Ne kadar provoke edici cümleler. Birileri okusun sinirlenip bol bol yazsın. Sonra iş başka boyutlara gelsin burada. Tartışma kavga çıksın da eğleneyim diyecek kadar ezik nasıl olunuyor? Bilemiyorum, bir insanın bu kadar boş vakti olmamalı.sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi.
Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?
Sana bunu diyebilen bir karaktersiz için konu açmana bile deymez. Ne mal olduğunu göre göre ilişkiye devam edecek değilsin herhalde. Lütfen beynini çalıştır ve ayrıl."sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi.
Ben bu kadar modern olmak istemiyorum her şey ne kadar ulu orta konuşuluyor. Adap denen bir şeyden haberi yok çok medeni ve MODERN sevgilinle annesinde...Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?
Çüş! Kizim sen iyi misin kendine gel açık açık bu çocuk ve annesi sen evlenmelik değilsin eglenmeliksin seviscez yicez gezcez sonra yallah diyorlar sen iyi misin gerçekten?Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?
Bu ailenin derdi baska. Kac kendini kurtar bu iliskiden. Siz evlenmek isteyip karşı taraf bir o kadar elde edemediginde sizi kapi disari alacak biri. Bu insan 100% sizi sevmiyor. Ne o yobaz falan. Beyne bak ya daha gelisimini tamamlayamadan 27 yili heba eden bir yaratik bu dunyada. Sakın ola bu insanla aynı caddeden bile geçmeyin.Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?
Bu kadar hakareti yiyip yutmanız hiçbir işe yaramayacak, o anası size kuruş koklatmaz koklattırmaz, yaşayacağınız yere garsoniyer demeye devam eder , o sevgiliniz gıkını çıkarmaz. Aile sizi oğlunun eğlencesi olarak görmeye devam eder, çünkü oğulları da öyle görüyor. Bacak kadar boyunuza bakmayıp cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz, sizin gibi körpeleri yerler .Merhaba. Benim bir yıllık erkek arkadaşım benimle aynı eve çıkmak istiyor. Kendine ev alıyor yakında ve beraber çıkalım diye ısrar ediyor. Ben de istiyorum ama babam yeni vefat etti ve annemi bırakmak istemiyorum. Annem de söz nişan olmadan evlilik olmaz dedi. O 27 yaşında. Annesi ise en az iki üç yıl beraber yaşayın sonra bakarız demis. Bu şekilde kabul edemem deyince "sen gelecek değil evlilik istiyorsun.okumak neyine gerici yobaz. Git kapan. Ben seni modern sanmıştım,modern birini bulurum dedi. Ben evlenmek nisan değil ufak bir söz istedim sadece. Bu arada ben 23 yaşındayım. Annesi evlenmeyeceksin etmeyeceksin bu kızla zaten ... gibi laflar diyor. Hep ciddi düşünüyorum diyor ama ciddiyet bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?