Tövbe Allahım:)
Vallahi kahkaha attım kocam bakıyo hayirdir diyo :))
Bu adamı evlenmeye nasil ikna edebilirim diyemi sordunuz?
2019 'ün şakası sanırım
Bir kadın kendini bu denli küçük gormemeli
Yaşınızın çokta bi önemi yok aslında.Arkadaşlar ben 29 yaşındayım . Forumdaki yaşımda bi yalnışlık olmuş
Ben salağım galiba yaÇok uyanıkmış o ya.Yine boşanırsa nafaka vermek istemiyor.Sakın Tongaya düşme.Bir imzaya mı bakıyor bizim aşkımız falan der ama yarın bir sorun olsa o imza seni korur.
Eskiden bunun ismi oo....... luktu
Sonra dost hayatı dediler o da kötü bir tabir aslında
Simdi boyle bisey yok isteyen istedigiyle yaşıyor
Ama senden cocuk sahibi olmak isteyipte evlenmemesi cok sacma
Sinirlerim bozuldu
Yol ver buna
O dediğiniz para karşılığı ilişkiye girenlere deniyor. Dost hayatı da daha çok metres ile yaşanan hayata denir. Konu sahibini yaftalamış gibi oluyor bu cümleler. Evlenmeden yaşamak da tercihtir. Bazılarına göre doğrudur, bazılarına göre yanlış. Ancak söylediklerinizle aynı kategoride değil.Eskiden bunun ismi oo....... luktu
Sonra dost hayatı dediler o da kötü bir tabir aslında
Simdi boyle bisey yok isteyen istedigiyle yaşıyor
Ama senden cocuk sahibi olmak isteyipte evlenmemesi cok sacma
Sinirlerim bozuldu
Yol ver buna
Ne munasebet canim.konu sahibini yaftalamadım ki ben eskiden boyleydi simdi boyle seyler kötü karşılanmıyor dedim.O dediğiniz para karşılığı ilişkiye girenlere deniyor. Dost hayatı da daha çok metres ile yaşanan hayata denir. Konu sahibini yaftalamış gibi oluyor bu cümleler. Evlenmeden yaşamak da tercihtir. Bazılarına göre doğrudur, bazılarına göre yanlış. Ancak söylediklerinizle aynı kategoride değil.
Neden ki??Ben salağım galiba ya
Peki. Ben konunun akışından yanlış anladım demek.Ne munasebet canim.konu sahibini yaftalamadım ki ben eskiden boyleydi simdi boyle seyler kötü karşılanmıyor dedim.
Metres icin degil 2 sevgili ayni evde yaşayıp evlenmeyince de dostu dedikleri oluyor dost hayati diye
Ay ne kadar doğru bir bakış açısı. Gerçekten konu sahibi yaşın falan küçük galiba. Psikolojik sorunları olan insanların tedavisi olmaya çalışmak mahveden emin ol. O iyileşir gider başkasıyla evlenir bunu bilEtmeyin. Belli ki bu konuda sorunları var. Kimsenin rehabilitasyon merkezi olmaya çalışmayın.
Tabiki ben hic kötü yorum yapmam belki denk gelmissinizdir ... yanlis anlamışsınız..Peki. Ben konunun akışından yanlış anladım demek.
Aynen çakal. Heralde boşanırken tazminat nafaka ve altınların kadının olması baya girdi buna bi daha tövbe etmişYapacağınız şey çok basit aslında. Hayat yapınıza uygun değilse kabul etmeyeceksiniz.
Evlilik sorumluluğuna girmek istemiyomuş, adam çakal!!!
İnsan sevince bi imza mı ağır gelirmiş!!
Seviyor biliyorum demişsiniz ama seven bir erkek neden böyle bir toplumda sizi bu şekilde yaftalatsın. Yani aksini düşünen olabilir ama genel kanı ,birlikte yaşanılan kadının çok tekin olmadığı yönündedir ülkemizde. Onu nasıl ikna edeyim demişsiniz ama dikkat edin lütfen o sizi ikna etmesinmerhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Bir dalı tutmadan diger dalı birakmayayim diyorsun??Zaten aynı evde yaşama ve çocuk yapma niyetim yok arkadaşlar. Ama bırakamıyorum da sorun orda. Onu bırakmadan başka birine mi baksam ciddi düşünecek ? Sonra iş ciddiye binerse onu terk ederim belki yeni bulacağımı da severim böylece ders olur ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?