- 10 Nisan 2014
- 43.407
- 115.687
- 798
Sana tek cevabım yok. Yazma banaBelli ki zor bir dönemden geçiyorsun, bişey demeyeyim dedim de dayanamadım. Yine işin gücün, bütün derdin para para para. İnsan hiç mi değişmez, hiç mi hayattan ders çıkarmaz. Çok ilginç bir vakasın gerçekten.
Ceycey bunun sevip sevmemekle ilgisi yok eskiden de metresler diye diye geziyordun kk da ama seninde başına gelmiş üzüldüm insanız sonuçta başımıza herşey gelir dediğin gibi karma diye birşey var biraz ona göre konuşmak lazım çok üstten üstten sallamamak gerekiyor konu sahibide 23 yaşında sen ben gibi mantıklı olamaz benceKonuda kendimden örnek verdim sözüm bibiye değil onu çok severim. Eskiden beni sevmeyen hemen muhalefete geldi. Yav ben gocunsam yazar mıydım?insanız başımıza sağlık sorunundan trafik kazasından tut Herşey gelebilir. Ölümlü dünya . Kendi hayatlarını anlatmayanlar da neler neler çıkar asıl
23 küçük bir yaş değil. Üniversite bitirilen bir yaş. Aklını başına alsın gencecik kız diye yazdım. Kıza aaaa iyi yapmışsın devam et mi yazsaydım Bibi?Ceycey bunun sevip sevmemekle ilgisi yok eskiden de metresler diye diye geziyordun kk da ama seninde başına gelmiş üzüldüm insanız sonuçta başımıza herşey gelir dediğim gibi karma diye birşey var biraz ona göre konuşmak lazım çok üstten üstten sallamamak gerekiyor konu sahibide 23 yaşında sen ben gibi mantıklı olamaz bence
Bir de bu adamın zaten ikinci evliliğiydi. O eşten de evladı vardı. Demek ki vaktinde bir evladından geçmiş. Şimdi kendi evladından geçince mi böyle karma geliyor akla. Belki bu da başka bir karmadır o zamanBelli ki zor bir dönemden geçiyorsun, bişey demeyeyim dedim de dayanamadım. Yine işin gücün, bütün derdin para para para. İnsan hiç mi değişmez, hiç mi hayattan ders çıkarmaz. Çok ilginç bir vakasın gerçekten.
23 küçük bir yaş değil. Üniversite bitirilen bir yaş. Aklını başına alsın gencecik kız diye yazdım. Kıza aaaa iyi yapmışsın devam et mi yazsaydım Bibi?
Hiçbir evladından geçmedi . Sıkıntı yapma senBir de bu adamın zaten ikinci evliliğiydi. O eşten de evladı vardı. Demek ki vaktinde bir evladından geçmiş. Şimdi kendi evladından geçince mi böyle karma geliyor akla. Belki bu da başka bir karmadır o zaman
O zaman kötü olan sensinkötü bir amacı yok gibi ben yaklaşmazsam o yaklaşmıyor
Kim kıza iyi yapmışsın devam et yazmış ki sen yazasın?23 küçük bir yaş değil. Üniversite bitirilen bir yaş. Aklını başına alsın gencecik kız diye yazdım. Kıza aaaa iyi yapmışsın devam et mi yazsaydım Bibi?
O zaman neden hep çocuğum tek çocuk derdin?Hiçbir evladından geçmedi . Sıkıntı yapma sen
Adam çocuğunun annesini 1 haftada boşayamamış ki 1 haftada sana aşık olsun. Sadece sıkıcı ve sorunlu evliliğinden sonra ona tatlı bir heyecan olarak gelmişsin. Çok anlam yükleme başın ağrır.merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
Siz neyse de bu çocuklu adamların bir haftada çocuksuz genç kadınlara karşı yükselen hislerini çok iyi biliyoruz.merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?