Sevgilim eskisi gibi davranmıyor.

Kadının emek verdiği , oldurtmaya çalıştığı ilişki yürümez tatlım iki kere iki dört kimse inkar edemez. Bu ilişki yürümez leş gibi birşeye dönüşür. Ama yaşın genç sen bizi dinlemeyeceksin ve hayattan tokatlar yiyerek acı çeke çeke öğreneceksin.

Merhabalar. Sevgilimle çok zor sartlar altında sevgili olduk akrabayiz. kendisi 15-16 yaşlarda açıldı ( aramızda 1 yaş var)ben akraba evliliğine karşı olduğum için asla istemedim kendisi beni sevmeye devam etti ben 20 yaşımda kabul ettim 3 yıl aradan sonra çok zor şartlar altında söz taktik.
ailem karşıydı ben sevdiğim için ailem sonunda kabul etti. 3-4 ay sözlü kaldiktan sonra yine ailevi nedenlerden dolayı sözümüz bozuldu 8 ay ayrı kaldık . 8 ay bildiğiniz süründüm ölümlere geldim. 8 ay sonunda zar zor bı sekilde barıştık tamamen benim çabalarımla en sonunda oda kabul etti . şuan aileler bilmiyor barisali 2-3 ay kadar oluyor öğrendikleri anda tekrar çok fazla zorluklar yasicaz. Ama şuan ilişkimizde çok zorlaniyoruz beni eskisi kadar sevmiyor gibi bana seni çok seviyorum ama evlendikten sonra bizi rahat bırakmazlar eminim ben sana ızdırap olamam bana bişey dediklerinde bende sana dönerim yapamam ayrılmayı düşünüyorum çok korkuyorum dedi bı şekilde onuda çözdük ayrılmadık 2-3 gün çok iyiydik. Yanyaneyken yine iyiyiz hiç bir problemimiz yok gibi ama konu uzaktayken olunca aramıyor sormuyor 3-4 saate bir mesaj atıyor aramıyor bu konu beni çok yıpratıyor elimden geleni yapmaya çalıştıkça batıyor gibiyim. Bende evlilikten korkuyorum ama onun gibi yapmıyorum aksine bizi iyileştirmek için çok çabalıyorum ne yapmam gerek artık çok bunaliyorum vazgecmekte istemiyorum yillarimiz gitti ve çok fazla emek harcadık bu yolda lütfen aynı şeyleri yasayaniniz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Akraba degilmissiniz gibi dusunsek dahi, kadinin kurtarmaya cabaladigi iliskide hicbir zaman dikis tutmaz. 20lerinizin basindasiniz, cok asik oldugunuzu, askinizdan olecek gibi hissettiginize eminim.

Ama olmeyeceksiniz.

Bi sure sikinti / aci cekip iyileseceksiniz.

Ama asil mesele akrabalik baginiz. Bu sebeple yuzde 100 ayrilmalisiniz.

Yine bir acılara yürüyor korkmuyorum konusu. Sadece tek bir şeyden bahsetmek istiyorum. Büyük emekler ve fedakarlıklarla yürüyen ilişki tamir edilen hurda arabalar gibidir. Nerede yolda kalacağınızı bilemezsiniz. Dışarıdan bakanlar ya bu ne tatlıymış der ama içten içe binmek istemez. Yürümüyorsa çok da şey yapmayın. Bdv bu konuda ağlama duvarı gibi. İte kaka evlenen kadınların derdinden geçilmiyor. Hoş onu bırakın güle oynaya evlenen kaç kadın yine evlendiğine pişman oluyor. Gençlik cesareti falan size bu işi oldururum gibi hissettirir ama gerçekler çok başka.

Evet.Soğuk davranmadığını söylüyor. telefonu çok elime almıyorum annemle babamla sohbet falan ediyoruz anneme yardım ediyorum diyor.
26 yaşında adam
bunun işi gücü yok mu? anasıyla babasıyla sohbet ediyor diye size mesaj atamıyor

hoş 3-4 saate bir zaten atıyormuş -ki ben bu yeni nesli hiç anlamıycam kaç kere daha atacak mesela, bu da ayrı konu da
bahanesi apayrı ilginç geldi.

valla 15 yaşından beir ilişkilerim oldu telefon da yoktu o zamanlar telefon varsa da gün içinde 1-2 kere mesajlaşır vakit olunca da konuşurduk. günde kaç yüz kere mesajlaşacaksınız anlamadım ki ben.

