- 17 Mart 2022
- 504
- 422
- 23
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
-
Sen birde o adamin karisini yazar misin? Madem kabullendi..birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Aynen sevgiliniz çok karakterli biriymiş ve sizi çok seviyordur kesinbirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Kapatmalara metreslere en çok soylenen sey ayrı yattıklarıdır. Çocukları da leylekler göç sırasında bırakmıştır. Günün sabahında komodinin üstündeki para seni memnun ediyorsa gerisini çok da şeyapma....birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
o adam bu tarz ilişkiye meraklı o belli ve söylediklerine bakacak olursak senden de sıkılacak senide ya imam nıkahlısı yapar yada arkasında kuyruk olarak gezersin milletin artıklarıyla yaşıyorsunuz hoşlanmayın kardeşim evli adamlardan uzak durun ağzıyla söylemiş bırak çek git kendini yakacaksın boşu boşuna allah aşkına saf olmayın bu kadar yabirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Adam ayrı felan yatmıyor ayrıca nerden biliyorsun gece gelip ortalarında mı yatıyorsun.Adam gayet karısıyla sevisiyor yoksa evli kalmazlarki bosanirlar nafakasi tazminatını verir yoluna bakar.Karı koca olmadığı bir kadınla niye aynı evde yaşasın gider anasıyla babasıyla yaşar.Seninle sevişmek icin yalan söylüyor daha niye anlamıyorsun.Benden haberdar değil ama onceki iliskilerinden haberdar, soyledigine gore ayri yatiyorlar
Birde korkuyordur karısındanAdamın söylediklerinin hepsi palavra emin ol çok aktif bir cinsel hayatları ve evlilikleri vardır bazı adamlar böyle aksiyonu vs seviyor
Seni sevdiği falan da yok ayrıca bulmuş senin gibi her dediğine inanani bırakmaz
"Gönül verme evliye eve gider unutur. "demişler.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Eminim öyledir ahhahahah sen de inanBenden haberdar değil ama onceki iliskilerinden haberdar, soyledigine gore ayri yatiyorlar
Cevabı biliyorsunuz bence , hemen ayrılmak. Eşinin bunu kabul etmediğini belki çocukları için çekmek zorunda olduğunu da biliyorsunuz, aslında kandırıldığınızı da.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Sen ikinci kadın olmaya razıysan metres olmaya ileride hamile kalıp gayrimeşru çocuk doğurmaya buradaki insanlar ne yapsın.Yada o kişinin eşi yerine koy kendini.Birsuru bekar adam varken ne diye evli adamlarla vakit geçiriyorsunuz ?birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Başkabirinin kocasına Nasıl sevgilim dileyebiliyorsunuz hayretbirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?