Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Tövbe Allahım:)
Vallahi kahkaha attım kocam bakıyo hayirdir diyo :))
Bu adamı evlenmeye nasil ikna edebilirim diyemi sordunuz?
2019 'ün şakası sanırım
Bir kadın kendini bu denli küçük gormemeli

Adam sana bunu acikca soylemis. Eger boyle yapabileceksen yap yapamayacaksan bitir cunku zorla evlensen bile kendi niyeti olmadigi icin patlak verir canim.

Ya maddi durumu iyi diyorsun birlikte yasadigin surece sana katki saglayacaksa atiyorum okutacaksa,is kuracaksa,dil egitimi almani saglayacaksa sana yeni kapilar acacaksa yasa bence nolcak.yasin 23 se tabi.26 da ayrilirsin sana bisiyler katacaksa.obur turlu oendino heba edersin.atiyorum mesleginle ilgili sana kademe atlatabilecekse neden olmasin.meslegun egutimun nedir bu arada

Sizin bu fikre "acaba olur mu" demeniz bile bana, sevgilinizin sizi istediği gibi yönlendirdiği, manipüle ettiği izlenimi uyandırdı.

Sizin evlenme düşünceniz yok mu?
Nikah dışı çocuk sahibi olmak istiyor musunuz? Aileniz bu durumda ılımlı mı? Elin kart herifi böyle istiyor diye ailenize bunu yaşatmaya değer mi?

Önce kendi kendinize bunlar cevap verin, sonra başkalarına fikir sorun bence.

Sizi kullanip atacak izlenimi oluştu madem seviyor hemde siz 23 adam 38 nikâhı basmasi gerekirdi cok sansliyim diyerek.ama adam çakaaal oh genc bedeni bulup kullanip atacak bem de 37 yim güzel kardeşim 23 yasimla su an cok farkliyim.Adam seni sulu goturur susuz getirir kanma sakin evlenecekse devam et

Arada 15 yas var.Ayrica bosanmis kart herifle ne isiniz var 23 yaşinda Su gibi kizsiniz.Yapmayin yahu biraz gozunuzu acin.Kandiriyor sizi istedigi gibi oynatiyor elinde sizde inaniyorsunuz.Adam sevse nihah i basar anacim.Yok oyle bi kere evlendim sutten agzim yandi muhabbeti.

Arkadaşlar ben 29 yaşındayım . Forumdaki yaşımda bi yalnışlık olmuş

Gerçi görenler 24 falan diyo yaşıma ama :)

Zaten ben 27 yaşımdaykenden beri beraberiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…