Sütten ağzı yanmış yoğurdu üflüyor olabilir.. Ona düşüncelerini endişelerini anladığınızı sizin de onunla olmak istediğinizi ama çocuğu evlilik birliği dışında doğurmak istemediğinizi ileride çocuğunuzun insanlara anne babası ile ilgili cevap bulmaya çalışmasını istemediğinizi vs vs söyleyin. Böyle böyle ikna oldu oldu olmadı kibarca bir bye bye dersiniz.sevmiyo aşık değil mi diyosunuz şimdi
Erkek arkadasiniza Annesi Mustakbel Hanfendinin guzel olup olmadigini sorun..
Ilk defa bu tarz yorum yapiyorum birazcik da kibarlastirdim :)
Nafaka kısmı aklıma hiç gelmiyor çünkü.Neden ki??
Salak değilsiniz sadece seviyorsunuz ama karşınız ki kişi sevginizi hak etmiyorBen salağım galiba ya
Ben konu sahibi değilim. Konuyu okumaya girdim. Sizin yorumunuzu okudum. Oha dedim Çok doğru. Ama benim aklima gelmedi. Belki daha önce böyle tecrübelerim olmadığı içindir onu bilemiyorum da. Işte bu platformun faydaları. Artık aklıma gelir :)Salak değilsiniz sadece seviyorsunuz ama karşınız ki kişi sevginizi hak etmiyor
Sevgilinizin ikna olucagını sanmıyorum.Nedir bu bazı erkeklerde beraber yasama isteği avrupayamı özeniyorlar ne anlamıyorum.Bu konuda taviz vermeyin etrafımda bu şekili kabul edip beraber yasayan kişiler var hem toplum tarafından dışlanıyorlar hemde yeri geliyor bir çöp kadar değeri olmuyor.Ayrıyeten yıllarını verip bir mendil gibi kenara atılmakta var.Nikahlı oldunmu bu işler kolay olmaz kullanıp kenara rahatca atılamazsın.Kendinizi ilerde zor durumda bırakacak durumlara sokmayın.Ayrıyeten senden cocuk yapmak istiyorumda neymiş bu lafında kandırmaca oldugunu düşünüyorum.merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Sevgilinizin ikna olucagını sanmıyorum.Nedir bu bazı erkeklerde beraber yasama isteği avrupayamı özeniyorlar ne anlamıyorum.Bu konuda taviz vermeyin etrafımda bu şekili kabul edip beraber yasayan kişiler var hem toplum tarafından dışlanıyorlar hemde yeri geliyor bir çöp kadar değeri olmuyor.Ayrıyeten yıllarını verip bir mendil gibi kenara atılmakta var.Nikahlı oldunmu bu işler kolay olmaz kullanıp kenara rahatca atılamazsın.Kendinizi ilerde zor durumda bırakacak durumlara sokmayın.Ayrıyeten senden cocuk yapmak istiyorumda neymiş bu lafında kandırmaca oldugunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?