• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim, eski sevgilisiyle seviştiğini rüyasında görmüş

Ben mi büyütüyorum?

• Evet alt tarafı rüya

OY: 32 64,0%
  • Hayır büyütmüyorsun haklısın

OY: 18 36,0%

• Ankete Katılan
    50

mavikablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
119
83
48
Merhaba herkese
Sevgilimle buluştuk morali çok bozuktu. Noldu falan dedim çok kötü bi rüya gördüm dedi. Başta rüyasını şöyle anlattı:
"Ben seni aldatmışım. Ama içim çok kötü. Sürekli düşünüyorum mavikabloya bunu nasıl açıklıycam diye. Sonra sen ve arkadaşlar bize geliyorsunuz. Ben hep Napıcam diye düşünüyorum. O vicdan azabını yaşadım rüyamda çok kötü bi duyguydu. Sonra sen bi şekilde öğreniyorsun seni aldattığımı ve evden gidiyorsun. Uyandığımdan beri bunu düşünüyorum çok kötü bi histi çok vicdan azabı çektim."
Diye anlattı rüyasını...
Ben de üsteledim. Kız kimdi falan diye. Merak ettim çünkü. Hatırlamıyorum ki falan dedi ama biraz daha üstelediğimde eski sevgilisi olduğunu itiraf etti.
Sadece rüya diycem üstünde durmayacağım ama bu kız nerden aklına geldi ki ne alaka ? Biz 1 senedir sevgiliyiz, kızı en son 2 sene önce görmüş. Kız başka şehirde.
Şuan soğuk yapıyorum. Bana diyor ki, "rüyamı kendim belirlemiyorum hem çok kötü hissettim. Keşke sana söylemeseydim onu gördüğümü. Ben hiçbi sorun olmadığı için sadece bi rüya olduğu için sana anlattım yoksa salak mıyım neden anlatayım benim için bi şey yok işte "
Ne düşünüyorsunuz? Ben geçmişte başka ilişkimde çok kez aldatıldım. Böyle en ufak şeyde çok kötü oluyorum. Fazla tepki verip vermediğimi bilemiyorum bu yüzden. Lütfen yardımcı olun..

Son durum : en altta yorum olarakta yazdım oraya inmeye üşenebilirsiniz fazla uzun oldu :D Benim en baştan tepki gösterme nedenim zamanında başka bi ilişkiden çok kazık yediğim için şuan her şey bana tehlike gibi geliyor. Bu durumu aşarım inşallah. Sevgilim biraz saftır. Rüyasında böyle bişey görünce moralinin bozulmasını anlıyorum. Çünkü ben de bi kere rüyamda onu aldattığımı görmüştüm ve rüya boyunca çok kötü hissetmiştim uyanınca bile midem bulanıyordu bikaç saat etkisinden çıkamadım. Kısacası soğuk yapmayı bıraktım. Teşekkürler ilginize

Son düzenleme:
canım takılma bunlara aklımıza gelen rüyamıza gelmezki

Benim eşimde rüyasında ünlülerden biriyle sevişmiş tvde gördüğü hayranlık duymadığı biriyle :KK48:

Ruyayi size anlatmasi cok tuhaf.
Bu kadar mi etkilenmis de morali bozulmus da sana anlatiyor?

Onun hatası anlatmak , Sziin kide üsteelemek.

Aklımda yer edinmese unutur gider ben çoğu rüyamı unuturum yani . Evet görmüş olabilir anlatmasi ne mana .

Ne güzel dertler ne güzel civildeşmeler bisey olmaz gerçekte sevişmesin yeter ki

Ay gerçek hayata dönün lütfen. Eşimin beni her aldattığını gördüğüm rüyayı kafama taksam öldürürdüm herifi heralde :)

Üstelik bu rüya çok farklı anlamlara geliyor. Sizi aldattığını görmesi aranızdaki bağın güçlü olmasına varsa sorunların aşılmasına. Eski sevgilisini görmesi ise önceden beri aklında olan düşünceleri hayata geçireceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Yapmayın şunu kendinize de adamlara da. Sonra bu erkekler hiçbi şey anlatmıyolar diye yakınıyosunuz.

Merhaba herkese
Sevgilimle buluştuk morali çok bozuktu. Noldu falan dedim çok kötü bi rüya gördüm dedi. Başta rüyasını şöyle anlattı:
"Ben seni aldatmışım. Ama içim çok kötü. Sürekli düşünüyorum mavikabloya bunu nasıl açıklıycam diye. Sonra sen ve arkadaşlar bize geliyorsunuz. Ben hep Napıcam diye düşünüyorum. O vicdan azabını yaşadım rüyamda çok kötü bi duyguydu. Sonra sen bi şekilde öğreniyorsun seni aldattığımı ve evden gidiyorsun. Uyandığımdan beri bunu düşünüyorum çok kötü bi histi çok vicdan azabı çektim."
Diye anlattı rüyasını...
Ben de üsteledim. Kız kimdi falan diye. Merak ettim çünkü. Hatırlamıyorum ki falan dedi ama biraz daha üstelediğimde eski sevgilisi olduğunu itiraf etti.
Sadece rüya diycem üstünde durmayacağım ama bu kız nerden aklına geldi ki ne alaka ? Biz 1 senedir sevgiliyiz, kızı en son 2 sene önce görmüş. Kız başka şehirde.
Şuan soğuk yapıyorum. Bana diyor ki, "rüyamı kendim belirlemiyorum hem çok kötü hissettim. Keşke sana söylemeseydim onu gördüğümü. Ben hiçbi sorun olmadığı için sadece bi rüya olduğu için sana anlattım yoksa salak mıyım neden anlatayım benim için bi şey yok işte "
Ne düşünüyorsunuz? Ben geçmişte başka ilişkimde çok kez aldatıldım. Böyle en ufak şeyde çok kötü oluyorum. Fazla tepki verip vermediğimi bilemiyorum bu yüzden. Lütfen yardımcı olun..

Anlattırmasan iyiydi. şimdi bu durum dillendirildiği için asıl nahoş oldu bence

Bir arkadaşım anlatıyor eşi artık arkadaşımı nasıl rüyasında görmüşse bir hafta konuşmamış kendisiyle :KK53:
Var işte böyle acayip tipler:deli:

Rastgele gelmiştir aklına

Bilinç bu sonuçta ne getireceği belli olmaz ve rüyalar üzerine pek kontrolümüz yok

Ama ben size anlatmasını garip buldum

Rüya de geç yani

Sizi de huzursuz etti şimdi

Pff :işsiz:
"sevgilime anlatayım da kıskansın, nasıl olsa beni suçlayamaz"

Back
X