sevgilim evlenmek istiyor amaaa

gonzales85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
7
0
1
Ankara
merhaba arkadaşlar,
benim ufak da olsa bir problemim var. erkek arkadaşımı çok seviyorum ama diksiyonu çok kötü. çok hoşnut olmasam da bu durum onu sevmeme engel değil. fakat evlilik konuları açılmaya başladı. ben arkadaşlarımın bile eleştirisine maruz kalmamak için sevgilimle tanıştırma girişiminde bulunmuyorum ki aile ve akrabalarımın karşısına çıkarma aşamasına geldik.ona diksiyon kursuna git demek istiyorum ama kırılmasından çok çekiniyorum. muhtemelen kabul etmez de.
Lütfen yardımcı olun, çok sıkışmış hissediyorum.

Evlenecek kadar ciddisiniz ama diksiyonunun kotulugune mi takiliyorsunuz? Elalem onu demis bunu demis, onlarin soyledikleriyle mutluluk yakalanmiyor. Kendi iciniz ne diyor ona bakmak lazim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Diksyonu Kötü Derken ? Yamuk ve Kambur mu Yürüyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Büyük bir şehirde misiniz yoksa küçük bir şehirde mi? Daha doğrusu demek istediğim, erkek arkadaşınızın diksiyonunun kötü olmasının sebebi ne? Bazı harfleri telaffuz mu edemiyor? Yoksa şivesi mi çok ağır? Eğitim seviyeleriniz nasıl?

Evlenecek kadar ciddisiniz ama diksiyonunun kotulugune mi takiliyorsunuz? Elalem onu demis bunu demis, onlarin soyledikleriyle mutluluk yakalanmiyor. Kendi iciniz ne diyor ona bakmak lazim.

ben de hoşnut değilim durumdan, ama düzeltilebilir birşey mi o takılıyor kafama. düzeltilir birşeyse bir an önce düzelmesi taraftarıyım=( şemsiyeye şemşiye derse "ve bunun gibi binlerce kelime" sevgim baki olur mu diye düşünmüyor değilim.

Evlenmeyi düşünecek kadar sevdiğiniz adamı arkadaşlarınızla tanıştırmadınız, ailenizin karşısına nasıl cıkaracağınızı kara kara düşünüyorsunuz......

Sevmenin anlamına bir bakmanızı tavsiye ederim.

Siz evlenmek icin cikmaya baslamadiniz sanirim cunku guzel giden bi iliskide illa ki evlilik planlari yapilir.
Bu durumu arkadaslarinizin ailenizin kabul etmeyecegini en bastan biliyor olmaniz gerekirdi.

Birde bende şemsiyeye şemşiye diyorum bu diksiyon bozuklugu ise benimde bozuk herhalde.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

O halinden memnun olunca duzeltmez haliyle. Egitim durumu, kendini gelistirmisligi ile alakali. Sive ile konusmuyor sanirim ama kelimeleri bilmiyor. Begenmiyorsunuz sevgilinizi, evlilik icin yeterince sevip sevmediginizi dusunun derim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aman Allahim hemen ayrilin, düzelmez falan, rezil olursunuz vallah...
Daha sevgilinizle bile acik konusamiyorsunuz bide evlenmektenmi bahsediyorsunuz?
Cok asiri rahatsiz ediciyse, güzelce izah edersiniz ve özen göstermesini rica edersiniz, ama tek bu sebebten bigün sevginizin bitmesinden kortugunuzu düsünmeniz ve sevgilinizden utanmaniz cok Yanlis!!!
Yeterince sevmiyorsunuz demekki, birakinda ondan utanmayan birisini bulsun kendisine...

Son düzenleme:

Yıllar önce bir cocukla tanışmıştım, otobüse "otobis, holdinge "hildong" pırasaya "pıransa" demişti Neyse ki hepsi aynı cümle icinde kurmadı da ben de bayılmadım oracıkta :)

Yaşım da büyük değildi yani 16 fln.

Lütfen ayrılın erkek arkadaşınızdan. Adam otuz yaşına geldiyse bunu düzeltmeniz cok ama cok zor.

Son düzenleme:

Siz diksiyon kursuna gideceğim ama yalnız gitmek istemiyorum arkadaşlara sordum kimse gelmek istemiyor bana eşlik eder misin birlikte gidelim falan diyin birlikte gidin farklılık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…