Kötü bir burnun olsa yaptırma demezdi zaten.
Çok canın sıkılıyorsa yaptır sonra soğusun senden ayrılsın al sana atraksiyon, can sıkıntın da geçer hem.
Yüz hatları öyle çekici geliyordur belki? Yoksa neden engel olsun? Zorunlu değil keyfiye bir ameliyat. E soğuyabilir çok normal bu.Ne alaka yahu? bunun için niye ayrılsın?
Cok mantiksiz o zaman sac rengini degistirince de ayrılsın kilo alinca da ayrilsin kilo verince de ayrilsin. Eğer ben rahatsiz oluyorsam her aynaya baktigimda mutsuzsam anlayisla karsilamiyor ve ayriliyorsa güle güleeeeeYüz hatları öyle çekici geliyordur belki? Yoksa neden engel olsun? Zorunlu değil keyfiye bir ameliyat. E soğuyabilir çok normal bu.
Kime güle güle?Cok mantiksiz o zaman sac rengini degistirince de ayrılsın kilo alinca da ayrilsin kilo verince de ayrilsin. Eğer ben rahatsiz oluyorsam her aynaya baktigimda mutsuzsam anlayisla karsilamiyor ve ayriliyorsa güle güleeeee
O zaman her istedigini yapalim :) bu bir süreç. Bence bu süreçte yaninda olmasi destek olmasi gerekir.Sen de duzgun bir şekilde konuşup gercekten rahatsız olduğunu ve bunun zor bir ameliyat olduğunu firsat olarak gördüğünü ve yaninda olmasini istedigini söylersen bir sıkıntı çıkmaz.Kime güle güle?
Saç rengi tırnak rengi vs kıyaslanamayacak şeyler.
Evlenip doğum yapıp kilo almak veya hastalık sebebiyle kilo almak normal mesela ama kilo keyfiye alındıysa ve eş durumdan rahatsızsa karşıdaki kendine dikkat etmeli. Demek ki çocuk değişmesini istemiyor yadırgayacak demek ki değişimi. Görüntüsüne alıştığı bir insanın sırf keyfiye değişmesinden dolayı ve bunu belirtmesine rağmen uygulayan insandan soğumasını gayet mantıklı buluyorum.
Her birey değişimi kabullenmek zorunda değil. Bu benim düşüncem.O zaman her istedigini yapalim :) bu bir süreç. Bence bu süreçte yaninda olmasi destek olmasi gerekir.Sen de duzgun bir şekilde konuşup gercekten rahatsız olduğunu ve bunun zor bir ameliyat olduğunu firsat olarak gördüğünü ve yaninda olmasini istedigini söylersen bir sıkıntı çıkmaz.
Benim sevgilimin de saclari dökülüyor çok rahatsız oluyor. Sac ektirmek istediginde once karsi çıktım sonra düşündüm eğer oyle rahat edecekse neden olmasın. Onemli olan onun kararı dedim. Hastaneye birlikte gittik birlikte para biriktirdik . Onemli olan sevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?