Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

sevmiyo aşık değil mi diyosunuz şimdi
Sütten ağzı yanmış yoğurdu üflüyor olabilir.. Ona düşüncelerini endişelerini anladığınızı sizin de onunla olmak istediğinizi ama çocuğu evlilik birliği dışında doğurmak istemediğinizi ileride çocuğunuzun insanlara anne babası ile ilgili cevap bulmaya çalışmasını istemediğinizi vs vs söyleyin. Böyle böyle ikna oldu oldu olmadı kibarca bir bye bye dersiniz.

Boşanmış erkeklere karşı önyargılıyım. Çünkü gördüğüm kadarıyla genelde hep erkeklerin hatası oluyor. Kadınlar hep çaba gösteriyor. Yuvası dağılsın istemiyor. Boşanmış erkeklerde iki kez düşünmek lazım. Eski eşinden neden ayrılmış mesela? Boşanma aşamasında nasıl davranmış? Seninle neden evlenmediğini arkadaşlar zaten söylemiş. Çok sevmiyor ve sorumluluk almak istemiyor.

Hic bosuna ugrasma o evlenmezz.
Sen eger benmle bu hayalleri istiyorsan evlenerek yasayabilirsin de.

Işine gelmezse de ayril gitsin. Ki eminim kabul etmez.
Zaten bole birseyi teklif eden adam " SEVMIYORDUR "
Boşa kürek çekme derim.

Bende sevgilin gibi düşünüyordum 8 yil sonunda esim ikna edebildi.
Bazen yasadiklari seyler insani farkli düşünmeye yada farkli korkulara itebiliyor.

Kafaya gel.. Evlenmeye korkan adam çocuk istiyor... Hahahahah:) Google a bunu yazsan " Bunu mu demek istediniz?"
"Çocuğumuz olsun ama evlenmeyelim.. Çünkü boşanmak zorunda kalıp nafaka ödemek dert olmamalı.. Kafam rahat olsun.. Canım sıkılırsa rahatça kucağınsa çocuk da olsa terketmek kolay olur.." diye çevirir..Lütfen bunu kendinize yapmayın.. Sakın çocuk yapmayın.. Hatta bu adamla olan birlikteiğinizi bir gözden geçirin.. Gerçekten sizin ona verdiğiniz değeri o size veriyor mu? Ben benimle evlenmek istemeyip benimle birlikte yaşamayı ve hatta çocuk olsun fikrini de ortaya koyan adamın niyetinin iyi olduğunu asla düşünmem ...

İmkanın varsa yaşa zaten çoçuk falan yapmadan o kişinin gerçek yüzünü asıl o ev içinde daha net görürsün
Erkek milleti değilminasıl işlerine gelirse öyle davranıyolar işte

çocuk istemese olabilir kendi kararı sen de onla olup olmamayı seçebilirsin derdim.

ama çocuk yapıp evlenmemeyi doğru bulmuyorum. sonrasında bir ayrılık olursa çocukların ordan oraya yalnızlaşması doğru gelmiyor bana bu devirde. insan en azından ailem var diyebilmeli bu devirde.

belki zamanla bu da normalleşicek bizim için avrupa ülkelerindeki gibi ama henüz değil bence.

ben olsam ayrılırdım sanırım böyle biirnden.

Salak değilsiniz sadece seviyorsunuz ama karşınız ki kişi sevginizi hak etmiyor
Ben konu sahibi değilim. Konuyu okumaya girdim. Sizin yorumunuzu okudum. Oha dedim Çok doğru. Ama benim aklima gelmedi. Belki daha önce böyle tecrübelerim olmadığı içindir onu bilemiyorum da. Işte bu platformun faydaları. Artık aklıma gelir :)

Sevgilinizin ikna olucagını sanmıyorum.Nedir bu bazı erkeklerde beraber yasama isteği avrupayamı özeniyorlar ne anlamıyorum.Bu konuda taviz vermeyin etrafımda bu şekili kabul edip beraber yasayan kişiler var hem toplum tarafından dışlanıyorlar hemde yeri geliyor bir çöp kadar değeri olmuyor.Ayrıyeten yıllarını verip bir mendil gibi kenara atılmakta var.Nikahlı oldunmu bu işler kolay olmaz kullanıp kenara rahatca atılamazsın.Kendinizi ilerde zor durumda bırakacak durumlara sokmayın.Ayrıyeten senden cocuk yapmak istiyorumda neymiş bu lafında kandırmaca oldugunu düşünüyorum.

Ben onu çok seviyorım ama işte aklımda önceki mesajlarımda da yazdığım gibi başka birini “ciddi birini” bulup evlilik kararı aldıktan sonra onu terk etmek ona da bunu bu şekilde söylemek . O canımı çok yaktı neredeyse 2 senem gitti ona bende istiyorum mutlu olmak yuva kurmak bir de babasız büyümüş bir kızım zaten bi dönem yetimhanede falan kaldım. Aileye aile sevgisine çok aç muhtacım karşımda da böyle bi adama aşık oldum

Onu çivi çiviyi söker mantığıyla terk edebilirim ancak sanırım. Başka türlü aklımdan çıkmıyor istediğimi yapayım olmuyor

Çok isteyeni olan bi kızım ne dersiniz sevmesem bile mantıklı gördüğüm biriyle böyle bi devam yapsam mı ? Seni seveni zehir olsa yut sevmeyeni bal olsa unut demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…