- 23 Ağustos 2012
- 52.573
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.565
- 898
Erkekler nasıl böyle çakal olabiliyorlar,kendilerinden yaşca çok daha küçük genç hanımları nasıl tavlamayı başarabiliyorlar hayret ediyorum doğrusu.Kendilerine bağlamayı başarana kadar duymak isteyeceğiniz güzel sözleri söyleyip,bir iki romantik tavır sergileyip,olayı hallediyor,sonrasında her istediklerini yaptırmaya başlıyorlar sanırım.Evlilik dışı çocuk istemekte pek parlak bir fikirmiş.Hadisin,yürüsün gitsin oradan.Kendinizi oyuncak ettirmeyin şöyle insanlara deyip çekiliyorum.
Yani genelleme yapmıs gibi olacagim ama bu kadar yaş farkı, bu kadar genç bir kız ancak erkek zenginse birlikte olabiliyorlar, başka türlu al o adamın maddi gücünü seyreyle bakalim iliski ne kadar sürüyorDemek zengin ..
Yaşadın desene
Demek ki yanlış biliyorsunuz.Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
30 yasinda kadin cop olmuyor aksine bilincli oluyor.30 yas8nda bi kadin ne istedigini bilir bunu yapar ya da yapmaz.ama 23 yasinda biri yapar ve pisman da olur.ayaklari yere basmaz.Ne alakası var anlamadım kadınlar 30unu geçince değerleri bitip çöpe mi çıkıyor? Ben 30u geçtim, ama benim de bir ailem var ağaç kovuğundan gelmedim böyle bir adamı ailemin karşısına çıkaramazdım. Annecim bu da nikahsız çocuk yapalım diyen bir bey işte diye anneme tanıştıramazdım.
Rüyasında aynı eve yerleştiğimizi görmüş işte ben onu terk ediyomuşum nasılsa evli değiliz diyomuşum .uyuz olmuş buna sabah kalkmış bana anlatıyo. Hani bana öyle bi empoze etmeye çalışıyo evli olmadan beraber yaşarızı.
Etme. Kimsenin psikolojisini hayatını düzeltecek kadar uzun değil hayat.merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Bence detr de yaşıyorsanız adam sizi keklemiş senden çocuğum olsun istiyorum diye.
Kadınlarımız ne kadar özgüvensiz yaEvlenmeye nasıl mı ikna edersin? Bence o seni ikna etmeli. 38 yaşında bulmuş gencecik kızı. Bence sizinki daha çok hayranlık. Bırak evlenmeyi sağlıklı bi ilişki yaşayabileceğinizi sanmıyorum. 15 yaş medeni durum farkı. Bir de adam size aşık değil belli ki. Ne yaparsan yap ama kendini kullandırma. Sevgililik cinsellik vs herşeyi yaşar ama evlenmek istemez bunun kullanıp atmaktan farkı nedir? Aşık gibi davranması veya gerçekten sevgi duyması di mi? Gerçekten seviyordur belki ama hayat malesef çok acı olabiliyor. Onun herşeyi yaşadığı sevgilisi olma, aşık olsan dahi. Evlenmeyeceksiniz çünkü
Aynen canım katılıyorumYani genelleme yapmıs gibi olacagim ama bu kadar yaş farkı, bu kadar genç bir kız ancak erkek zenginse birlikte olabiliyorlar, başka türlu al o adamın maddi gücünü seyreyle bakalim iliski ne kadar sürüyor
Yaşama zaten boşverHahaha yaşayamadım :)
Evlenmek istemiyor ki benimle
Malesef değıl. Sende demissin baska.birine asik olduğu an rahatca vazgecip gidecek. Olan senin yillarina olacak. Ve sana karsida hic bir vicdan azabı çekmeyecek. Ben sana en basindan dedim sende kabul ettin omr boyu diye bir soz vermedim diye yuzlu cikacak. Senin butun hayatin alt ust olup psikolojin bozulacak.sevmiyo aşık değil mi diyosunuz şimdi
29 a 44 se ne yaparsa yapsin ya huÇok fena bu adam, evlenmeye falan ikna etmeyin derim. Baskıyla olmaz bu işler.
-
Bu arada konu sahibi 29 yaşında, sevgilisi 44 yaşındaymış.
Kadınlarımız ne kadar özgüvensiz ya
25 ilk kız 38 yaşında adamı evliliğe ikna etmeye çalışıyor
Kusura bakma da o düşünce de olan insan sevilir mi ?merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Neden ediyorsunuz. Adam yaşamış görmüş sevmemiş. Size uymuyorsa ayrılın. Tekrar böyle bi duruma sürüklemeyin. Belliki ağzı yanmış ve istemiyor. Zorla evlenirse yine mutsuz olacak bence.merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?