sevgilim dul çıktı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yıllık karısını boşayan 1 haftalık sana acır mı düşün bakalım 1.65lik kız ?
Kafaları çalışmıyor ki. Kanun eş kimse her hakkı ona veriyor. Toplum da öyle . Adam metresi engellese ya da telefonunu açmasa ne hakkı var adamın üstünde? Ama eş çilingirle polisi alır yanına açtırır o kapıyı adamın evine yerleşir boşanmadan bile tedbir nafakası alır keyfine bakar. Yav metres oldum diye sevinecekler neredeyse tövbe tövbe

Yıllarca metreslere saydırdım bu forumda o zamanlar da normal bulmazdım. 4 aydır falan ben de yaşıyorum bu durumu. Valla metres bacı, düşündüğümüz adam değil evladımız. Onun geleceği eğitimi. Evlat için metres de harcarım , eş de harcarım bilmem anlatabildim mi? Gurur vs düşünmem bu ekonomi de. Ne kadar para alabilirsem onun peşine düşerim. Annelik ne demek sen anlamazsın. O kadın da aynını yapacaktır.Sen boşuna boyunu posunu da övme , kendini kandırma. Biraz bedava yemek yemişsindir 2 3 de kıçı kırık hediye almışsındır. Yüzde 10 adam çocuğundan vazgeçer bunu da bil. Biz kadınlar anne olduktan sonra en çok çocuğa değer veririz. Onun için 10 kaplan gücüne bürünürüz. Metresler çerezdir anneler için . O sevgilin için de. Yazık etme kendine.

Adam dul falan değil,Boşanamamış sizden saklamış.Hala arada kaldım diyorsunuz. Böyle yalancı bir adamala ne yapmayı planlıyorsunuz onu anlamadım?

Son da şunu yazayım. Bu forumda herkese boşan diyenler var tuzu kurular ya da evlilik hayatı bilmeyenler. O iş öyle kolay değil. Bir çocuğun eğitimi aylık 30 bin civarı . Kiralar olmuş 25 bin en az. Arabanın bakımı vergisi benzini vs var özel doktoru şusu busu. Sence donuna kadar almadan gider mi eş? Nafakayla yetinir mi? Sana ne kalacak? Posası. Benim dava olmadan bile neler istediğimi duysan dudağın uçuklar metres bacı. O yolu açar mıyım kolayca sana mesela? Asgari ücrete bir yerde çalışır mıyım mesela bu yaştan sonra? Çocuk bile tavırlı. Ondan bile ödü kopuyor artık eş kişisinin. Bunların hepsini yaşamaya hazırsan buyur ol metres konu sahibiiiii

Adam madem boşanacak niye o evde yaşıyor?
Saf saf dolanın ortalıkta adam gece onunla uyuyor sabah sizinle konuşuyor. Üzülmez ayrıca bundan sonra boş verin onu .
Sevgilisi olan bekarlar bile nette 5 kişiyle aynı anda konuşuyor , reelde de ikisiyle buluşuyor en az. Dürüst adam o kadar az ki. Devir öyle bir devir artık. Bu devirde sıkı sıkıya kendini koruyacaksın, cin gibi olacaksın.

Kadın bunu ispatlasa yüklüce de tazminat alır o adamdan
Bu senin koca gibi parası olanlarda geçerli boşanıp 3 kuruş nafakayı alamayan dolu kadın var burda valla hiç değişmemişsim ceycey ama keşke hayat senin dediğin kadar kolay olsaydı sanki her adam sallıyorda çoluğunu çocuğunu

Sallamayanlar da var Bibi. Ama onların da sonları pek iyi olmuyor. İlahi adalet mi dersin karma mı dersin, bir şekilde ayaklarına dolanıyor.

Sallamayanlar da var Bibi. Ama onların da sonları pek iyi olmuyor. İlahi adalet mi dersin karma mı dersin, bir şekilde ayaklarına dolanıyor.
Sonlarını bilemem ama her boşanan adam zengin olsada dediklerini yapsalar maalesef helede tr de fazla uç bunlar kadınlara 3 kuruş nafaka verip çocuğuda verip kendileri bekar gibi takıliyor seninkini bilemem ama nafaka vermeye zaten alışıktı galiba ona koymaz

Benim baba mesela. Her haltı yedi sıfırı tüketti. 70 Li yaşlarda küçük bir emekli maaşıyla tek başına sürünüyor. Karma gerçekleşmiş mi evetttt acıyor muyum hayırrrrr, ölmesini bekliyorum tam tersi. Adamlar salaklıklarıyla kendilerini bu duruma düşürüyorlar işte. Bu konuyu çocuk olarak da yaşadım eş olarak da yaşıyorum. Gayet biliyorum yani olacakları.

Yooo gayet koyuyor . Ekonomi eski ekonomi değil. Bir mönü olmuş 500tl bir kişi. Orta gelirliler de dar gelirli artık. E malın mülkün yarısı da gidince yani hayata para kalıyor mu? Babam da kalmadı mesela. 7 yıldır yalnız .

Dul değil evli ve çocuğu varmış. Büyük ihtimalle boşanma aşamasında da değil.
Bir hafta içinde bir adama aşık alacak kadar anlam yüklüyorsanizda siz bu günül işlerine hiç girmeyin.
Ayrıca sevgilim evli çıktı ama ben ona aşık oldum diyerek onay mi istiyorsunuz yada bu saatten sonra deva ederseniz haklı mı olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Sizde evli çıkan sevginiz gibi anormal davranışlar sergilemeye meyillisiniz.

Konuda kendimden örnek verdim sözüm bibiye değil onu çok severim. Eskiden beni sevmeyen hemen muhalefete geldi. Yav ben gocunsam yazar mıydım?insanız başımıza sağlık sorunundan trafik kazasından tut Herşey gelebilir. Ölümlü dünya . Kendi hayatlarını anlatmayanlar da neler neler çıkar asıl

Belli ki zor bir dönemden geçiyorsun, bişey demeyeyim dedim de dayanamadım. Yine işin gücün, bütün derdin para para para. İnsan hiç mi değişmez, hiç mi hayattan ders çıkarmaz. Çok ilginç bir vakasın gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…