• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğum günümü kutlamadı ayrılsam mı

Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Ayrılma ama bu tür günlerin senin için kıymetli olduğunu söyle bunu hediye bekliyormuş gibi değil yanyana gelmek adına olduğunu doğum gününde veya bir önceki günde yanımda olmanı diledim de mesela

Ay yok erkekler ince düşünmez, yok erkekten incelik beklenmez. Erkekler beş yaşında çocuk mu, niye incelik beklenmesin. Arkadaşının babasından ona ne de tüm gün adamın yanında. Bu da bahane bence.

Aynı iş yerinde herhangi bir molada bir kek bir hediyeyle gelip sarılıp öpse bile yeter ya, ne öyle uzaktan arkadaşının doğumgününü kutlar gibi mesaj atmak. Bu kadarına razı olmak, normal falan demek bana çok tuhaf geliyor. Sevgilsine neler neler yapan adamlar var, eşlerine ne incelik yapan milyonlarca adam var ama neymiş erkekmiş, normalmiş. Sanki kadın niye mekan kapatıp bana yüzbinlerce liralık hediye almadı demiş gibi tepkiler

Konu sahibi arkadaş bütün ilişkilerin sorunlu,hep aynı ilgisiz sana değer vermeyen birileriyle ilişki içindesin.Kaygılı bağlanma tarzın var hep birşeyleri bekleyen ve asla umduğunu bulamayan buna rağmen gerekli aksiyonu alamayan bir yapın var.Sürekli bu tarz ilişkiler aynı kısır döngü seni yıpratacak.İlişki olayını bir süre rafa kaldırıp kendi üzerinde çalışman gerekiyor.Belki de en sağlıklısı uzman desteği almak olur senin için.

Ayni isyerinde olmaniza ragmen bir bes dakika bile ugramiyorsa, hadiparasi yok bir buket cicek bile alip gelmiyorsa degerin sifir.

Cok pahali hediyeler olmak zorunda degil ama sevgililikte bari ufak capli birseLer yapilmiyorsa sana deger veren birini sec.
Hemde zamanda ayirmiyormus.

Biz ayni isyerinde arkadaslarimiza bile pasta alir kutlariz. Ayni isyerinde 5 dk ayirip yanima gelip kutlamayan adam beni sevmiyordur. Kisa bir mesajla gorevini yerine getirmis olmus bence. Gonulden gelse zaman ayirirdi. Uzgunum ama sizi sevmiyor, deger vermiyor. Sevgiliyken boyleyse evlendiginde daha da salacak kendini. O zaman daha da cok pisman olursunuz ayrilmadiginiza.

Ayril net. Cok da derin düşünmeye gerek yok böyle şeyleri, çevrende sevgilisinin dogum gününü yok sayan gördün mu? Hic sanmiyorum cunkü böyle bir sey olamaz. Sanki 3 cocuklu 20 senelik evli cift, neyin heyecansizligi ve ozensizligi bu? O zaman heyecan ve ozen olmaz demiyorum ama bazilari karsilikli umursamamaya başlıyor vs.
Birak sevgiliyi arkadaşımizinkini bile yok saymiyoruz.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Dalga geçenler olmuş ama ciddi bir konu bence. Adam ya özensiz ya da sana değer vermiyor. Aynı işyerinden manita olunmaz zaten bu altın kural. Ayrılır misin bilmem de adam tirt bence. Hediye almismis belki ortada hediye bile yok, aramamis sormamis...

Yeni mi sevgilisiniz ? Ayrılmak isteseniz muhtemelen bu konuya önem verdiğini bilmiyordum diyecek ne diyeceksiniz ?

Bazı insanlar doğumgününe özel anlam yüklemez, ailelerinde kutlama geleneği yoktur vb. Siz ilişkinize genel anlamda bir bakın. Sizinle ilgili midir, sevgi ve saygısı nasıldır size karşı, genel karakteri vs. Tüm bunlar yerli yerindeyse ayrılmak fazla tepki olabilir. Bir de gerçekten ayrılacak mısınız, blöf mü yapacaksınız? Eğer kafanızda gerçek bir ayrılik yoksa da bu toplara girmeyin!

bir iliskin var da mi ayrilacaksin?
ayni sehirde, ayni isyerinde olup sevgilinin dogum gününü kutlamamak ne demek?
boyle bir iliskiden kime ne fayda gelir ki? adamin size verdigi onem yok, sizi mutlu etmek gibi bir düşüncesi yok.

Adam iyi ısı gücü var sen doğum günü için ayrilacanmi bence ayrıl adam en azından senden kurtulur
Gece kutlayıp mesaj atmış yeterli bence. Erkeklerden incelik beklemek saçmalık. Belki kutlama yapmayı sevmiyordur. Diğer günlerde centilmense sorun değil bence.
hayattan her zaman bu kadar beklentisiz misiniz?
öf. kutlamıs ya illa plan program yapmak zorunda mı ? herkesin keyfii yıyecek parası boyle seylere ayıracak butcesı olmak zoruında mı?
babamin bir lafı var "balın yoksa bal dilin de mi yok"
ayni is yerindeler. erken gelip kizin masasina zarfta sevgi dolu bir not ustune bir topkek mum koysa zaten kiz ise gelir gelmez mutlu olurdu.

Son düzenleme:
Sen ayrılmazsan o ayrılacak zaten ileride.
O yüzden bence ayrıl
Katılıyorum. Pazar günü bulusmamasi da hediye vermemek icin. Gece mesajla yasak savmis. Eğer bir hediye almis olsaydı Pazartesi bizzat getirir, su gun bir yemeğe çıkalım derdi. Üyenin ve erkek arkadaşının konularını hic bilmiyorum, sadece açtığı konuya istinaden yorumum bu.

Back
X