Sevgilim estetik ameliyati olmami istemiyor?

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Biliyorum cok yaziyorum ama cok üzgünüm. Burun estetigi olmak istiyorum zaten bunu kac senedir istiyordum ama imkanim yoktu cok rahatsiz oluyorum burnumdan. Sonunda icimin rahat ettigi iyi bir doktor buldum ve suan maddi olarakta imkanim var o yuzden herseyi planlamaya basladim. Ama sevgilim hic memnun degil hic gerek yok diyor ben seni boyle begeniyorum diyor. Tamam seviniyorum beni boyle de begenmesi guzel birsey ama ben rahat edemiyorum. Yapmacik bir burnun olacak güzel olmayacak falan diyor cok morelimi bozuyor. Beni sonra begenmemesinden cok korkuyorum arada kaldim ne yapsam bilmiyorum

Estetikli burun nerede görsem anlıyorum evet yapma oldugu belli oluyor ama burnun ciddi manada kötüyse rahatsizsan yaptır. Kötü bir burundan daha iyi gözükür heralde niye beğenmesin. Ama burnunda buyuk bir kusur yoksa o işe girme bence.

Burun cok onemli ifadede ya. Herkese hokka burun gitmiyor mesela. Sevgilin ondan korkuyordur. Ben de burnumu cok hafif kaldirmak istiyorum esim boyle guzel nesi var diyor. Yaptirinca daha hos durcak halbuki ne bilsin o. En ufak bi dokunuş etkiliyor surati.
Guzel olacağına inaniyosan, kendini daha iyi hissedeceksen yaptir mutlaka. Niye begenmesin yakisirsa? Aksi halde zaten sen de begenmezsin kötü olursa.

kendiniz için yapın ne yapıyorsanız başkasının sizi yönlendirmesi hoş değil
ha estetiği çok gerekli olmadıkça bende sevmem ama ben sevmiyorum diye kimseyide eleştirmem

ben seni böyle beğeniyorum demesi büyük bencillik. demek ki sen beğenmiyosun. belki özgüvenini zedeliyo. neyse ben olsam son kararı kendim verirdim. emin değilseniz yaptırmayın.

Bence son üç beş senedir burun estetiği moda oldu ve sorunlu burnu olmayanlar bile yaptırıyor.

Gidip bu sitenin burun estetiği bölümüne bir bakın, kaçının gerçekten ihtiyacı vardı sizce?

Burnumda devasa bir kemik var nefes almamı engelleyen, buna rağmen bıçak altına yatmaya korkuyorum. Bu estetikçiler ne gözü kara insanlar diye de düşünmeden edemiyorum.

Ve karar verecek olan sizsiniz sevgiliniz değil. Ama çevrenizdekilerin fikirlerine de bir kulak kabartın derim ben.

Kötü bir burnun olsa yaptırma demezdi zaten.
Çok canın sıkılıyorsa yaptır sonra soğusun senden ayrılsın al sana atraksiyon, can sıkıntın da geçer hem.

Buna karismaya hakki yok ama sizi psikolojik olarak etkiliyorsa burnunuzun sekli anlamasi lazim

Yüz hatları öyle çekici geliyordur belki? Yoksa neden engel olsun? Zorunlu değil keyfiye bir ameliyat. E soğuyabilir çok normal bu.
Cok mantiksiz o zaman sac rengini degistirince de ayrılsın kilo alinca da ayrilsin kilo verince de ayrilsin. Eğer ben rahatsiz oluyorsam her aynaya baktigimda mutsuzsam anlayisla karsilamiyor ve ayriliyorsa güle güleeeee

Cok mantiksiz o zaman sac rengini degistirince de ayrılsın kilo alinca da ayrilsin kilo verince de ayrilsin. Eğer ben rahatsiz oluyorsam her aynaya baktigimda mutsuzsam anlayisla karsilamiyor ve ayriliyorsa güle güleeeee
Kime güle güle?
Saç rengi tırnak rengi vs kıyaslanamayacak şeyler.
Evlenip doğum yapıp kilo almak veya hastalık sebebiyle kilo almak normal mesela ama kilo keyfiye alındıysa ve eş durumdan rahatsızsa karşıdaki kendine dikkat etmeli. Demek ki çocuk değişmesini istemiyor yadırgayacak demek ki değişimi. Görüntüsüne alıştığı bir insanın sırf keyfiye değişmesinden dolayı ve bunu belirtmesine rağmen uygulayan insandan soğumasını gayet mantıklı buluyorum.

O zaman her istedigini yapalim :) bu bir süreç. Bence bu süreçte yaninda olmasi destek olmasi gerekir.Sen de duzgun bir şekilde konuşup gercekten rahatsız olduğunu ve bunun zor bir ameliyat olduğunu firsat olarak gördüğünü ve yaninda olmasini istedigini söylersen bir sıkıntı çıkmaz.
Benim sevgilimin de saclari dökülüyor çok rahatsız oluyor. Sac ektirmek istediginde once karsi çıktım sonra düşündüm eğer oyle rahat edecekse neden olmasın. Onemli olan onun kararı dedim. Hastaneye birlikte gittik birlikte para biriktirdik . Onemli olan sevgi

Her birey değişimi kabullenmek zorunda değil. Bu benim düşüncem.

Demek ki o kadar da rahatsiz edici bir burnunuz yok. Estetik ameliyat olmayi neden istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…