sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

Yalnız yiğidi öldür hakkını yeme. Bu amcalar 2023 yılında hala ilk günkü yalanları palavraları sıkıyorlar ve çıtır kızlar da sinek gibi üşüşüyorlar.

Bir tane delikanlı da çıkıp "bu iş böyleyken böyle karımdan ayrılmam çocuklarımın düzenini bozmam seninle de oynaşırım vücudunu kullanırım" desin ya. Bir gram haysiyeti şerefi olan adam çocuğu yaşındaki kızla düşüp kalkmaz. Hiç mi çocukluğu bebekliği aklına gelmiyor bunların? Aynı yaşlarda yahu bundan daha iğrenç ne olabilir?

Aynen kardeşim ben destekliyorum. Böyle kişiliksiz onursuz, yalnızım bahanesine saklanan, babası yaşında adamların yatak oyuncağı olanları toplasınlar piyasadan. Başka bir kadının gölgesi altında gizli saklı ezik bir hayatı yaşamak isteyen yaşasın bize ne. Az da olsa var düzgün genç adamlar, gidip de onlara musallat olmasın böyleleri.
 
Tesekkür ederim
 
Zaten hep öyledir
 
Yalnız ben bu yorumu yazarken utanmıştım ama siz maşallah beğenmişsiniz. Hanımlar dağılın, metres falan yok ortada. Boşu boşuna banlanmayın.

Eğleniyor musunuz bari? Yalnız herkese kalpler beğeniler yaparsanız tadı kaçar. Ortalık karıştırmak istiyorsanız biraz ukalalık hakaret beddua vs gerek. Kadın kadının kurdudur, kınamayın, Allah size bin beterini versin falan yazın ki ortalık şenlensin. Böyle devam ederseniz size eğlence çıkmaz.
 
Yorumda haklı olduğunuz için beğendim. Derdimi açmaya geldim kimseye laf yetistirmeye mecalim yok zaten hakkim da oldugunu dusunmuyorum. Yorum için teşekkür ederim
 
Tesekkur ederim ne kadar da sefkatli ve kibar bi yorum cok ihtiyacim vardi
 
Aklınız gidik heralde, adam eşini aldatmayı görev edinmiş karaktersizin biri nasıl inanıyorsunuz dediklerine, sizden önce başkasıyla imam nikahinkiymis(sizede yapar) ona da size dediği herseyi demiştir, yok karısıyla yatmiyormus, yok çocuklarının anasi sen olsaydin. Deli deli herşeye inanmaya hazırsınız adam pislik , emin ol karısınida o boşamiyordur, kadinin haberi bile yoktur. Hergunde yatmak icin kendi kadina gidiyordur. Nasil bir körlük yazik size, kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? ikinci kadin olmak. Diğerini nasıl bırakıp senle olduysa seni de bırakıp başkasiyla olacak nasil olsa su anlattıklarına inanacak enayi cok
 
Biz de eşimle ayrı odalarda yatıyoruz ama cinselliğimiz tam gaz devam ediyor. Eşiyle de sizinle de sevişiyor bu adam. Hatta eşiyle sevişiyor sizinle çok affedersiniz, o kelimeyi kullanmayım çünkü banlanırım ama sizi ise cinsel. anlamda kullanıyor, genel eve gitmek yerine. Gençsiniz güzelsiniz. Sizi kullanıyor. Bir de yalanlara inanacak kadar safsınız. Ben yazıyorum da boşuna yazıyorum. Şu an herşeyin farklı olduğuna inanıyorsunuz. Ama bundan bir kaç sene sonra anlayacaksınız ki yıllarınızı heba etmişsiniz. Siz şu anda kötü kadın pozisyonundasınız. Tüm Ahlaki değerlerinize aykırı hareket ediyorsunuz dolayısıyla huzursuzsunuz. Kendinize layik gördüğünüz pozisyon bu mudur? Değil, dolayısıyla da yalanla oyalıyorsunuz kendinizi çünkü özgüveniniz öyle kötü ki memlekette başka adam yok zannediyorsunuz. Sizi gerçekten sevecek bir insanın karşınıza çıkacağına inanmıyorsunuz. Ama kendinize ve yıllarınıza heba ettiğinizi günün birinde anlayacaksınız bu süre zarfında da sizi gerçekten sevecek birisiyle tanışma şansınızı tamamen ıskalayacaksınız. O eşinden boşanmayacak. Boşansa da sizinle evlenmeyecek. Yazık yani. Herkes eşe üzülürken (ki haksız değiller ama böyle ahlaksız adamlarla evli olan kadınların başka ne kaderi olabilir, ben size üzülüyorum.
 
Benden haberdar değil ama onceki iliskilerinden haberdar, soyledigine gore ayri yatiyorlar

Karısını aldatan erkekler libido reyiz olurlar, hem karısıyla ilişki yaşarlar hem metresleriyle

Bak benim bi arkadaşım boşandı. Kocasının metresini öğrendiğinde kocasına demiş ki ‘ madem metresin vardı neden gün aşırı benimle birlikte oldun’ kocası da ‘ sonuçta ben bir erkeğim ve ihtiyaçlarım var’ demiş.

Seninki de karısıyla çatır çutur birlikte oluyor nolur bu kadar sa..k olma bari buna inanma
 
Valla hikayen camdaki kızı geçmiş hayatından memnunsan böyle devam et ama ben olsam metres hayatı seçmezdim . Kullanılmak hoşuna gidiyorsa full gaz devam et canısı
 
Ufff yapcak bisey yok. Aynaya bakinca metres goreceksin. Sonra bi gun ayrilip baskasiyla evleneceksin. O da seni aldatacak sonra hakkin var gibi uzuleceksin. Hadi yallah
 
Kız barı metres olacan,zırvesını yap su ısın.Gıt Acunla falan otur.
 
O değilde bu erkeklerin hepsi karısından ayrı yatıyorsa kim yapıyor bu kadar çocuğu?
Adam sizi kandırıyor. Bal gibi kadının koynuna girip çıkıyor. Nasıl güveniyorsunuz şu karısından it gibi korkan ama dışarda aslan olan adamlara
 
Aklınızı, vicdanınızı, empati yeteneğinizi hepsini mi kaybettiniz ? Nasıl oluyor da evli olduğunu bile bile, çocukları olduğunu bile bile surdurebiliyorsunuz? O evin içinde sizin (siz ve biricik sevgiliniz) yüzünüzden neler neler yaşanıyor, o çocuklar nelere şahit olmak durumunda kalıp ne travmalar yaşıyor bir an olsun düşündünüz mü?
 
Bu evli adamların çabalamadan söyledikleri tek yalan 34 yaşındayım bu yaşıma kadar okuduğum ve duyduğum tek yalan ya zekası da yokmuş. İnanan kızlarımız ah kızlarımız kahroluyorum böyle şeylerden. Ablacım kadina yazık değil mi senin annen ablan yok mu? Boşuna dememişler kadin kadinin dusmanidiir bu dünyada da öteki dünyada da elleri yakanda kalır bırak ya kocamış adamla işin ne bul kendine dengini.
Bu arada böyle bir yerde yazmıyor olsam ağır şeyler yazardım millet okuyacak diye bu kadar narinlestirdim sen anla. Allah aşkıma erkek mi bitti dünyada nedir bu porsukların peşine düştüğünüz sahipli iste havlasın dursun bırak sahibinin eteğinde kalsın kendi başını yesin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…