- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
ah bende senin gibi cesaret etsem yine o günlere döneceğimi biliyorum kaç gün kapısında bekledim ya gözümün içine bakarak hiç bişey hissetmiyorum anlasana dedi ama ben yinede devam ettim çünkü o beni seviyordu. yada ben öyle düşünüyordum..
tatlım benim sevgilim de eski sevgilisinin benden daha güzel olduğunu söylemişti ve saçlarına çekici demişti.
ben zamanında çok tavır alsam da, bunları unuttuğum ve unutturduğum için kendime kızıyorum aklıma geldikçe.
çünkü kaldıramıyorum bu lafları.
bazen düşünüyorum da sevse öyle demezdi. seven insanın gözü kör olur, karşısındakini dünyanın en güzeli zanneder.
ben hala çok kırgınım.
geçenlerde biraz dekolte giymiştim.
kızdı.ben de dedim ki "biz çıkmıyo olsak, beni böyle görsen, beğenirdin. şimdi bu tepki niye" dedim sustu.
en güzeli kendimize bakmak ve güvenmek, kafaya takmakla gerçekten olmuyor, hoş ben de takıyorum ama... çünkü o kız sarışın ve renkli gözleri var. ama allah öyle yaratmış, onun başarısı değil ki bu?
burayı okumuşkızlar bugün çok ilginç bişey oldu. yanına sadece güneş kremi, beyaz göz kalemi, watsons'ın aslında beyaz ama sürünce pembe olan nemlendiricisinden ve rimel sürüp gittim.. bana sarılıyo yanağımı sıkıyo fotoğrafımı çekiyo falan. değişikti gerçekten. neyse eve dönerken yüzüme güneş geliyodu hemde lekeli olan yere bende orayı elimle kapatıyodum napıyosun kapatmasana dedi çekti elimi ama güneş geliyo dedim dur ben sana gölge yapıyım çek elini dedi tamam dedim güneşten korudu beni:S:S kızlar noluyo ben anlamadım yaa
''Oğlum bak git'' diyorum!!!
hatırladım bu lafları
''Oğlum bak git'' diyorum!!!hatırladım bu lafları
Bahsi geçen beyfendinin hal ve hareketlerine cuk diye oturdu diyorum ben
Sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?