- Konu Sahibi gonzales85
-
merhaba arkadaşlar,
benim ufak da olsa bir problemim var. erkek arkadaşımı çok seviyorum ama diksiyonu çok kötü. çok hoşnut olmasam da bu durum onu sevmeme engel değil. fakat evlilik konuları açılmaya başladı. ben arkadaşlarımın bile eleştirisine maruz kalmamak için sevgilimle tanıştırma girişiminde bulunmuyorum ki aile ve akrabalarımın karşısına çıkarma aşamasına geldik.ona diksiyon kursuna git demek istiyorum ama kırılmasından çok çekiniyorum. muhtemelen kabul etmez de.
Lütfen yardımcı olun, çok sıkışmış hissediyorum.
Evlenecek kadar ciddisiniz ama diksiyonunun kotulugune mi takiliyorsunuz? Elalem onu demis bunu demis, onlarin soyledikleriyle mutluluk yakalanmiyor. Kendi iciniz ne diyor ona bakmak lazim.
Anlamadim ki cok mu kotu diksiyonu,bu kadar goze batiyor:26:
merhaba arkadaşlar,
benim ufak da olsa bir problemim var. erkek arkadaşımı çok seviyorum ama diksiyonu çok kötü. çok hoşnut olmasam da bu durum onu sevmeme engel değil. fakat evlilik konuları açılmaya başladı. ben arkadaşlarımın bile eleştirisine maruz kalmamak için sevgilimle tanıştırma girişiminde bulunmuyorum ki aile ve akrabalarımın karşısına çıkarma aşamasına geldik.ona diksiyon kursuna git demek istiyorum ama kırılmasından çok çekiniyorum. muhtemelen kabul etmez de.
ben de hoşnut değilim durumdan, ama düzeltilebilir birşey mi o takılıyor kafama. düzeltilir birşeyse bir an önce düzelmesi taraftarıyım=( şemsiyeye şemşiye derse "ve bunun gibi binlerce kelime" sevgim baki olur mu diye düşünmüyor değilim.
Büyük bir şehirde misiniz yoksa küçük bir şehirde mi? Daha doğrusu demek istediğim, erkek arkadaşınızın diksiyonunun kötü olmasının sebebi ne? Bazı harfleri telaffuz mu edemiyor? Yoksa şivesi mi çok ağır? Eğitim seviyeleriniz nasıl?[/
şive değil telafuzlar değişik. ben büyükşehirde büyüdüm, o küçük; ben üniversite mezunuyum o açıköğretim. aileler ve aile çevresi çok farklı. "sen ne yaptığını sanıyorsun." diye köpürecekler ayrıca. yani herşey çok zor olacak benim için.
Diksyonu Kötü Derken ? Yamuk ve Kambur mu Yürüyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Büyük bir şehirde misiniz yoksa küçük bir şehirde mi? Daha doğrusu demek istediğim, erkek arkadaşınızın diksiyonunun kötü olmasının sebebi ne? Bazı harfleri telaffuz mu edemiyor? Yoksa şivesi mi çok ağır? Eğitim seviyeleriniz nasıl?[/
şive değil telafuzlar değişik. ben büyükşehirde büyüdüm, o küçük; ben üniversite mezunuyum o açıköğretim. aileler ve aile çevresi çok farklı. "sen ne yaptığını sanıyorsun." diye köpürecekler ayrıca. yani herşey çok zor olacak benim için.
Diğer konuları bilemeyeceğim ancak erkek arkadaşınızla beraber sesli kitap okuma seansları yapabilirsiniz. İkinizin de beğeneceğini düşündüğünüz bir tür bulun ve belki 1 bölüm o 1 bölüm siz olmak üzere birbirinize okuyun. Ayrıca erkek arkadaşınızın eğer yoksa kitap okuma alışkanlığı kazanmasını sağlayabilirseniz diksiyon dışında yukarıda bahsettiğiniz sorunların köklerinden bir çözüm olacağını düşünüyorum.
Diğer konuları bilemeyeceğim ancak erkek arkadaşınızla beraber sesli kitap okuma seansları yapabilirsiniz. İkinizin de beğeneceğini düşündüğünüz bir tür bulun ve belki 1 bölüm o 1 bölüm siz olmak üzere birbirinize okuyun. Ayrıca erkek arkadaşınızın eğer yoksa kitap okuma alışkanlığı kazanmasını sağlayabilirseniz diksiyon dışında yukarıda bahsettiğiniz sorunların köklerinden bir çözüm olacağını düşünüyorum.
çok teşekkür ederim=)
Şuna takıldım açıköğretim mezunu ise ne olmuş yani.
Yok diksiyonu , yok aile çevresi , yok açıköğretimi bahanen çoksanırım alışkanlık olmuş bu ilişki sizde , belkide yol yakınken çözümler üretin yada evlilik için biraz daha düşünün :26:
Haa bu arada bende açıköğretim mezunuyumErkek arkadaşımda öyle , ikimzde kendimizi geliştirmiş insanlarız sadece diploma için okumadık
merhaba arkadaşlar,
Siz diksiyon kursuna gideceğim ama yalnız gitmek istemiyorum arkadaşlara sordum kimse gelmek istemiyor bana eşlik eder misin birlikte gidelim falan diyin birlikte gidin farklılık olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?