- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Biliyorum cok yaziyorum ama cok üzgünüm. Burun estetigi olmak istiyorum zaten bunu kac senedir istiyordum ama imkanim yoktu cok rahatsiz oluyorum burnumdan. Sonunda icimin rahat ettigi iyi bir doktor buldum ve suan maddi olarakta imkanim var o yuzden herseyi planlamaya basladim. Ama sevgilim hic memnun degil hic gerek yok diyor ben seni boyle begeniyorum diyor. Tamam seviniyorum beni boyle de begenmesi guzel birsey ama ben rahat edemiyorum. Yapmacik bir burnun olacak güzel olmayacak falan diyor cok morelimi bozuyor. Beni sonra begenmemesinden cok korkuyorum arada kaldimne yapsam bilmiyorum
Merak ettim ne yaptınız? Ne karar verdiniz?
burnun kotuyse kemerı coksa yaptır kımse karısamaz onemlı olan senın mutlulugun ama ufak tefek göze batmayan bırseyse yaptırrma.ben 3 yıl once yaptırdım sankı yenıden dogmus gıbı hıssettım kendımı cunku bnm kotuydu kemer fazlaydı.sadece burnunu cekıp foto atsan az cok anlarız ona göre yorum yapabılırız:)
geçmiş olsun canım.benım hıc agrım olmadı kısıye göre degısır ama yanımda yatan arkadasında dedıgn gıbı dişleri cok agrıyordu normal o .sonucu merak edıyorm bıraz toparlaınınca öncesı sonrası yaparsın artk :) ilk 3 ay yamukluk olcak şiş olcak hersey normal ödemden korkma bastan söyleyeyım :)Merhaba ben bugün ameliyat oldum yatiyorum bana dua edin lutfen. Kemerim vardi bide genisti burnum. Suan cok şişik bisry belli olmuyor korkuyorum insallah pisman olmam. Sizinde üst disleriniz agridimi?
Saol canim. Off hemde 3 aygeçmiş olsun canım.benım hıc agrım olmadı kısıye göre degısır ama yanımda yatan arkadasında dedıgn gıbı dişleri cok agrıyordu normal o .sonucu merak edıyorm bıraz toparlaınınca öncesı sonrası yaparsın artk :) ilk 3 ay yamukluk olcak şiş olcak hersey normal ödemden korkma bastan söyleyeyım :)
ılk gun uyku zor olur yan yatma 1 hafta .yastıkları cok koy hafıf oturur pozısyonda uyumaya calıs .bol bol yesıl cay ve su ıc odemler cabuk gıtsınSaol canim. Off hemde 3 ay( insallah cabuk iner kac saattir uyumaya calisiyorum uyuyamiyorumda kisa uykuya dalip uyaniyorum sabah oldumu diye bakiyorum ama bir kac dakika olmus cidden zormus
Caniimm. Seni anliyorum fakat ne yapiyorsan kendin icin yapmalisin. Biliyorsun ki sen bunu yaparsan kendini iyi hissedeceksin. Dahs ozguvenli ve daha mutlu olacaksin. Sevgilin de eger seni seviyorsa bu halini sorun etmedigi gibi o halini de sorun etmeyecektir. Yerinde olsam son sozu kendime birakirdimBiliyorum cok yaziyorum ama cok üzgünüm. Burun estetigi olmak istiyorum zaten bunu kac senedir istiyordum ama imkanim yoktu cok rahatsiz oluyorum burnumdan. Sonunda icimin rahat ettigi iyi bir doktor buldum ve suan maddi olarakta imkanim var o yuzden herseyi planlamaya basladim. Ama sevgilim hic memnun degil hic gerek yok diyor ben seni boyle begeniyorum diyor. Tamam seviniyorum beni boyle de begenmesi guzel birsey ama ben rahat edemiyorum. Yapmacik bir burnun olacak güzel olmayacak falan diyor cok morelimi bozuyor. Beni sonra begenmemesinden cok korkuyorum arada kaldimne yapsam bilmiyorum
En kötü burun estetik li burundan iyidir .Bende oldum çık pişmanım her fotoğraf ta doğal olmadı o kadar beliki neyse sana tavsiyem yapma öyle ufak kusurlar gitsin diye gireceksin sonra bir cikacaksin burun baska sen baska bunu psikolojin kaldirabilecek mi ? Ya da kötü olursa ne yapacaksın? Bence olma o doğallık bir daha geri gelmez .sevgilin haklı çünkü seni böyle sevmiş ameliyattan sonra başka ifadeye bakmak istemiyor dur iyi düşün.
Sevgilin mi kocan mi Allah Allah. Sanki kendi verecek parayi. Sen burnundan rahatsizssin ve mutsuzsun . Seni desteklemesi gerekir diye dusunmekteyim lakin burnun cok yapmacik gorunmemek sarti ile
sonra burnu estetik biriyle aldatır ama :)
başıma geldi ordan biliyorum.
( ha burnum güzel mükemmel olsun diye sağlık amaçlı ameliyat olurken madem oluyorum estetik de olsun diye sorduğumda karşı çıkmıştı)
Caniimm. Seni anliyorum fakat ne yapiyorsan kendin icin yapmalisin. Biliyorsun ki sen bunu yaparsan kendini iyi hissedeceksin. Dahs ozguvenli ve daha mutlu olacaksin. Sevgilin de eger seni seviyorsa bu halini sorun etmedigi gibi o halini de sorun etmeyecektir. Yerinde olsam son sozu kendime birakirdim
baban mı kocan mı ??altı üstü sevgili ,yarın ne olcak belli değil ona fikir sorman bile yersiz
konu ocak konusu kinu sahibi ameliyat olmus su zamana kadar yaralari bile iyilesmistirSevgilinin fikrini niye alıyorsun ki. Bu durumdan rahatsızlık duyan mutsuz olan kişi sensin.
Kimsenin lafına bakma. Hem kocan değil birşeyin değil yarın bir gün ondan ayrıldığında burnun ve sen başbaşa kalacaksınız..
o zaman durumu nasıl buraya yazarsa seviniriz ?konu ocak konusu kinu sahibi ameliyat olmus su zamana kadar yaralari bile iyilesmistir
Biliyorum cok yaziyorum ama cok üzgünüm. Burun estetigi olmak istiyorum zaten bunu kac senedir istiyordum ama imkanim yoktu cok rahatsiz oluyorum burnumdan. Sonunda icimin rahat ettigi iyi bir doktor buldum ve suan maddi olarakta imkanim var o yuzden herseyi planlamaya basladim. Ama sevgilim hic memnun degil hic gerek yok diyor ben seni boyle begeniyorum diyor. Tamam seviniyorum beni boyle de begenmesi guzel birsey ama ben rahat edemiyorum. Yapmacik bir burnun olacak güzel olmayacak falan diyor cok morelimi bozuyor. Beni sonra begenmemesinden cok korkuyorum arada kaldimne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?