Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Asla boyle birsey yapma...sorumluluktan kaciyor.kolay yirtmak istiyor..bebeklede seninbam teline basiyor.hangi bayan bebek lafini duyunca tav olmaz dimi.bosver bana ters de
sakin yapma.sonunda kadin magdur oluyor erkege birr sey olmuyor

Yani genelleme yapmıs gibi olacagim ama bu kadar yaş farkı, bu kadar genç bir kız ancak erkek zenginse birlikte olabiliyorlar, başka türlu al o adamın maddi gücünü seyreyle bakalim iliski ne kadar sürüyor

Bugüne kadar tek bir çöpünü almadım onun . Asla ve asla bir tl sini yemedim . Belki de yemem gerekiyodu ama ben bunu yapmadım sadece sevdim

Saplantılı bi şekilde aşık oldum ve gözlerim kör oldu galiba napcam nasıl kurtulcam bu işten bilemiyorum ya
İyice düşünüp nasıl bir hayat istediğine karar vereceksin. Ki onun sunacağı hayatı istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ona da hayattan beklentilerinizin farklı olduğunu daha fazla devam edemeyeceğinizi belirteceksiniz. Bu konuda da kararlı olun. Belki çok zor olacak sizin için ama ilerde kucağınızda çocuk elinizde hiçbir hakkınız olmadan kalma ihtimalinizden daha zor olmayacak. Sizi kararlı görünce belki evlenmeye yanaşacak belki de yeni avlar peşine düşecek.

Bugüne kadar tek bir çöpünü almadım onun . Asla ve asla bir tl sini yemedim . Belki de yemem gerekiyodu ama ben bunu yapmadım sadece sevdim
bak sevdin sevdinde yaşarken olay degisiyo..magdur olursun.ornekleri cok..yapma sakın...iyice tani herkonuda. sevdim diye kendini yakma. ask sevgi bitiyor sonra. senin gi bi bakmiyor erkekler

Benim onun parasında pulunda gözüm yok . Evet o zengin ama olayın bunla alakası yok. Ben derecelerle okullara girmiş çok iyi bir mesleği olan biriyim.

Fakat şuanda bir süredir onun bozduğu psikolojim ve yaşadığım bir rahatsızlık( bu da ondan geldi bana ) nedeniyle çalışmıyorum, çalışamıyorum. Anlıcağınız hayatımı alt üst etti.

Ama o seni,senin onun sevdiğin gibi sevmiyor ,bunu görebiliyor musun?

Ama o seni,senin onun sevdiğin gibi sevmiyor ,bunu görebiliyor musun?

Hayır parası için gibi bişey demişsiniz de ona cevap vermek gereği hissettim. Bana bir kere hediye almıştır hayatı boyunca o da büyük bişe değil. Doğru düzgün yemeğini bile yemedim

Hayır parası için gibi bişey demişsiniz de ona cevap vermek gereği hissettim. Bana bir kere hediye almıştır hayatı boyunca o da büyük bişe değil. Doğru düzgün yemeğini bile yemedim
Sizin için geçerli olmayabilir bu yazdığım ama erkegin maddi gücü kadında ekstra olumlu etki yapabiliyor, aranızdaki yaş farkını da göz önüne alınca öyle bir tablo oluştu gözümde.

Sizin için geçerli olmayabilir bu yazdığım ama erkegin maddi gücü kadında ekstra olumlu etki yapabiliyor, aranızdaki yaş farkını da göz önüne alınca öyle bir tablo oluştu gözümde.

Hayır hayır gerçekten aşığım . Daha önce ilişkilerim oldu ama ilk aşkım kesinlikle

önce kendi yasamini yoluna koy.hayatinin iplerini verme baskasina. sana buzamana kadar hayri olmamis birine adama kendini

Yaşam tarzınıza uymuyorsa yol vereceksiniz. Size uyan birini bulacaksınız. Gözünüzde bu kadar abartmayın çok seviyorum falan diye dünyada ki tek erkek o değil daha mutlu olacağınız erkeği bulun.

hala ama şöyle ama böyle ama seviyorum diyorsun. bırak terket bu adamı. bak yaşın daha genç. kimler kimler çıkar karşına. çıkmasa bile hayatının sonuna kadar yalnız kal, ama onurundan gururundan taviz verme. beraber yaşama fikrini bir yana bırak evliliğe ikna etmek gibi bir cümle bile bir kadın için fazlasıyla gurur kırıcı. bir anda terkedemiyorsan aşamalı terket. terkedicem seni de. bir gün bitecek bu ilişki de. niye derse evlenmiyoruz hayatımızın sonuna kadar böyle mi yaşayacağız sanıyorsun, öyle dünya varsa bana da söyle de. kendini bu fikre alıştır. sonra da bas tekmeyi. ben çok üzüldüm sana. yıllarını heba etme lütfen.

Ne işiniz var kendinizden 15 yaş büyük biriyle..bu adam hep böyle genç kalmayacak. bi on sene sonra kesinlikle çatışma yaşayacaksınız. Bu kadar saf olmayın yahu..
Ben bırak beraber yaşamayı evlenmek bile istemem.
Tamam saplantılı olabilirsiniz..sizi anlıyorum fakat psikoloğa gidebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken bu adamdan kurtulmak için destek almanız.

İmam nikahına karsı geliyoruz cahil diye nitelendiriyoruz bu versiyon da kadın ne oluyor peki
Adam evlenmicek herşeyi yasayıp cocuk yapcak sonra üstüne baska kadınlarlada görüşüp cocuk yapcak belki ve siz zırnık talep edemeyeceksiniz
Adam sizi zerre sevmiyor beni seviyor diyerek kendinizi kandırırsınız

Aşırı pişman olacaksın bununla güzelim yıllarımı harcadım diye. Yaşının iki misli adamla ne işin var? İşine gücüne bak, istediğin kadar iyi üniversite mezunu ol bu yaşlarda sağlam kariyerler başlar. İş bulmaya odaklan. sen on sene sonra kadınlığının altın çağlarını yaşarken o (afedersiniz) pörsümüş torbaya dönüşecek. Karşına çıkacak güzel fırsatlara odaklanmalısın. Bebeği de evliliği de sana yakışanla yap

ailevi durumuna üzüldüm.
dünya böyle işte.bazı uyanıklar senin duygusal açlığını,iyi niyetini sömürüp,kullanıyor.

bunun çok farkında o yüzden seni istediği gibi yönlendirecek.
kopamayacağını anlamış.
ama gerçek aşk,gerçek aile böyle değil.
karşılıklı sevgi,fedakarlık,dostluk...

hastalığın ne merak ettim.
inşaAALLAH büyük bir şey değildir.

yemeğini bile yemedim demişsin.
bunca zaman dışarda vakit geçirmediniz mi?
ayrıca insanın sevdiğine hediye alması çok normal değil mi?

kuru sözlerle bağlamış sanırım.

hayat herkes için bir defa geliyor.
belli bir yaşa gelmiş,yaşayacağını yaşamış ve sadece kendi arzularına göre seni şekillendirmek isteyen biri hiç mutluluk vermez.
elini verince kolunu kaptırır,başka düzgün biri ile de hayatını kurma şansını kaybetmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…