Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Tövbe Allahım:)
Vallahi kahkaha attım kocam bakıyo hayirdir diyo :))
Bu adamı evlenmeye nasil ikna edebilirim diyemi sordunuz?
2019 'ün şakası sanırım
Bir kadın kendini bu denli küçük gormemeli

Kendimi küçük görmüyorum seviyorum. Başınıza gelmeden ne demek olduğunu anlayamazsınız. Gülme komşuna gelir başına demişler büyük konuşmamak lazım. Ben masum bir şekilde acaba yardım alabilirmiyim ? Belki bir fikir olur diye yazdım buraya, dalga geçilsin gülünsün diye değil. Lütfen içinizden gülün

Hem evlenmek istemiyor hem çocuk istiyor çok ilginç bir durum. Bence kabul etmeyin kesinlikle böyle biseyi. Yaşlar küçük olsa ergenlikten bu talep derdim ama evlenmis daha önce prosedüre gayet hakim bir insan. Basbaya sizle takılmak istiyor evlenmemek icin böyle bir bahane uyduruyor gibi geldi bana. Aynı eve gecerseniz bu adamla evlenmeyi kesinlikle unutun. Amacına ulaşınca zaten evlenmek aklının ucundan bile geçmez boylelerinin

Eskiden bunun ismi oo....... luktu
Sonra dost hayatı dediler o da kötü bir tabir aslında
Simdi boyle bisey yok isteyen istedigiyle yaşıyor
Ama senden cocuk sahibi olmak isteyipte evlenmemesi cok sacma
Sinirlerim bozuldu
Yol ver buna

En güzel yaşlarında vaktini boşa harcama derim. Asıl sen gençsin o evlenelim diye yirtinmaliydi seni kaybetmek gibi bir korkusu yok demekki.

O dediğiniz para karşılığı ilişkiye girenlere deniyor. Dost hayatı da daha çok metres ile yaşanan hayata denir. Konu sahibini yaftalamış gibi oluyor bu cümleler. Evlenmeden yaşamak da tercihtir. Bazılarına göre doğrudur, bazılarına göre yanlış. Ancak söylediklerinizle aynı kategoride değil.

Ne munasebet canim.konu sahibini yaftalamadım ki ben eskiden boyleydi simdi boyle seyler kötü karşılanmıyor dedim.
Metres icin degil 2 sevgili ayni evde yaşayıp evlenmeyince de dostu dedikleri oluyor dost hayati diye

Etmeyin. Belli ki bu konuda sorunları var. Kimsenin rehabilitasyon merkezi olmaya çalışmayın.
Ay ne kadar doğru bir bakış açısı. Gerçekten konu sahibi yaşın falan küçük galiba. Psikolojik sorunları olan insanların tedavisi olmaya çalışmak mahveden emin ol. O iyileşir gider başkasıyla evlenir bunu bil

Peki. Ben konunun akışından yanlış anladım demek.
Tabiki ben hic kötü yorum yapmam belki denk gelmissinizdir ... yanlis anlamışsınız..
konu sahibi nin ama ayrılması gerekir bence ayni fikirde degil adamla çünkü...

Yapacağınız şey çok basit aslında. Hayat yapınıza uygun değilse kabul etmeyeceksiniz.
Evlilik sorumluluğuna girmek istemiyomuş, adam çakal!!!
İnsan sevince bi imza mı ağır gelirmiş!!
Aynen çakal. Heralde boşanırken tazminat nafaka ve altınların kadının olması baya girdi buna bi daha tövbe etmiş

Seviyor biliyorum demişsiniz ama seven bir erkek neden böyle bir toplumda sizi bu şekilde yaftalatsın. Yani aksini düşünen olabilir ama genel kanı ,birlikte yaşanılan kadının çok tekin olmadığı yönündedir ülkemizde. Onu nasıl ikna edeyim demişsiniz ama dikkat edin lütfen o sizi ikna etmesin

Evliliğe karşı ise kesinlikle, onu ikna etmeye çabalarsan yine sen yorulursun. Bi ihtimal ikna olur evlenirsin belki ama bence bu adamdan bişey çıkmaz. Evliliğe karşıysa sana bi mutluluk vermez.

Zaten aynı evde yaşama ve çocuk yapma niyetim yok arkadaşlar. Ama bırakamıyorum da sorun orda. Onu bırakmadan başka birine mi baksam ciddi düşünecek ? Sonra iş ciddiye binerse onu terk ederim belki yeni bulacağımı da severim böylece ders olur ona

Ben buradaki bu tarz konularda hep bunu yaziyorum evlenip boşanmış 40li yaslardaki adam evlenmez.
Neden evlensin?
O kazığı zaten yemiş adam
O yollardan gecmis,bir de azcik mürekkep yalamisligi ve parasi varsa hic evlenmez
Ama 50li yaslarda cocugunu büyütmüş,kendi yaşlarına yakın yine kadinin da 2. Evliligi olan durumlarda cok cici cok guzel 2.bahar tadında evlilikler oluyor...
Ha evlenmez katiyen demiyorum evlenenler var aha bu sitedeki konulara bak bir kadinin ilk evliligi oldumu sorun oluyor bi de adam cocukluysa
Bu adamin cocugu varmi seninkinin 44 yasinda herhalde var?
Ben evliyim suanda,evlenmeden once benden yasca büyük evlenip,bosanmis,hatta cocugu da olan birisiyle görüştüm
Benimle evlenmedi
Ama gel beraber yasayalim senden cocugim olsun falan da demedi
Ayrıldım
Oyle bir ayrildim ki uzulmedim mi üzüldüm ama unuttum
Hic umrumda degil bak suan baskasiyla evlendim ve mutluyum
Diyorum ya bazen insan ne yaparsa kendine yapiyor 1000 kere yanacağına 1 kere yan
Bu adamdan ayrıl ve hayatının en guzel yıllarını mahvetme

Bir dalı tutmadan diger dalı birakmayayim diyorsun??

Adam istemiyor sende ona göre karar ver birbirinize uygun değilsiniz demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…