neyse bu ayrıntı da asıl çok merak edip hep sorduğum soruyu yine soruyorum

vazgecmekte istemiyorum yillarimiz gitti ve çok fazla emek harcadık

1 -Allah aşkına ilişkiniz olmadığı zaman seneler geçmiyor mu? dünya mı duruyor mesela? yıllarım gitti nedir yahu 15 -16 yaş zaten çocukluk demek

2- daha büyük soru
bu emek vermek ne oluyor mesela
taş mı taşıdınız sırtınızda?
adama her gün gömlek mi ütülediniz?
ailesinin borcunu mu ödediniz, sarhoşluğu pis de siz mi çektiniz?

aynı şehirdesiniz sanırım yol yok zaten öğrencilik zamanlarınız yıllık izin alacam da sevgili görecm filan yok zaten büyük kısmı da sözlü, aileler tarafından biliniyor olarak geçmiş..kaç göç kaçak görüşme de yok.

neyin emeği bu kadar? mesela ben çok merak ediyorum
zira böyle emekli zahmetli bir şey değil ilişki yaşamak...öyle çoook emek harcadım denecek bir şey varsa o ilişkide %99 da karşıdaki kişide bir sorun vardır.

deseniz ki çok mutluyum onu kaybetmek istemiyorum çok iyi zamanlar geçirdim, anlıycam da...

Yargilamiyorum, fena takıntı yapmışsın, biterse ölürsün gibi geliyor, o yüzden debeleniyorsun, çok sağlıksız, yazık değil mi sana? Hadi aile karşı, bari adam da çabalıyor olsaydı, sevgisinden şüphe etmek hele son nokta. Kendini suçlayarak çırpınıyorsun muhtemelen şu an. Kendine saygını kaybetmemek adına bence önce bi durmalısın. Kaygı, panik, ilgilenmedikce bağlanma ve sonucunda peşine düşme vs, hepsi sana ciddi zararlar verir.

Son düzenleme:
Canım gencecik mis gibi kadınsın gerçekten sokak da adam mı yok da böyle heriflerin peşine düşüp helak ediyorsunuz kendinizi? Birazcık düşünsen ne kadar toksik ve sonu olmayan bir ilişki yaşadığını kendin de anlayacaksın.

Merhabalar. Sevgilimle çok zor sartlar altında sevgili olduk akrabayiz. kendisi 15-16 yaşlarda açıldı ( aramızda 1 yaş var)ben akraba evliliğine karşı olduğum için asla istemedim kendisi beni sevmeye devam etti ben 20 yaşımda kabul ettim 3 yıl aradan sonra çok zor şartlar altında söz taktik.
ailem karşıydı ben sevdiğim için ailem sonunda kabul etti. 3-4 ay sözlü kaldiktan sonra yine ailevi nedenlerden dolayı sözümüz bozuldu 8 ay ayrı kaldık . 8 ay bildiğiniz süründüm ölümlere geldim. 8 ay sonunda zar zor bı sekilde barıştık tamamen benim çabalarımla en sonunda oda kabul etti . şuan aileler bilmiyor barisali 2-3 ay kadar oluyor öğrendikleri anda tekrar çok fazla zorluklar yasicaz. Ama şuan ilişkimizde çok zorlaniyoruz beni eskisi kadar sevmiyor gibi bana seni çok seviyorum ama evlendikten sonra bizi rahat bırakmazlar eminim ben sana ızdırap olamam bana bişey dediklerinde bende sana dönerim yapamam ayrılmayı düşünüyorum çok korkuyorum dedi bı şekilde onuda çözdük ayrılmadık 2-3 gün çok iyiydik. Yanyaneyken yine iyiyiz hiç bir problemimiz yok gibi ama konu uzaktayken olunca aramıyor sormuyor 3-4 saate bir mesaj atıyor aramıyor bu konu beni çok yıpratıyor elimden geleni yapmaya çalıştıkça batıyor gibiyim. Bende evlilikten korkuyorum ama onun gibi yapmıyorum aksine bizi iyileştirmek için çok çabalıyorum ne yapmam gerek artık çok bunaliyorum vazgecmekte istemiyorum yillarimiz gitti ve çok fazla emek harcadık bu yolda lütfen aynı şeyleri yasayaniniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
ceptesin çünkü çabalamışsın barışmak için bunu erkek yapar kadın yapmamalı kadın yapınca totoları kalkıyor:anne:

En güzel zamanlarda ilgisizse evlenince iyice odunlaşır, boşa çabalamayın bence ,mutsuzluk sizi çağırıyor.

Back
X