elini dedi tamam dedim güneşten korudu beni:S:S kızlar noluyo ben anlamadım yaa

burayı okumuş

''Oğlum bak git'' diyorum!!!

Şaka bir yana,kendisiyle çelişen birisi o kişi.Sen bilirsin ama benim fikrimi sorarsan,seninle çocuk gibi oynamasına izin verme.
Her güzelin bir alıcısı muhakkak vardır,kendini ona şartlama tatlım.Bırak terbiyesizligi ona kalsın.
Hem eskiden dediklerini nasıl unutacaksın ki!!!!

Şu an sadece senaryo yazıyorum..Ama belki de gerçek hayata uyuyordur kimbilir...

Bence sevgilin başka bir kıza ilgi duydu..O kızla olmak ve senden uzaklaşabilmek için çirkinsin vs diyerek seni kendinden soğutmaya çalıştı...Ama gel gelelim öbür kızla işi olmadı..Bu kez sana geri dönmek istedi..Daha önce söylediği sözlerin ne kadar kırıcı olduğunun da farkındaydı..Bu yüzden gönlünü almak için çaba sarfetmeye başladı...,
(... Tamamen kurgusaldır... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…