Sevgilim eve çıkmak istiyor ama ciddiyetle yanaşmıyor. Sizin fikriniz?

Aslem999

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
88
-199
1
27
Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?

Cidden siz bu insanla aynı evde yaşamak mı istiyorsunuz ?

Yediğiniz tokat nedeniyle, forumun 2 farklı bölümünde; konu açan siz değil misiniz ?

Dün ,alttaki konu mesajını yazdığınızı unuttunuz mu ?

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınız size vurmamis miydi ?

Kurtlar dile gelse , bu insanı biz yetiştirmedik; lütfen bize hakaret etmeyin, derlerdi bence.

Sana dayak atan adamla ayrılmayı düşüneceğine ayni eve çıkmayı düşünüyorsun?

Niye? Seni dayaktan öldürüp balkondan aşağı atıp intihar süsü versin diye mi?

Ben küçükken bir laf sokma cümlesi vardi. Sana çok yakıştırdım: "Allah akıl dağıtırken sen şemsiye mi tuttun?"

Son cümlede annesi oğlunun söylediği sözleri söylüyo kafasından uydurmuyo.
Yani sevgiliniz annesine sizden bu şekilde bahsetmiş.
Ayrıca size böyle konuşan biriyle hala niye muhatap oluyosunuz.
O yerin dibine sokarım sözlerimle bir daha da bana asla ulaşamaz.
Terbiyesize bak.işine gelmeyince nasıl da çirkinleşmiş ama sizde de buna müsade edicek bir tavır gördüm şu yazdıklarınızdan sonra.
Kimse size bu sözleri söyleyemez.
İnanamıyorum tinder, tokat, yakın koz arkadaş konusu da size ait gerçekten şaka gibisiniz!!

Bir de konuyu açıp arkasına yaslanıp yorumları okuyor sanırım. Ya da konuyu açar açmaz bayılıyor da olabilir gördüğüm kadarıyla yorumlara pek cevap da vermiyor

sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan.
Git kapan nedir yahu? Hepsi tamam degil ama tamam dedik mesela da git kapan ne?
Annesi ayrı kendi ayrı süzme.Siz de hala ciddi mi diye konular acın.Su hayattaki en ileri görüslü pırıl pırıl asık delikanlı o ok?

Güzel mi kafalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…